Jeg er jo Bridget Jones #407

1. Jeg var af en eller anden grund fuldstændig overbevist om, at jeg ville få den der Eva Solo-vandflaske i julegave. Så meget, at jeg slet ikke tog en vandflaske med mig til Køge (og dermed ikke på min efterfølgende juleferie i Århus), selvom jeg normalt ikke bevæger mig 10 meter uden sådan en i tasken. Jeg fik selvfølgelig ikke flasken – det gjorde til gengæld både min mor og min søster! (Læs helst ikke punktet som brok, jeg syntes bare, det var sjovt. De er ikke dyre, og jeg køber én til mig selv i stedet. 😀 )

2. Herbert fik i øvrigt sin nye vandskål. Et decideret fuglebad. Vælt det, bitch!

3. Blev et par dage mere end planlagt i Århus af praktiske årsager, og min socialdepot var så meget i bund til sidst, at man knap nok kunne tale til mig, uden jeg var på grænsen til enten eksplodere eller begynde at tude.

4. Case in point: Købte en billet hjem. Jeg skulle på turen sætte min nevø af i Køge, men togplanen var åbenbart ændret fra nytår, så lyntoget ikke længere stopper der. Ergo var jeg nødt til at ansøge om at få refunderet min billet og derefter købe en ny til bumletoget – alt imens DSBs hjemmeside ved en fejl blev ved med at reloade siden, så jeg skulle taste min info ind igen og igen.

5. Ville betale med MobilePay, men det viste sig, at det krævede et kig forbi min NemID, for min app skulle åbenbart genaktiveres, efter jeg har skiftet mobil. Det krævede et nøglekort, som selvfølgelig lå hjemme i skuffen, for hvad skal man med det, når man har en app?

6. I et forsøg på at geninstallere app’en, sendte den mig en NemID-anmodning, som jeg skulle godkende. På den app, jeg ikke kunne bruge, fordi jeg var ved at forsøge at genaktivere den. Fremragende.

7. Kom dog selvfølgelig hjem til sidst, men jeg har så også store planer om at bo i min seng den næste uges tid.

8. Gut i mine DMs kl. 02.32: Hey, du lækker, er du ude i aften?
Samme gut i mine DMs kl. 03.04: Fuck dig.

9. Jeg har altid et par nytårsforsætter, og det har jeg også i år. Eller, det får jeg i hvert fald. Jeg er ikke helt nået dertil endnu. Måske jeg kan lave et forsæt om at lave mine forsætter til i morgen.

10. Om under to uger skal jeg til julefrokost med Disney-tema, og jeg går ALT for meget op i det perfekte kostume til først at gå i gang med at finde det nu. Måske skulle jeg gøre noget ved mine prokrastineringstendenser, jævnfør punkt ni.

Kommentarer (11)

 • Åh, det med det det tomme socialdepot kender jeg alt for godt til! Jeg brugte dagene mellem den 26. og den 31. til skiftevis at tude nonstop og så at ligge på langs som en zombie, fordi mit hoved simpelthen har fået for meget gennem hele december måned. Super fedt. Endte dog med at få en god nytårsaften alligevel! Men til næste gang skal der skæres kraftigt ned på sociale arrangementer i december.

 • Socialdepot – fedt ord.

  Jeg af samme grund, altid vælger at være alene nytårs aften. Ahh… så rart.
  Bare mig og min sofa med en laptop på mavsen, og en overdreven stor skål slik. 😀

  • Det gør jeg også! Dels fordi jeg er totalt færdig, og dels fordi jeg ikke ville have det godt med at efterlade Herbert alene med fyrværkeri og sådan. Men det er altid et hit!

 • Bare din beskrivelse af rodet med togbilletter, nemid, nøglekort mm, får mig næsten til at sympati-græde.

 • Kender det godt, det med fyldte depoter.
  Jeg tilbragte hele den 28. i sengen, for jeg var simpelthen udmattet.

  Heldigvis var min kæreste og jeg bare hjemme, nytårs aften.

 • Gemte mig on/off på toilettet d. 25. for at komme igennem gigantisk familiejulefrokost. Gid man kunne droppe den slags uden konsekvenser for ens sociale relationer…

Der er lukket for kommentarer.