Hvad siger dit nattøj om dig?

Annonce for Ellos.

…Eller hvad siger mit om mig, er jeg måske nok i virkeligheden mere ude efter.

Vi havde på et tidspunkt en hemmelighed, der gik på, at indsenderen gerne ville ud på datingmarkedet efter mange års fravær og nu simpelthen var sådan i tvivl om, hvad moden var, når det kom til kønsbehåring. Som respons fik hun primært, at hun da skulle køre med lige præcis den frisure, hun følte mest for, og det er måske en tilsvarende reaktion, jeg vil få på nærværende indlæg, men ikke desto mindre er jeg ret nysgerrig efter jeres valg på det her område, så nu kører vi! 😀

Emnet er altså nattøj. Både sådan generelt, men i mit tilfælde måske også mest et ekstra fokus på, hvilken nattøjsretning man skal gå i, når man starter noget nyt med en mand? For man vil jo gerne gøre et godt indtryk, og det hele skal gerne være sådan lidt sexet i starten. Men man vil selvsagt også gerne være komfortabel, for det er lidt hele pointen med at gå i seng (sovedelen, om ikke andet). Og jo jo, jeg ved godt, det er mest politisk korrekt bare at “være sig selv”, men helt ærligt, glansbilledeperioden er i forvejen så skrækkeligt kort – ingen grund til at poppe boblen før tid!

Så hvad er mine valgmuligheder?

1) Nøgenhed. Normalt mit førstevalg, fordi det er uendeligt restriktionsløst, men om vinteren har det altså en tendens til at være til den kolde side. Og hvis vi vender tilbage til mande-aspektet, så sover jeg i nogle virkelig bizarre stillinger, som ikke nødvendigvis er så frække i tøjløs tilstand. Det kan godt ske, det ikke er det ideelle førstehåndsindtryk på sovefronten. Især ikke fordi jeg angiveligt også har udviklet tendenser til at småsnorke med alderen, og det er i forvejen ikke et voldsomt sexet karaktertræk.

(Beige natkjole, sort kåbe, sort natkjole, beige kåbe).

2. Små natkjoler og kimono-agtige morgenkåber. Okay, helt sikkert sexet, ikke? Jeg har faktisk et lille udvalg af den type natkjoler, og de har alle dage tjent mig godt til det formål, de nu engang er indkøbt. Der er bare det lille aber dabei, at de måske ikke er det mest praktiske stykke sovetøj, hvis man er en aktiv mosler som undertegnede. Der ryger en strop ned og hopper en babs ud, og den er sikker hver eneste gang.

(Love Sunday Mornings, Snooze Button Champion, Allergic 2 Mornings, Meet Me Under The Mistletoe)

3. Oversize t-shirt med cutesy print. Det er ingen hemmelighed, at jeg excellerer i den her kategori. Og let’s face it, det meste nattøj fungerer også som hyggetøj, og der er der altså få ting, der stikker en kæmpestor t-shirt og et par fuzzy strømper. (Bonus-strømpe-collage nederst i indlægget!) Jeg ejer alt fra teddybjørne og kitschet sovehumor til Batman, Ariel og Harry Potter. Har dog ikke noget julet og føler mig meget fristet af den der mistelten ovenfor – ikke mindst pga prisen! Det eneste er, at jeg ikke helt ved, om det her er et look, der smart at dyrke, hvis man sådan LIGE har mødt en mand. Da jeg var 21 havde jeg fx en sove-t-shirt med en kæmpe billede af Niks hoved (fra Nik & Jay, self), og min daværende kæreste brokkede sig en del over, at han blev nedstirret af mit nattøj. 😀

(Ternet, lyserød, blomstret, sort)

4. Pyjamas. Klassikeren over dem alle. Og det smarte her er selvfølgelig, at farver og print og materiale kan varieres ud i det uendelige og det derfor kan være sødt, sexet, komfortabelt, you name it. Jeg føler også lidt (måske totalt uberettiget), at folk, der går med pyjamas, er folk, der har styr på deres shit. Altså, det er rigtigt nattøj, you feel? Men hvor jeg synes, at det er lige i øjet til morgenbordet, så virker det bare som enormt meget tøj at sove i. I forhold til mit mande-spørgsmål, så aner jeg simpelthen ikke, hvad pyjamas siger til en mand? Det forekommer mig en lidt neutral løsning? Hvis der er nogen mænd, der læser med, så sig lige til.

(Fluffy grå, juleprint, kattemis, får (jeg zoomede, det ér får))

5. Onesies. Okay, okay, der er måske ikke ret mange mennesker, der sover i onesies, og jeg ved slet ikke, om det teknisk set er nattøj, men onesies er fucking guld. *Miranda Priestly-stemme* “That’s all.”

Så altså, to-delt spørgsmål. Den ene ren nysgerrighed, den anden… Lad os kalde det research. 😉 1) Hvad sover du selv i? Og  2) hvis du nu skulle gøre et herregodt indtryk på en ny mand, der ikke er vant til at se dig med morgenhår og puffede øjne, ville du så fastholde dit nuværende nattøjsvalg eller skifte strategi? Jeg har ærligt brug for lidt søstersolidarisk sparring!

De viste ting i indlægget er som altid fra yndlings-Ellos, hvor man også kan bruge koden 403462 til at få 30% rabat på sin dyreste ikke-nedsatte vare. (Se evt hele nat- og hyggetøjsudvalget her. Inklusiv både kattemorgenkåbe og hvad der vitterligt ligner verdens rareste slappe-af-sæt). Lurer man på noget julegaveagtigt er min oplevelse konsekvent, at Ellos er hurtige som lynet til at får ordrer af sted, så der burde være rigeligt tid til at få leveret.

