Oscars 2020 ifølge Miriam

Mine to favoritter fra den røde løber til Oscar-uddelingerne i år kan måske godt dele vandene lidt, og Janelle Monae er da også notorisk for at ende i den anden grøft for mig, men lige i går syntes jeg, hun tog en chance på den virkelig fede måde. Og ja, så ser skørtet måske lidt stift ud, men den der hætte er jo taget direkte fra Whitney Houston i The Bodyguard, og jeg er tosset med det! Jeg vakler lidt frem og tilbage med America Ferreras hårbånd, men jeg tror nok, jeg synes, det spiller. For mig er den store vinder dog kjolens ærmer, der er et kreativt twist på hele pufærme-trenden. Resten af kjolen har vi set en del gange før, men det er dog en gudesmuk farve. Ku’ godt.

Apropos pufærmer, så ville jeg ønske, jeg kunne lave en Anne fra Grønnebakken-joke, men den brugte jeg under Golden Globes-indlægget. Er dog ret sikker på, hun decideret ville besvime ved synes af Sandra Oh, der er gået efter en Ferrero Rocher-agtig æstetik. Og for lige at blive i det søde univers, så giver Laura Derns kjole mig simpelthen så meget lyst til kage. Har I ikke set de der videoer af lyserødt opsmurte kager, hvor de så lader chokoladeglasur dryppe fra toppen og udover siderne…?

Jeg knuselsker seriøst Olivia Colman, og jeg er også permanent fan af velour, men jeg har lidt svært ved at abstrahere fra, at toppen af hendes kjole ligner et billigt brilleetui. I ved med de to knapper i midten, og så gaber det altid lidt ude i siderne? Kristen Wiigs skørt er en fladfisk med frynser.

Maya Rudolph og Fatma Al Remaihi aka Dalai Lama og Professor Quirrell. I det hele taget var jeg ret vild med antallet af kvinder iført outfits, der bedst kan beskrives som rober.

Jeg har før udtalt begejstring over, at Timothée Chalamet udfordrer den klassiske dresscode for mænd, men det ændrer altså ikke på, at han lige her ligner min onkel på vej ud at fodre køer. Måske kan han tage en ged med ind fra stalden til det kult-ritual, Natalie Portman er ved at gøre sig klar til at udføre. 😀

Billeder fra vogue.com

Kommentarer (25)

  • Den ramte solidt ned i en mellemkategori for mig. 😀 Jeg kunne godt lide konceptet, men jeg syntes, stoffet så meget billigt ud.

 • Brie Larson var min favorit! Hold nu ferie, hvor er hun smuk i den kjole.
  Om jeg begriber, hvad Kristin Wiig har tænkt, da hun iførte sig den rædsel!

 • Kommentar til Natalie Portmans kappe: de guldfarvede skriblerier ned af kanten, er rent faktisk navne på kvindelige instruktører, der ikke blev nomineret. Det var nemlig kun mænd der blev nomineret. Især af den grund knuselsker jeg altså outfittet!

  • Yes, det var et sejt statement! Men det kunne hun tekniske set også have broderet rundt i kjolens kant eller lignende. Jeg var ikke vild med outfittet. 😀

 • Er det ikke noget med, at den kappe Natalie Portman havde på, er broderet med kvindelige instuktører? (Altså fordi det kun var mænd nomineret i år)
  Den tanke er så fin!

 • Mht. Natalie Portland så var hendes kjole så smuk efter kappen blev taget af.
  Og lagde du mærke til, at der langs kanten på kappen var skrevet navne på de kvinder der blev overset i nomineringerne?
  Det er altså en badass kvinde!

 • Læste du om Natalie Portmans kappes budskab? Det gjorde nemlig, at jeg så igennem fingre med kult-associationerne. 🙂

 • Jeg synes flotte Olivia coleman de sidste par gange har haft nogle underlige kjoler på ? den røde med kæmpe puf til Golden globes, og en stor underlig tyl-sløjfe til oscars 2018…

  • Jeg tror simpelthen, hun klæder sig efter sin personlighed! Sådan lidt sjovt og skævt. Det er sgu meget fedt – også selvom jeg ikke deler smag med hende! 😀

 • Jeg synes, Nathalie Portmans outfit er fabelagtigt! Og endnu mere på grund af kappen med de broderede navne på oversete kvindelige instruktører til dette års Oscar. Yas queen, elsker når outfits bliver brugt på en måde, så det ikke kun handler om at se lækker ud <3

 • Helt ærligt Miriam, jeg er nedlagt af en slem omgang ondt i halsen og feber, og så siger du at Laura aftens kjole ligner en kage ?? Nu ser jeg bare en kage hver gang jeg ser på den kjole, og har endnu mere ondt af mig selv, fordi jeg er syg og kageløs ???

 • Synes at den smukkeste kjole tilhørte Mindy Kaling; så smuk en farve, så fin styling af hendes hår og smukke smykker. Men den er nok lidt for klassisk til rigtigt at skille sig ud.

  Og i øvrigt også sjovt (og dejligt!) at smag er så forskellig, hvor ville det dog være kedeligt hvis vi alle kunne lide det samme og/eller gik i det samme 🙂

Der er lukket for kommentarer.