Kommentarer (24)

 • Så er jeg ikke den eneste, der ikke har styr på orddeling! Jeg undrede mig virkelig også over, hvorfor min tidligere roomie havde skrevet på listen over køkkenting, at hun havde en pastaske på listen over køkkenting, vi skulle dele ? en dejlig julet omgang WTF ❤

  • Jeg fandt engang en opskrift på strøm-penisser hjemme ved mine forældre. Fandt så ud af at det var på strømpe-nisser som min mor skulle lave til en julestue…

 • Kære Anne. Du er ikke alene. Min kæreste præsterede et år at skrive “Til Anne” på kortet til min fødselsdag. Mvh Anna

 • Men hvordan gik det med den første, hvor vandet gik?! Hvis du læser med, så håber jeg, at I alle har det godt ❤

 • Den med vinen giver jo faktisk mening. Alkohol er jo altså brandfarligt, så måske han bare ville undgå at høre situationen værre? Om vin så rent faktisk er så lav i alkoholprocent at det rent faktisk ville kunne slukke, aner jeg ikke, men jeg synes nu alligevel farens reaktion giver mening. Og så er det da også drønærgerligt at spilde god vin! 😉
  Og til den gravide: jeg håber at jeres barn har det godt! Og folk siger og gør altså de mærkeligste ting i chok. 😀

  • Marie, står du nogensinde i et situation, hvor vin er din eneste væskekilde, så smider du det bare afsted 😀 Det er ikke brandfarligt! Jeg havde ved en anden anledning givet min far en dyr flaske god rødvin. Af medicinske årsager havde han kun nydt ét glas og måske havde min søster og jeg også fået et glas. Der var med andre ord masser af fantastisk rødvin tilbage. Det valgte min mor så at hælde ud! Ikke noget med at fryse det ned eller lave en kanon omgang bolognese, nej, det røg ud!

 • Jeg har været til en julefrokost med en masse udenlandske mennesker. Lyste var dunkelt og nogen var (u)sjove.. det betød så de spiste finthakket karrysalat med kirsebærsovs på i den tro det var risalamande. De sagde ikke noget og spiste pænt op 🙈

 • Elsker den med pastasken😂
  Jeg ønskede mig også en masse natheldragter til min søn hans første leveår. Det skal udtales sådan ud i en køre agtigt. Det gik senere op for mig, der jo selvfølgelig var gale om nat-hel-dragter.

Der er lukket for kommentarer.