Og afslutningsvis som lovet: Bonus-strømper!

(Grå strømper, julestrømper, mønstrede strømper, kattestrømper)

Kommentarer (123)

 • Også single her,og ingen nattøj her,hvis der er andre med i sengen end jeg, ene og alene fordi jeg synes det er så fedt ikke at skulle bøvle med at tage det af,og er der nogen med i min seng…er der kun af en årsag,og så er det bare nemmere.
  Skulle jeg sove i knap så kønne stillinger,tja….så kan han da se hvordan jeg ser ud, og det satser jeg da bestemt på tænder ham,og gør det ikke,ja så behøver vi ikke tænke mere over om han skal med igen ??

  • Hvis jeg fylder hele sengen, og han får en arm i hovedet, og jeg savler lidt undervejs, så er jeg helt cool med, at han ikke tænder på det! 😀 😀 😀

 • Jeg kan bedst lide at have det varmt, når jeg skal sove. Så jeg har altid sovet i pyjamas. Nogle lette udgaver i viskose og bomuld om sommeren og de lidt varmere i flonel om vinteren. Det vigtiges er bare at de har lange ærmer, for ellers kommer jeg sådan til at fryse på mine arme – også om sommeren! Strange, I know ? Jeg føler mig også ret godt tilpas i dem, så jeg ville ikke skifte for nogen – specielt hvis man åbenbart virker som en, der har styr på sine ting i en pyjamas?

  • Jeg ville godt ønske, jeg kunne finde ud af at sove i pyjamas. Men jeg har det omvendte problem af dig – jeg får det simpelthen for varmt! Som hyggetøj er jeg dog helt på! 😀

 • Jeg sover nøgen eller i trusser, men hvis jeg skulle føle mig lidt lækker så ville jeg vælge en fra bunke 2. Tror ikke manden har noget imod at der ryger en babs ud ?

 • Jeg sover for det meste topløs, og ellers i en “grim” T-shirt. Jeg har også et par pyjamaser med motiver fra Disney og en onesie, der forestiller en panda, men dem bruger jeg mest bare som hyggetøj inden sengetid eller om morgen ? Og jeg har ikke skiftet noget af det ud eller mine vaner, siden jeg fik en kæreste, og han virker faktisk temmelig tilfreds med det ?

 • Jeg er en 1er om sommeren og en 3er resten af året, men nu er jeg også en sat kone igennem de sidste 8 år… Men der kan altså være noget meget frækt over en oversize tee, der lige når ned over numsen – og mine lange stænger er klart et af mine bedste træk.

  • Jeg er helt enig i, at en oversize t-shirt kan være fræk! Jeg er bare ikke sikker på, det bliver ved med at være tilfældet, når der er et kæmpe billede af Simba på den! 😀

 • Ah! Man tager da hans tshirt! Og uldsokker. Sikker vinder.

  Ellers sover man vist nøgen i starten af et parforhold. Ikk?

 • Hahaha…..er jeg den eneste, der er mere interesseret i at høre, hvem det er, der potentielt skal sove med dig??? Det lyder som om, det er et meget…nærværende….spørgsmål, og jeg er ved at dø af nysgerrighed. 🙂

  Jeg sover i de grimmeste, mest udvaskede og slaskede bomulds t-shirts/kjoler. Og det gør jeg også, når jeg har mandebesøg. Har aldrig tænkt nærmere over det. Men jeg er også typen, der tog makeup af og børstede tænder efter en nat i byen – selv, hvis jeg havde taget one-night stand med hjem….. (da jeg var yngre – går aldrig i byen mere)

  • Jeg har det på præcis samme måde! ? Fuck tøjet – hvem skal sove ved siden af? ? Jeg sover nøgen eller i en “kjole” – oversize t-shift, og min kæreste er helt klar på begge muligheder ?

 • Jeg er en “nøgen kvinde”, altså jo oftere jeg kan være nøgen, jo bedre trives jeg! Så selvfølgelig sover jeg også nøgen, gerne året rundt (bortset fra når jeg har mens). Egentlig tænker jeg også at nøgen-sovning med en mand sagtens kan være et ekstra plus i hans bog, for det viser at man hviler i sig selv og hvordan man ser ud, uden noget at ‘skjule’ sig bag 🙂 Umiddelbart tænker jeg, at hvis man snorker, ligger i sjove stillinger i løbet af natten etc, så er det lidt ligemeget hvad man har på – man er lige ucharmerende/charmerende uanset påklædning 😀

  • Samme her! Vil gerne være nøgen så meget som muligt, så sover nøgen både og alene og sammen med en mand – morgenmaden kan også sagtens blive lavet nøgen, nogengange med en sort kimono på, hvis det er lidt koldt.

 • Jeg sover i en grim t-shirt og har altid gjort det også i starten af et forhold.
  Dog når det sommer sover jeg i ingenting, da jeg får det alt for varmt ?
  Min mand og jeg har været sammen i snart syv år, så de grimme t-shirts skræmte ham ikke væk ?

 • Jeg sover gerne i trusser og en lille fin T-shirt, om vinteren en langærmet nat trøje i stedet.
  Dengang der sov nye mænd i sengen havde jeg det samme på, bare lidt mere flot og fancy endnu ?

   • What, mennesker er så forskellige! Jeg HADER at være trusseløs, altså den fysiske fornemmelse af det. Har intet imod at være nøgen i øvrigt, og det er ligegyldigt, om jeg er alene eller har selskab. Men det er, som om trusserne giver min numse en krammer. (Forudsat selvfølgelig at det er bløde hipsters. Fuck blonder og gejl!)

