WTF: Juleaften #4

Der kom en juleferie i vejen, og således får I dette indlæg lige en snert forsinket, men det gør heldigvis ikke historierne værre! 😀 Læs eller genlæs også første, andet og tredje indlæg med læserhistorier fra juleaften. I næste uge sætter vi gang i et nyt tema, og jeg modtager som altid hjertens gerne forslag til emne i kommentarfeltet.

Kommentarer (25)

 • Nu har vi haft om juleaften. Er det så ikke lige til højrebenet at køre Nytårsaften som næste Wtf emne? Det tror jeg, ville blive hylende morsomt!!

 • Ej nej nej jeg føler mig som et skrækkeligt menneske. Jeg kom til at grine højt over den sidste.

 • Fordi det er januar kunne det være sjovt med værste slankekure/forsøg på at tabe sig – og ikke bare at det for nogle ikke fungerer med LCHF eller Palæo, men sådan noget virkelig lort: min (eks)veninde spiste chili på stort set alt mad, for så forbrændte hun mere energi, så var der jo plads til det ekstra stykke kage ?

 • Vores barn er 4 og vi har endnu ikke købt julegaver til ham – han får så meget og har, indtil videre, været helt ligeglad

 • Åh nej! Jeg nåede det ikke! Havde ellers en kæmpe WTF-oplevelse denne juleaften, som indbefattede dét, der skulle have været brun sovs, som i stedet endte med at være en sart lyserød sovs opbagt på sesamolie. Min (28-årige) lillebror havde ikke lige overvejet at købe smør og sukker med til de brunede kartofler, som han stod for (også ret WTF), hvilket medførte at han snuppede al smøren fra køleskabet. Dette resulterede i, at min mor ikke havde smør til den opbagte sovs. Hun tog så egenhændigt den katastrofale beslutning at basere sovsen på SESAMOLIE(?!?!?!), og hældte rødkålssaft i, i forsøget på at redde smagen lidt (en umulig opgave) og afsluttede med at konstatere, at der faktisk heller ikke var kulør. Så sovsen måtte forblive mærkeligt lyserød og i øvrigt fuldstændig uspiselig.

 • Til dig der glemte gave til dit barn – barnet kan ikke huske det, hoverhoved. De andre voksne er de eneste, der kan dømme dig!
  Forstår i øvrigt slet ikke, hvorfor man giver gaver til børn under to år. De har jo ingen idé om hvad konceptet går ud på alligevel.

 • Det nye emne skal så meget være nytårsforsæt! De skøre, sjove, dramatiske, håbløse og de helt umulige!

  • Der er også noget sjovt over de meget, meget kedelige og lavpraktiske – især hvis de så ikke engang er lykkedes!

 • Endnu en julehistorie: Min bror, konen og to børn havde meldt at de ikke kom til juleaften. de dukkede alligevel op på dagen, med en ukrainsk tante der ikke kunne tale et ord engelsk eller dansk. Min mor var ved at gå i brædderne af stress over at have valgt den lille and i supermarkedet frem for den store “Nu hvor vi alle var samlet… og Svetlana også var her!”

 • Forslag til næste uge: Det vildeste rygte man har hørt om sig selv! Nogle gange skal der ikke meget til, før folk får startet noget sindsygt vrøvl!

 • Noget med hvad man oplever i ens arbejde, fx patienter (der har vist da allerede været en med chefer og julefrokoster) eller umulige forældre. Eller de sindssyge ting, man kan komme ud for som arbejdsløs 🙂

 • Kan ikke huske om den har været oppe, men hvad med pinlige/hemmelige ting jeg gør, når jeg er alene?

 • Forslag til næste WTF.
  – Mit mest pinlige øjeblik.
  – Akavede/pinlige øjeblikke under/efter sex
  – pinlige årsager til lægebesøg/skadestue
  – kiksede sms’er/mails sendt til den forkerte
  – hvad jeg ville ønske jeg ikke vidste om min kæreste/ven/mor osv.
  – Ting ingen nogensinde skal vide om mig

Der er lukket for kommentarer.