Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Comments (16)

  • Så er jeg ikke den eneste, der ikke har styr på orddeling! Jeg undrede mig virkelig også over, hvorfor min tidligere roomie havde skrevet på listen over køkkenting, at hun havde en pastaske på listen over køkkenting, vi skulle dele ? en dejlig julet omgang WTF ❤

    • Jeg fandt engang en opskrift på strøm-penisser hjemme ved mine forældre. Fandt så ud af at det var på strømpe-nisser som min mor skulle lave til en julestue…

  • Kære Anne. Du er ikke alene. Min kæreste præsterede et år at skrive “Til Anne” på kortet til min fødselsdag. Mvh Anna

  • Den med vinen giver jo faktisk mening. Alkohol er jo altså brandfarligt, så måske han bare ville undgå at høre situationen værre? Om vin så rent faktisk er så lav i alkoholprocent at det rent faktisk ville kunne slukke, aner jeg ikke, men jeg synes nu alligevel farens reaktion giver mening. Og så er det da også drønærgerligt at spilde god vin! 😉
    Og til den gravide: jeg håber at jeres barn har det godt! Og folk siger og gør altså de mærkeligste ting i chok. 😀

    • Marie, står du nogensinde i et situation, hvor vin er din eneste væskekilde, så smider du det bare afsted 😀 Det er ikke brandfarligt! Jeg havde ved en anden anledning givet min far en dyr flaske god rødvin. Af medicinske årsager havde han kun nydt ét glas og måske havde min søster og jeg også fået et glas. Der var med andre ord masser af fantastisk rødvin tilbage. Det valgte min mor så at hælde ud! Ikke noget med at fryse det ned eller lave en kanon omgang bolognese, nej, det røg ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.