 • Rigtigt nattøj er the SHIT! Som du selv skriver. Det virker. Jeg fryser ofte om natten, særligt når man ligger tæt i ske, bliver min nederste skulder på mystisk vis ramt af en kold luftbrise i takt med vejrtrækningen fra ham bagved. Dynen kan ikke komme derned, da den så ligger mellem os. Derfor nattøj der dækker skuldrene og håndledene. Man bør kraftigt overveje en model som “nemt” kan åbnes i skjorten, hvis der skal laves andet end at sove. Bliver det for varmt kan man tage bukserne af. Sover aldrig selv med bukserne, men svanser rundt i dem om aftenen og den efterfølgende morgen.
  Derudover, hvis jeg ikke fryser eller det er koldt er jeg til den beige natkjole under dit punkt 2. Den er pæn at se på dækker mine hofter (de bliver altid sygt kolde). Jeg er totalt imod oversize t-shirts og onesies. De er hyggelige at se en film i en aften (men det kan man også i det andet), de ser nemt snuskede ud, og jeg bliver så mega deform at se på når jeg hopper i sådanne. Ellers er nøgen vejen frem i alle de andre måneder 🙂

  • For mig er pyjamas simpelthen for varmt. Og jeg synes heller ikke, det er behageligt at sove i. Det funker simpelthen ikke for mig som nattøj. Jeg er 100% team oversize t-shirts at sove i, men jeg synes heldigvis også langt fra, de ser snuskede ud. 😀

 • Nu (3,5 år inde i forholdet), sover jeg med natbukser og oversize tshirt – tilsat nogle dejlige store bomuldstrusser. I starten havde jeg en let top på (gerne lidt tætsiddende) og de fineste trusser i skabet 😉

  • TAK for at erkende, at du valgte anderledes i starten! Var begyndt at tænke, det kun var mig, der har så forfængelige tanker! 😀

   • Jeg tror kun at jeg har været så afslappet omkring det, fordi vi alligevel havde haft sex et par gange før min kæreste blev og sov ? Til gengæld panikkede jeg første gang han sagde ja til at blive og sove, så jeg endte med at smide ham hjem til dig selv ?

 • Også single her. Jeg sover mere eller mindre året rundt i en oversize t-shirt, trusser og hyggestrømper – medmindre det altså er afsindigt varmt om sommeren ? hvis jeg har overnattende gæster så skifter jeg måske til et par blonde trusser i stedet for mormor-trusserne og italesætter mine grimme hyggestrømper – også griner vi lidt over det inden vi falder i søvn ?

 • Jeg sover nøgen eller i g-streng. Da mig og min kæreste mødte hinanden sov jeg i en t-shirt der var helt sort og kun lige dækkede numsen. Det var den jeg plejede at tage på om morgenen og tænkte ikke så meget over det.
  Jeg har lige spurgt om han synes det var et go eller no go, han syntes det var er GO!

  • Halvdelen af mine trusser er g-strenge, så det er ikke, fordi jeg er anti – men jeg ville simpelthen ikke kunne finde ud af at sove i dem! Det er jo ikke behageligt! 😀

 • Svar mulighed 1 vil gælde til begge spørgsmål, hvis du spørger mig – det er hvertfald den jeg kører med (og altid har gjort) ✌??.

  Jeg tænker ikke den er nødvendig at udskifte – slet ikke for min kærestes skyld, hvis man spørger ham (selvom jeg utvivlsomt er grim sovende – både med og uden blonder?). Men ham herhjemme sover heldigvis langt tid før, langt tungere og i længere tid end jeg, så det gør ikke så meget.. tror jeg?

 • Også single her. Jeg sover mere eller mindre året rundt i en kæmpe t-shirt, trusser og hyggestrømper – medmindre det altså er afsindigt varmt om sommeren 😀 Hvis jeg har en overnattende gæst skifter jeg måske mine mormor-trusser ud med et par blonde trusser også italesætter jeg mine grimme hyggestrømper – også griner vi lidt af det inden vi sover 😉

 • Jeg sover normalt nøgen eller bundløs med oversized t-shirt.
  Sover jeg sammen med en person for første gang plejer jeg at vælge pyjamas skjorten og trusser. Så ikke en hel pyjamas, men bare skjorten. Jeg får det for varmt, hvis jeg sover med fuldt outfit på og særligt med noget på benene.
  Så har man måske også kun halvt styr på sit shit og det kan jeg bedre leve op til at signalere ?

 • Jeg er gift, og har været i fast forhold i en del år, men Jeg sover nærmest konsekvent i nattøj fra bunke nr. 2. Og det vækker som regel ikke andet end glæde, hvis der ryger en strop eller hopper en babs ? så ja jeg ville helt sikkert holde mig til mit nuværende valg, og hvis du har det godt i den slags nattøj siger jeg “go for it girl!”

 • Efter næsten 20 år i et forhold bliver nattøjet ikke prioriteret så højt, men noget jeg altid vender tilbage til er “shorts og T-shirt”.
  Jeg slipper for at have trusser på, men er ikke helt nøgen og det er nemt at skifte T-shirt fra en pænere en af slagsen i starten og lidt mere forvasket som tiden går ?

 • Jeg tænker faktisk at jeg har al slags nattøj i min tid sammen med min mand – han har aldrig kommenteret det eller givet mig noget nyt ? jeg tænker man skal vælge det man sover bedst i, jeg vil heller ikke kunne sove i de fine satinkjoler med tynde stropper, jeg ligger nemlig ret uroligt og brysterne stikker af ? men vælg hvad du har det mest behageligt, det er ikke nattøjet han beholder dig for ?

