Kommentarer (15)

  • Åh Emilie jeg kender det! Jeg havde været i familien måske 5-8 år, da min kærestes farfar sendte invitation til sin fødseldag…”Kære David og ?”

  • OMG! Den med farmor og dukken minder mig totalt om at min mands demente farmor stjal min brudebuket og claimede den som sin egen FØR vielsen ??

  • Min 80 årige morfar kom et år til at halvere juletræet da han skulle skære det lidt til. Han forsøgte at udbedre skaden ved at sømme de to dele sammen ? RIP dejlige morfar ♥️

  • Den med kyllingen, den med det frosne juletræ, den med ild i skorstenen og ikke mindst den med dukken ??????

  • Dig med depression. Du er ikke alene. Jeg sad også engang juleaften, ramt af depression, og selvom jeg fik gaver, så var der en underlig ubehagelig stemning og jeg endte med at gå, fordi jeg var så ked af det.

  • Hahahahaa, hvor er de sjove! Græd af grin, da jeg skulle læse dem højt – især den med kyllingen, der skulle have været en and, og Erna, der var for langsom 😀 😀

  • Det er jo SÅ sjovt!! Tak til alle der har indsendt 🙂 Og jeg måtte fluks google avocado risalamande – ikke et eneste google-resultat.. Kan kun forestille mig en blegbrun masse for den kan jo ikke holde sig grøn uden citron?? Jeg har slet ikke fantasi til en evt. opskrift, men er meget nysgerrig :))

Der er lukket for kommentarer.