Kommentarer (14)

 • Den der med øreringen i bollevennes seng – det er sgu en klassiker – har selv været der og det var dælme nervepirrende, indtil vennen afleverede den igen;-)
  Kæresten fandt den og troede det var hendes egen, da vi havde identiske øreringe, åbenbart. Hvor eldig kan man være??!!

 • Dig, som ikke kender din kærestes fars navn – det må der findes en smart måde at finde ud af på. Har du prøvet at søge på deres adresse på krak og se, hvilke navne der dukker op? Eller taste hans mobilnummer ind i Mobile Pay? Eller tjekke, om hans arbejdsplads har medarbejderne på hjemmesiden?
  Hilsen en anden, som er elendig til navne!

 • Den med navnet findes der en løsning på… Du spørger bare: “Hvad hedder din far?” og når din kæreste undrende har svaret dig, så siger du: “Nej, jeg mente hans efternavn. Har du dit efternavn fra din mor eller din far?” – eller noget lignende, der passer ind i jeres kontekst. Alternativt stalk familiebilleder på Facebook og håb at hans navn dukker op et eller andet sted. Og skriv derefter navnet ned, hvis du er bange for at glemme det ?

  Hilsen fra en, der har stået i en lignende situation ?

 • Hvordan kan det være at der ikke er nogen som har spurgt til det med lillebroren endnu??
  Går man så bare og venter på han tager et andet menneskes liv? ?

 • Dig med det “fede job”. Jeg kender det! Har lige sagt mit højtbetalte, prestigefyldte job op. Har ingen plan, men nu vil jeg have et godt liv❤️

  • Fuck mand, gid det var mig! Jeg røvkeder mig hver dag, jeg er på arbejde, og gad virkelig godt sige op, men har vitterlig ingen plan..

 • Til dig med lillebroren. Alt afhængig af årsagen tænker jeg at det ville være godt for både din bror og samfundet hvis han fik hjælp. Alternativt evt. politiet, nu kender jeg naturligvis ikke omstændighederne så hvilken form for hjælp der er mest relevant ved jeg ikke. Også i forhold til at du ikke skal få det svært med at have siddet inde med den viden senere hvis det værste skulle ske

Der er lukket for kommentarer.