 • Jeg har altid haft det akavet med at sove nøgen, så jeg sover enten i en slidt t-shirt med Disney-motiv eller i en af min kærestes t-shirts, som han ikke bruger til hverdag (det er ikke så fedt for ham at skulle have en t-shirt på, når jeg har sovet i den og muligvis savlet på den i søvne ?). Jeg har været i et fast forhold med den samme mand i snart 12 år, så mit valg af nattøj har varieret meget. Jeg udskifter jævnligt t-shirten med en af mine rigtig flotte og behagelige natkjoler fra Hunkemöller. De er med strop og kan derfor indstilles, så intet hopper ud, imens jeg sover, men de er samtidig så behagelige, at jeg sagtens kan sove og faktisk nyder at have dem på. Mht. Disney syntes min kæreste i starten, at det var en anelse barnligt, men den dag i dag synes han bare, at det er sødt og sjovt 😉

 • Jeg valgte også de fineste blondekjoler osv da vi var helt nyforelskede. Nu – 6 år senere – fik jeg skræddersyet 2 sæt pyjamas på vores sidste ferie, da han alligevel skulle have syet jakkesæt. Bedste beslutning nogensinde ? Jeg har heldigvis bevaret troen om at cuteness vægter højere i det lange løb. Protip: jeg har en bigshirt med skriften “eat more crossaints” – hver gang jeg har den på står jeg op til morgenbord med crossainter ?

 • Jeg sover ofte i en oversize bomuldst-shirt med en skitse af en nøgen kvinde på (vist nok fra nak-d.dk for at det ikke skal være løgn ?) – Virkelig behagelig og med et lidt sexet touch hehe! Bonus: kæresten kommenterede faktisk positivt til den allerede i starten af vores forhold

 • Jeg har sindssygt svært ved at falde i søvn i et varmt rum, så jeg sover altid i uld undertøj? Altså lange uld bukser og langærmet uldbluse+ uld sokker❄️
  Hvis jeg har nogen med i sengen, som jeg gerne vil være lidt fancy overfor, så er vi nok ude i en nummer 2.. A dainty little nightdress??‍♀️ og så går jeg som regel op, og tager mere tøj på i løbet af natten?

 • Jeg sover ofte i en oversize t-shirt med en skitse af en nøgen kvinde på (vist nok fra nak-d.dk for at det ikke skal være løgn ?) Både behageligt og en smule sexet heheh! Bonus: kæresten kommenterede faktisk positivt ift den allerede helt i starten af vores forhold

 • Jeg er et varmt barn, så jeg kan simpelthen ikke holde ud at sove i andet end trusser. I starten gik jeg lidt mere op i, at det var de pæne blonde trusser. Nu, 4 år inde, er det mindst ligeså ofte et par lidt for slidte Sloggi-trusser.

 • Jeg sover altid kun i trusser. Kan ikke holde ud at have tøj på, føler mig ås fanget 😉
  I starten af vores forhold havde jeg nogle gange små fine blonde natkjoler på. Men altså kun til pynt indtil vi kom i seng, kan ikke sove i dem. Har en lækker kimono til om morgenen, hvis det skal være lidt pænt der 😉
  Kunne være jeg skulle finde en pæn natkjole frem snart, det ville manden nok sætte pris på. Mine trusser er også blevet noget større gennem årene ?

 • Jeg sover helst bare i trusser både med og uden min kæreste. Når jeg har menstruation bliver det til pyjamasshorts og en t-shirt. Jeg kan ikke kjoler eller noget med lange ben eller ærmer, når jeg skal sove. Det pølser jo op og ender hhv. under brystet, omkring lårene eller i armhulerne? Ikke? #aktivsover

 • Jeg sover som regel altid buttnaked! Men er jeg i hygge humør, så er det store sokker, bomuldstrusser og en oversized t-shirt.
  Og det er altså om kæresten er der eller ej?

 • Haha, jeg var lige ved at skrige af grin, da du beskrev at folk, der sover i rigtig nattøj har styr på deres liv – well, ikke alle! Jeg sover i rigtigt nattøj, som i sæt med lange ærmer og ben, der matcher, med strømper der matcher og med en blød bøjleløs BH, der også matcher (og så meget styr på mit liv har jeg altså ikke. Btw. jeg tager også mit make-up af HVER dagen). Jeg sover sådan uanset sæson, da jeg fryser om skulderne og fødderne, og så hader jeg fornemmelsen af mine lår, når de rører hinanden. Jeg er i et forhold på 8. år. Jeg tror faktisk ikke, at min kæreste synes, at mit nat-outfit er det frækkeste, han kan forestille sig, men omenvendt så synes han heller ikke, at jeg skal blive syg på grund af det. Jeg sov i noget andet (læs: mindre), da vi først mødtes, men fandt hurtigt alt grejet frem og også i hans t-shirt, men det er simpelhent for koldt.

  • Det lyder som om du har mega styr på det! Jeg har et tydeligt billede af dit nat outfit. Og det er på ingen måde forvasket og nusset.

 • Gå med de der små natkjoler hvor babsen ryger ud. Det er jo næsten sådan at man forsøger at få babsen til at ryge ud, der i starten af forholdet, bare for lige at gøre lidt opmærksom på at man altså gerne vil have ham… 😉 😉

 • Sover nøgen. Hvis jeg fryser, så opgraderer jeg dynen.
  Den der med han ikke er tyk og du er. Hvis han havde et problem med det, så lå han der slet ikke 😉

  • Nej nej – det var ikke for at sige, at rent praktisk kan jeg ikke være i t-shirts, der ikke er i min størrelse! 😀

 • Jeg gjorde sindssygt meget ud af undertøjet, da jeg startede med at sove sammen med min kæreste. Det var matchende undertøjssæt og måske en lille satinkjole. Nu sover jeg kun i trusser, for jeg har det simpelthen for varmt om natten! Det tog ikke mere end et par uger før, at jeg begyndte at skifte, og han er her endnu efter seks år.

