Jeg er jo Bridget Jones #412

1. Det er den 9. februar, og jeg har stadig til gode at få en fastelavnsbolle med flødeskum, fordi jeg pure nægter at give 40+ kroner for én! Min mor ville vende sig i graven over de priser, hvis hun altså ikke stadig levede i bedste velgående. Regner med at gå efter gode, gamle Føtex, når det lige kan passe ind i mit program.

2. Forleden kunne jeg kigge ned på min arm og konstatere, at jeg havde fået en relativt dyb rift. Selvfølgelig en gave fra Herbert, men jeg er mest bare enormt imponeret over, at jeg tilsyneladende ikke engang lægger mærke til, når jeg får dem længere.

3. Riften er i øvrigt meget fin og ligner et semikolon.

4. Der dukkede en mukbang-video op i min Instagram explore. Klikkede på den af ren nysgerrighed, for der må for pokker være en grund til, at det er blevet et helt fænomen. Forstod ikke hypen. Klikkede væk. Nu er min explore ikke andet en mukbang-posts. Pissegod algoritme, der.

5. Jeg brugte min fredag på at vaske tøj. Så vildt er mit liv.

6. Endte desuden med at vaske tøj iført en bikini-overdel og en coctailkjole, fordi jeg vitterligt havde skubbet at vaske så længe, at jeg intet rent havde tilbage i skabet.

7. Det var selvfølgelig først, da jeg hev mit våde tøj ud af maskinerne, at jeg blev opmærksom på, at tørretumbleren var i stykker. Jeg har et lillebitte tørrestativ på min altan. Der er sjovt nok ikke plads til to sæt sengetøj og et dobbeltlagen foruden hele mit klædeskab.

8. Jeg har fyldt en kurv tre forskellige gange, fordi Ellos har stadig 50% EKSTRA off udsalg på egne kollektioner og 20% ekstra off udsalg på brands. Idéen var ligesom at vinduesshoppe á la Gilmore Girls, men det bliver sværere og sværere ikke at at klikke “gå til kassen”. Burde nok have set den komme, eftersom de havde samme problem. Den her kjole er fx dødpæn og lige mig og med rabatten koster den freaking 75 kroner! Der er også børnetøj, herretøj og bolig-hejs, hvis man er til den slag. Der kan shoppes her. (reklamelinks) Please køb det hele, så jeg ikke gør.

9. Blev fanget af en sæson af det amerikanske Masterchef. Der er noget underligt tilfredsstillende over at sukke om kap med Gordon Ramsay, når nogens ostesoufflé er kollapset, selvom man selv befinder sig i sin sofa med en dyne og en rugbrødsmad og udmærket godt ved, man i samme situation havde sat sig ned og var begyndt at tude, før man overhovedet kunne komme i gang.

10. Jeg har overanstrengt mine albuer. Det har jeg gjort før, og min tanke er konsekvent, at af alle legemsdele, der kunne vælge at svigte, hvor stenet er det så at have uduelige albuer?!

Kommentarer (29)

 • Hvordan er Ellos’ størrelser? Jeg har et helt tøjskab fuld af tøj… Menøh… 75 kr for en kjole, så har man jo ikke råd til at sige nej ?

  • DET ER DET, JEG MENER! Decideret fejt tilbud, jo! 😀 Jeg går altid efter min sædvanlige størrelse, og det rammer næsten altid plet. 🙂

 • Det er en fæl pæn kjole og også en mig en. Men jeg må kun få den for 150kr? Gad vide hvorfor….?

  • Hvis du husker at aktivere koden, så burde det funke. Jeg har lige dobbelttjekket, og den trækker den fint hos mig. 🙂

   • Jeg har også forsøgt at bestille den fine kjole, men jeg må give 200 kr. for den… Jeg får kun de 50 procent og ikke de sidste 20. Jeg har brugt koden 415710.

    • Jeg forstår ikke helt, hvad du mener. Jeg prøver lige at præcisere. 🙂 Den kjole, jeg har linket til, koster 150 kroner i udsalget før kode, så den burde ikke koste 200 kroner – end ikke uden kode. Den har en makker i en anden farve, der koster 349 kroner. Hvis du har valgt den sidste og brugt koden, så koster kjolen 175 kroner med kode. Jeg kan ikke umiddelbart se et tilfælde, hvor du ville få den til 200 kroner, så det kan jeg ikke forklare? Du får enten 50% ekstra eller 20% ekstra, afhængig af mærket, ikke begge dele. 🙂

   • Har lige opdaget at prisen ændre sig. Når jeg bruger linket her på siden står den 150kr men vælger jeg så str. 34 ændre prisen sig til 200… Det virker meget underligt.

 • Med hensyn til fastelavnsboller – altså dem med creme og fløde så koster de 30kr i lagkagehuset og der er 2 for 20 eller 25kr. I Føtex på Østerbro ? ingen grund til ikke at vælte sig i fastelavnsboller så længe de er her!

  • 30 kroner er dælme stadig mange penge for en fastelavnsbolle! Jeg er nok mest på Føtex’ priser, men det kræver som sagt lige, at jeg kommer forbi. 😀

 • Jeg har købt lige præcis den kjole og den er SÅ smuk. MEN den sidder fantastisk når men står op, men da der ikke er noget stræk i, så kan man ikke sætte sig ned i den ????‍♀️

  • Ak ja, det kan være problemet med stof, der ikke har stræk. Det er vigtigt lige at lave sidde-testen og armene-over-hovedet-testen (så man kan cykle). Jeg plejer at size op, hvis det kniber, det plejer at løse problemet. 😀

 • Måtte da lige google mukbang…aldrig hørt om det. Det er da de særeste ting der bliver et fænomen….
  Tænk sig man kan tjene penge på det.
  Føler mig uendeligt gammel og med tendens til at udbryde “sådan noget nymodens pjat”

 • Jeg har købt to fastelavnsboller for 25 kr i Kvickly og de var gode!!!
  Seriøst, det er jo for sindssygt hvad man efterhånden kan tage for kager.

 • HVORFOR har jeg aldrig nogle penge til at gå shopamok for, når der er udsalg i januar og februar??? ? Jeg har ellers et ekstremt underudviklet shoppe-gen, men selv jeg bliver alt for fristet, når der er udsalg!

 • Åh ja den med Masterchef…..
  Men hvad dælen er mukbang for noget? Jeg tør næsten ikke Google det, er bange for at jeg ville komme til at føle mig mega gammel ??

  • Mukbang er i bund og grund bare mennesker, der filmer sig selv, mens de spiser enormt meget mad. 😀

 • Den anden dag havde de fastelavnsboller med flødeskum til 8!!! Kr i min Kvickly ???

  Ja, jeg bor i Jylland 😉

 • De fleste lørdag aftener bruger jeg på at vaske tøj. I lørdags passede jeg naboens pige (mens hun sov, så egentlig var det bare en Netflix aften). Ja…SÅ spændende er livet i København, når man er fyldt 40 år. Ikke meget Sex and the City over mig.

 • Ej for pokker Miriam. Nu kom jeg til at købe en velour blazer og 4 kjoler. Tilgengæld er prisen fantastisk

Der er lukket for kommentarer.