Golden Globes 2020 ifølge Miriam

Yes, jeg skrev 2019 først. Det er kun sjette januar, giv mig lige en chance!

Mine to favoritter i denne omgang går ikke nødvendigvis til de to kjoler, jeg egentlig syntes var pænest, men til de to kjoler, jeg syntes var pænest, som jeg ikke har en distinktiv følelse af at have set ræddi, ræddi mange gange før. Jeg er fuldstændig pjattet med Kirsten Dunsts kjole (vulva-gardin til trods); den er elegant og lidt sart i udtrykket, og hvad end det der blonde/broderi-stof er, så fungerer det 100% i kombination med farven. Hvad angår Laura Derns kjole, så er det ikke en hemmelighed, at jeg altid giver stor opbakning til modige prints på røde løbere, de gør simpelthen udvalget lidt sjovere at kigge på. Og det der er jo i bund og grund bare en ekstra-fancy Miriam-kjole, så win i min bog!

Jeg kan lowkey egentlig godt lide Kaitlyn Devers kjole, men jeg sværger, jeg engang havde en præcis magen til til en påklædningsdukke. Puff sleaves var en vanvittigt stor trend i år, men ingen stak Janina Gavankar, hvis ærmer ville have gjort selv Anne fra Grønnebakken, well, grøn af misundelse. (Den gennemsigtige underdel ville hun dog måske have korset sig lidt ved).

Og for lige at holde fast i den victorianske æra, så var der i det hele taget virkelig mange variationer over det tema. Cases in point, slutty victoriansk natkjole på Bel Powley og Lucy Boynton i victoriansk kjole gone seriøst sci-fi.

Kerry Washington valgte en meget start-00’er-Queen-of-the-Damned-agtig æstetik, og jeg er ikke sikker på, jeg er klar til, at det er en trend, der kommer tilbage. Toni Collette ventede tålmodigt på, at Zorro kom og reddede hende.

Min begejstring for kærligt at påtale røde løbere til trods var der meget få kjoler, jeg decideret ikke brød mig om, men Cate Blanchetts var en af dem. Fra det bedazzled brystparti (hvor jeg bliver ved med at se Pascal fra Tangleds ansigt?) til de overdimensionerede muslingeskaller på skuldrene – det funkede bare ikke for mig. Samme oplevelse havde jeg med Jennifer Lopez’ kjole. Når man er nødt til at læne sig tilbage i sin posering for ikke at få overbalance, så er det måske tegn til at genoverveje sløjfens størrelse.

Billeder fra vogue.com

Kommentarer (12)

 • Jeg sidder efter hvert awardshow og glæder mig til netop denne gennemgang fra dig ? jeg er fra tid til anden uenig – men jeg labber det i mig uanset!

  • Smag er heldigvis forskelligt – ellers ville det også være nogle kedelige indlæg! 😀

 • Jeg synes kjolerne var så skuffende i år, kunne slet ikke vælge en favorit, kun et par stykker som jeg ikke direkte hadede. Mens der var virkelig mange som jeg synes var virkelig virkelig uheldige. J Lo´indpakning er en af dem, en anden er Taylor Swifts gyselighed, hvorfor, den gør absolut intet godt for hende??? Og det samme kan siges om de kjoler som Beyonce, Salma Hayek og Gwyneth Paltrow havde forvildet sig ud i, gyyyyys
  Og så var det røde “trafikuheld” på løberen mellem Kidman og Scarlett da ret sjovt at se LOL

  De 3 jeg hadede mindst, eller som reelt var ok, var Charlize Theron, Renee Zellweger og Sandra Bullock

 • Jeg ææææælsker altid dine lækre formuleringer. Ingen kan anmelde kjoler som dig. I LOVE IT! (Ole Henriksen style.)

 • Gode og sjove kommentarer. Jeg fæstede mig allermest ved det rædselsfulde plastikkirurgiske forskønnelser samtlige kvinder havde fået lavet. Der var ikke et naturligt ansigt, og de fleste var dissideret skræmmende! Ellen Genere var bare et eksempel, Nicole Kidmann et andet. Jeg vil hellere se rynker og karakter end de glatspartlede pander, kinder og læber, der er fyldt op til at matche en ands!!!! Gerne nogle af dine kommentarer til det.

  • Der falder jeg nok i den kategori, der synes, at man skal gøre lige det, man har lyst til, hvad angår plastikkirurgi. 🙂 Jeg kan godt være bange for, at mange føler sig presset til at få foretaget indgreb grundet en ungdomsfikseret branche, men jeg vil ikke kritisere, hvad andre gør med deres kroppe, for jeg har selv oplevet folk kritisere min, og det er meget ubehageligt. Man skal se ud, præcis som man ønsker. <3

  • Jeg var lige ved at sætte den på! Jeg kunne faktisk virkelig godt lide den, men for mig mindede den mig virkelig meget om Sheldon Coopers ‘the Doppler Effect-kostume! 😀

Der er lukket for kommentarer.