  On another note… Den collage der gør mig simpelthen fattig! Jeg har allerede købt kattemorgenkåben + kattesokkerne, og jeg skal virkelig styre mig for ikke at købe mere! ?

 • Jeg er klart en 3’er for det meste, medmindre det er rigtig koldt (så bliver jeg en 4’er) eller rigtig varmt (så bliver jeg en 1’er).

  Nu har jeg været sammen med min mand i 10 år, men jeg er ret sikker på, at jeg “dullede” mig lidt ekstra op i starten med lidt strammere nattøj, lidt tyndere stropper osv., men jeg har aldrig valgt satin-vejen (udover da jeg var 14 og silke-boksershorts var the shiiiit). Synes det er ubehageligt at sove i. Kører for det meste noget bomulds-værk 😀

  • Jeg synes faktisk, det er vildt lækkert at sove i. Altså stoffets følelse i hvert fald. Men det er lidt restriktivt, fordi det ikke kan give sig overhovedet!

 • Jeg sov nøgnen i starten – eller med trusser, jeg sveder vildt, når jeg sover, så jeg har altid sovet uden tøj – oftest havde vi jo nærmest lige været nøgne i et frækkere henseende, så på den måde fungerede det fint. Jeg havde dog erhvervet mig en fin kimono til at hoppe rundt i min lejlighed imellem sex og sov! (Min hensigt var at se lidt sensuel ud) Hjemme ved ham havde jeg hans t-shirt på – men tænker alle t-shirts går! Synes også det er ret sexet med numsen der lige stritter ud ?

  Jeg skærer tænder, snorker og fylder åndsvagt når jeg sover, han kunne heldigvis godt se forbi det ?

 • Jeg savner en fin lille top fra hunkemøller i opslaget, det eller ingenting. Kulden klares med flonel-sengesæt ?

   • Æhm.. måske ikke trusser, men resten gør de.
    Jeg er str L. I Zizzi, og det meste af mit nattøj er fra Hunkemøller, og de laver bare de bedste bh’er, fandt jeg ud af ved af ved at prøve nogle forskellige for ikke så mange år siden.

    • Nej, deres trusser er ikke et problem, men deres BH’er går kun op i en H-skål. Der er pænt lang vej hjem for mig. Og man vil jo gerne have, trusser og BH matcher, så jeg køber mit undertøj andetsteds. 🙂

 • Da jeg mødte min mand og jeg skulle sove hos ham første gang , havde jeg ærlig talt ikke tænkt over nattøjet . Men han synes åbenbart jeg var total lækker i en af hans t- shirts, så det sov jeg i.

 • Og jeg er helt med på at man lige opper sig i starten ?, aldrig har jeg brugt mine fine trusser og g-strenge så meget

 • Nøgen eller kun med trusser. Ikke noget jeg har tænkt over før, det sker bare automatisk i starten med en ny fyr ☺️

 • Oversize t shirt er min foretrukne når jeg skal sove ?? I starten sov jeg i fint undertøj ?? men ret hurtig kom t shirten ind i billedet ?
  Glæder mig til at høre mere om hvem det er, det skal sove ved siden af dig ❤️

 • Jeg sover for det meste i de gamle forvaskede/pletter-der-ikke-går-af-i-vask t-shirts. Min mand gennem 12 år er ligeglad, han piller det alligevel af? Jeg har en lidt lang pyjamas overdel jeg er glad for pga ærmerne her når det er koldt.
  Jeg har også nogle vimsenatkjoler, men ja de er møg upraktiske og sådan en tynd strop kan satme bore sig ind i huden nærmest.

  Hvis JEG var DIG Miriam, så ville jeg sove i en alm basic top med brede stropper og så de der fine natboksershorts til kvinder (jeg ved ikke hvad de hedder) – og droppe trusserne.

  Var der ikke også én der fik blomster forleden???

  • Jeg kan simpelthen ikke sove med noget bukseagtigt. Jeg tror, det er elastikken, der ligesom skal få dem til at sidde fast. Kjoler og t-shirts er jeg med på, men intet på underdelen! 😀

 • Jeg sover nøgen om sommeren, om vinteren jeg sover i natskjorter, en kombination af pyjamas overdel og natkjole. Der er endnu ingen mænd, der har klaget over den kombination 😉
  Hvad jeg har på for at sove, skal være komfortabel for mig og jeg synes også jeg er mest sexet, når jeg har det komfortabel

 • Jeg er i fast parforhold og sover i trusser. Kan ikke med ting, der strammer og babser, der falder ud forkerte steder.
  Men i andre hjemme-situationer er jeg en klar 3’er. Hopper i en oversized t-shirt, så snart jeg træder ind i lejligheden. Eller, i øjeblikket er det røde shorts med rensdyr på, en matchende, rød t-shirt og en gravid dunk, som hænger ud under den.

  Skal gerne indrømme, at jeg var en gennemført 2’er i datingfasen. Små, fine natkjoler eller toppe og pæne trusser. Det viste sig, at manden var komplet ligeglad.

 • Jeg kan simpelthen ikke sove nøgen, ved ikke hvorfor, men de gange jeg har prøvet (både med og uden fyr), er jeg vågnet alt for mange gange i løbet af natten til at det var en behagelig oplevelse – så minimum trusser på de varme sommernætter.
  90% af tiden sover jeg dog i en natkjole, som den sorte under nummer 2 – både alene og når kæresten er på besøg, og ja ind i mellem falder brysterne bare ud.

 • Nøgenhed er det jeg nok gør mest i
  Det er rart, frækt og faktisk også sundt For de minimere faktisk risikoen for svamp
  Både under bryster og andre husholder, men også i skeden.

  Men når jeg sover steder hvor andre (end min mand) kan se mig sværger jeg til Big shirts/natkjoler i bomuld med skørt tryk

  Onesies er for varme at sove i
  Men perfekte foran computeren når man gamer ? ingen kolde arme fordi de ikke er dækket af tæppet

  Har også frækt lingeri natkjoler
  Men ærligt talt har jeg nok sovet max 2 gange i dem og mest brugt dem til frække snaps med fyre ?

  Pyjamas minder lidt for meget om mine forældres generation

 • Når jeg er alene sover jeg i trusser eller nøgen med min kæreste har jeg altid en t-shirt på. Min kæreste er aseksuel og vi har aldrig haft sex, så det føles sært anmassende at sove uden noget på….

 • Jeg sover i sådan en sag her: https://www.monki.com/en_sek/clothing/jumpsuits/product.super-soft-wrap-jumpsuit-orange.0506024007.html

  Oprindeligt købt i en blå udgave, fordi den kun kostede 100 kr på udsalg og sad godt, og så tænkte, jeg den var god til en sommerdag, skulle muligheden byde sig. Men så havde jeg den på en dag og kom simpelthen ikke ud af den, da jeg skulle i seng. Så den blev nattøj, og da jeg havde slidt den op, købte jeg en ny i sort. Men den var så flot, at jeg har brugt den til at gå i byen i. Så nu har jeg den orange der, og den kunne jeg faktisk også godt finde på at gå i byen i, hvis det var. For nu er den forbeholdt (single-) sengen, og jeg er vild med, at den er så blød og i ét stykke, så blusen ikke ryger op og gør maven kold. Den sidder godt uden bh og er bare skøn og alsidig, så man kan have den på hele dagen, også hvis man skal ud med skraldet eller i Netto.

 • Sådan generelt helst bare trusser og intet andet. Er det køligere, så en stor (ikke cute) t-shirt. Har dog for nyligt erhvervet mig en pyjamas overdel – meget ala den lyserøde – og når jeg vimser rundt i den og trusser, så føler jeg mig sgu ret sexet. Desuden kan man knappe den lidt ekstra ned, hvilket også hjælper på det.

 • Jeg har altid gået med stropbluse og bomuldsshorts som “start-nattøj”. Indtil man har lært hinanden bedre at kende, så kan man bekende kulør og sove i forvasket oversize-t-shirt og joggingbukser… Jeg synes stropbluse og shorts signalerer afslappethed og er samtidig sexet på en low key måde, men uden at man fryser eller bryster flytter sig forkerte steder hen… Så det vil jeg altså anbefale ? Og ps: jeg synes IKKE at den klassiske pyjamas er et neutralt valg! Den minder mig om min morfar og er for mig på alle måder usexet, så den ville jeg ikke vælge hvis det var mig ??‍♀️ pøjpøj med nattøjsvalget! ?

 • Jeg sover næsten altid bare i en lidt stor t-shirt og det ville jeg formentlig også gøre med en ny sove-makker. Et par sove-venlige shorts kan være en rar ting at have i baglommen, hvis det andet skulle føles lidt bart. Afhængigt af situationen, kunne det da også godt være at uden t-shirt ville være en god løsning;) For mig er det vigtigste at jeg føler mig godt tilpas – så skal han nok synes at jeg ser godt ud også

 • Sover normalt nøgen.. Men i starten af et forhold ville jeg vælge en let natkjole med stropper.. Altså bare lige fordi det gør ikke noget at det er overladt lidt til fantasien.. Men tænker mange ender i oversize og futter.. Når man er kommet langt hen i et forhold.. For mig signalere det ikke noget træls.. Men man kan være fuldstændig afslappet I hinandens selskab.. Og så kunne man hoppe ud af den inden man gik under dynen.. Ang fryse om vinteren og sove nøgen.. Er forholdet nyt og hedt.. Er der vist ingen der har det koldt 🙂

 • 1’er hele året rundt, får det simpelthen for varmt!
  Ved nyt mandebekendtskab er det enten kun i trusse (der går altid lidt tid før jeg overnatter), nøgen (fordi trussen alligevel ryger af), eller i tshirt eller nr 2, hvis jeg forsøger at være en bly viol. Jeg vælter bare så meget rundt om natten, at alt større end trusse ofte ender i en slags spændetrøje!

 • 1 og 3, det svinger lidt alt efter hvad jeg lyster. Nu har jeg været i et forhold i 8 år, så datingen har ændret sig en del. Jeg ville fastholde mine valg. Hvis ikke han kan tage mit grimme nattøj, så fortjener han ikke mig. Jeg har en natkjole som er så tilpas stor, at jeg faktisk er dybt i tvivl om det er en kjole eller en herre t-shirt størrelse xxxxl, den er grim, 20 år gammel og forvasket, men pis hvor er den dejlig?

 • Jeg er liiige kommet i et forhold. Da vi startede med at sove sammen var det i en lille fin blondetop og nogle trusser eller en t shirt der lige viste lidt bagdel ? Nu sover jeg sku bare nøgen eller hapser hans t shirts! Han har selv udtalt at det er lækkert at se mig i hans t shirt. Jeg selv er lidt flov over at den næsten sidder lige så stramt på mig som på ham ?

 • Alt efter hvor godt jeg nu kender fyren, hvis vi er nået til sex-stadiet sover jeg nøgen eller med trusser. Ellers er det shorts og en top/undertrøje, meget casual og har af en eller anden årsag altid en meget god effekt på fyre ??‍♀️?

 • Jeg sover som regel i et par små “soveshorts” og en lille top. Som regel indkøbt i primark, hvor man får få de fedeste Harry Potter sæt ????, dog tænker at jeg hvis jeg lige havde mødt en ny mand ville jeg nok skifte toppe til en mere neutral top ?

 • Jeg er nøgensover! Er jeg faktisk først vlevet efter jeg mødte min mand der er det. Men før det var det enten bare trusser eller trusser og oversized t-shirt. Men skulle jeg finde en mand nu tror jeg enten jeg ville gå med nøgen eller sådan en lidt pæn oversized tshirt. Eller hans tshirt ??‍♀️ I øvrigt, er han ikke vild med HP så er han ikke dating materiale ?

 • Jeg har sovet nøgen siden jeg var 15 og jeg hader at sove med tøj på. Ind i mellem, hvis det er meget koldt, tager jeg en langærmet t-shirt på.
  Dog sover jeg pt. med den t-shirt/undertrøje, jeg har har haft på i løbet af dagen, da min ammeglade søn ellers ligger og niver mig i brystvorterne. Og det er jeg egentlig ret utilfreds med. Både tøjet og niveriet.
  Hvis jeg skulle have en ny mand i min seng (nu leger vi lige, at jeg er single og barnløs), så ville det også blive uden tøj. Så kan han lissom også se hvor fri og nice jeg er. Og jeg tror akavede stillinger uden tøj på er en mega god ide.?

 • Jeg sov i et pyjamas sæt fra Asos i babyæyserød med enhjørninge på og han synes det var så sødt at han ikke kunne holde fingrene for sig selv. Vel og mærke helt fra starten af vores dating!

 • Jeg har været sammen med min mand i 16 år (siden vi var 20) og jeg sover kun i trusser. I starten var det de pæneste trusser og BH’ der kom på i sengen eller en satin kjole, men når man har sloges nok med det, blev det droppet?

  Jeg tænker en oversize t-shirt og nøgen under. Det er da frækt – han tænker måske ikke det er vildt sexet, men når du kravler i seng og han får et lille kig til, at der ingen trusser er på = et stk. nysgerrig mandfolk??‍♀️

 • I starten af mit forhold, sov jeg i underkjoler med brede stroppe.
  De ryger nemlig ikke lige sådan ned og flasher bryst! Jeg bruger dem stadig af og til, hvis min kæreste har været dum (ifølge min graviditetshjerne) og han skal straffes ved ikke at se mine fabelagtige boobies ?

 • Jeg er single og jeg sover altid nøgen. Jeg sover faktisk kun med tøj (som så er shorts og T-shirts) hvis jeg sover ved mine forældre, en veninde, i sovesal osv, eller hvis jeg er syg og fryser konstant. Jeg sover også nøgen når jeg møder en ny mand og så tager jeg til gengæld en fræk silkekåbe på om morgenen ?

 • Om sommeren sover jeg kun k trisser og om vinteren i en gammel (slidt gennemsigtig) T-shirt – det at den er gennemsigtig har kæresten vist ingen indvendinger imod ?
  Lige da vi havde mødt hinanden sov jeg vist primært uden tøj og ellers i en natkjole fra hunkemøller. De har sådan nogle fine men behagelige nogle, med blonder på overdelen (som i øvrigt sidder godt til = mindre chance for bryst-flugt). De fås vist både i bomuld som er rart og i noget mere fancy stof. Jeg var rigtig glad for dem fordi de er A-linje og dermed ikke sidder for tæt over maven ?

 • Jeg sover i oversice herreundertrøje og bløde trusser. Er der en mand ind over, så uden trusser.
  Jeg skifter mellem sommer- og vinterdyne, så samme nattøj hele året

 • Plejede at sove i forvaskede håndboldcup-agtige-t-shirts. Fik en høflig henstilling om lige at oppe mig en anelse af min ellers absurd rummelige mand, så tænkte det sgu nok var alvor ? Nu sover jeg nøgen/med trusser om sommeren og i pyjamas om vinteren. Nogle gange med en oversize t-shirt. ALTID med strømper! De der sexede 2’ere gjorde absolut intet sexet ved mine bryster, så det blev maje’ hurtigt droppet! ?

 • Jeg drømmer om at være typen der vågner på den der sexede måde man ser i tv-serierne i hans skjorte, pæne trusser og uldsokker ?
  Ude i virkeligheden sover jeg kun med trusser eller ingenting – i starten ville jeg nok opgradere de slidte trusser med nogle pænere ?
  Jeg er ikke køn når jeg sover – så jeg tænker ikke at mine trusser er en deal-breaker ?

 • Sover selv nøgen ved, både når jeg sover alene og når kæresten er der.
  Og var ærlig overfor ham, da vi startede, at nattøj ikke lige er mig- surprise, det klagede han ikke over.
  Men, er der omstændigheder, som svigermor på besøg, der tvinger mig til nattøj, er det en let natkjole eller en t-shirt. Helst natkjole. Og natkjolerne klages der heller ikke over 🙂

 • Jeg har lige spurgt min roommate, og han siger, at fyrene er ligeglade – de vil formentlig synes, at det hele er sexet 😉

   • Det er så fedt at have en mandlig roommate eller i hvert fald til at kunne svare på vigtige spørgsmål som den slags ? Han siger, at hvis en mand først er interesseret i at dele seng, så synes han, at hun er dejlig, uanset hvad hun har/ikke har på ❤️

 • Har altid sovet i trusser og en stor t-shirt. I en lang periode I of efter mine teenager år var det Nik & Jay t-shirts.. om sommeren kan det dog blive for varmt og så er det bare trusser. Om vinteren bliver det nogle gange en langærmet. Efter jeg har fået en kæreste er det mest bare trusser, da både min kæreste og jeg får det varmt når vi sover, eller nøgen alt afhængig af hvad der er sket inden søvnen indtræffer. ?

 • Jeg sover altid kun i g-streng – hader at sove i t-shift / natkjole .. Og det er både vinter og sommer – så må man jo ligge lidt tættere med manden, hvis det er koldt ? .. Vi er i forhold på 9. år og har to børn ?

  Og har aldrig lavet noget om ift påklædning om natten – har sovet topløs siden teenageårene ?

 • Jeg sover i mit Julie zangenberg nattøj, har en lang og kort buks, alt efter om der er koldt eller ej, dejlig blød bambus stof – og et par strikkede sokker som ryger af i sengen.
  Hvis jeg skulle imponere, var det nok en undertrøje og et par fine trusser.
  Men det andet er altså bare skønt.!

 • Jeg sov i små søde satin shorts med matchende top i starten (og tyggegummi i munden for at være sikker på frisk ånde) 5 år inde er jeg nøgen eller i blødt tøj med nuttet print (og ingen tyggegummi)

 • Jeg sover i meget forskelligt. Men hvis jeg sådan skal føle mig lidt mere sexet så bliver det blonde trusser og en lille natkjole ting. Det er i øvrigt et ret fint udvalg du har lavet.
  Men hvis jeg var DIG og ikke kan klare trusser så ville jeg altså gå til ideen med en oversize T-shirt der kun lige dækker ballerne og så bundløs og æggende bliver det da ikke.

 • Jeg ville nok vælge nr. 2 valgmulighed, eller en behagelig oversized t-shirt, med min kæreste da vi lige var begyndt at date var det mine 2 valg. Men tænker også det er vigtigt hvordan du vil føle dig. Om det er sexet, bare rigtig godt tilpas, eller hvad, det har jo også noget at sige. Good luck 😀

 • Puhhh. Altså altid nøgen heehjemme. Er single. Men h is der nu er en fræk date i siget eller jwg godt vil gøre indtryk. Ender jeg ofte i en lidt små naugthy body. Har en der total spiller fra chantell. Men har faktisk lìge købt den her fra tchibo. Som faktisk er ok billig. Og jwg kan godt mase mine 85 j bryster ned i den. Omend det er list til den vulgære side… men den faldt i gos jord og virkede som den skulle. Og så får jeg stadig lov at sove nøgen. For af det ryger den. Jeg ville aldrig gå efter de der oversize tshirts. Tror kun det er kvinder der synes de er nuttede eller lidt frække. og det anden er slet ikke mig

  https://www.tchibo.dk/m/body-p400141127.html

 • Her står den på lidt for store fornel pj-bukser og en for stor slidt t-shirt med huller i fra efterår til forår – sommer let tynd strop top og shorts.
  Undies, bomulds trusser med brede blonde kanter.

  Har været single ALT for længe til jeg kan huske hvad jeg gør, når 1 stk lækker mand ligger ved siden af. 😀

 • Jeg sover altid i PJ – jeg elsker at have det varmt! Og mine PJ’s er virkelig usexede med Harry Potter motiv eller pingviner og lignede. Min kæreste HADER det. Han siger, at han føler sig snydt, da jeg altid sov nøgen sammen med ham, da vi startede med at date. Men han har da holdt fast ved mig i 4 år, så så slemt kan det vel hellere ikke være ???‍♀️

 • Jeg bruger kun mit nattøj som hyggetøj, da jeg sover nøgen, men det er det tilgengæld også genialt til.

  Jeg har både været til pyjamas og den fine natkjole, men for tiden sværger jeg til korte natshorts med en overdel til. Jeg har både et sæt i klassisk hvid/lyseblåstribet med en pyjamasskjorte til, som jeg binder op foran på maven, et sæt med en lille matchende top, et sæt i det dejligste bløde bomuld med en langærmet tynd bluse med V-udskæring, der er så mange muligheder alt afhængig af humør og årstid.

 • Jeg bor sammen med en mand igennem 3 år og sover altid kun i trusser. Det har jeg det bedst med og sådan han foretrækker det (når jeg nu ikke vil sove helt nøgen).
  Til gengæld hader han når jeg står op og tager et pyjamas på a la nr. 4 for ikke at fryse mens vi spiser morgenmad eller om aftenen inden jeg skal i seng som “hyggetøj”. Det er ifølge ham meget lidt sexet. Vil jeg gøre ham glad tager jeg et par leggins eller neutrale yogabukser på, en løs strop-top og en kimono som “stå-op-tøj” eller hyggetøj…
  Sover vi ude hos familie eller venner eller er hans børn hos os, så sover jeg i et lille sæt med korte shorts og en top- i tilfælde af der kommer nogen ind i løbet af natten.

 • Om sommeren sover jeg enten nøgen, i trusser eller med en top med spaghetti-stropper (desværre ingen risiko for babser der falder ud her..). Men de kan også fås i modeller der faktisk dækker ret godt! Om vinteren sover jeg i store t-shirts, som regel dem min kæreste har haft på i løbet af dagen, på grund af noget så usexet som ingen ekstra vasketøj. Og så er det hyggeligt!

Der er lukket for kommentarer.