Jeg er jo Bridget Jones #405

1. Jeg hader kældere. Der går horrorfilm i min hjerne automatisk. Da jeg vaskede tøj i går, hørte jeg pludselig en lyd, der fik mig til at vende hovedet så hurtigt, at jeg fik midlertidigt hold i nakken.

2. …Hvor kom lyden fra? Vaskemaskinen.

3. Jeg er faretruende sent ude med julegaver i år og er allerede begyndt at opføre mig, som om det er aften den 23… Chill, Miriam.

4. Herbert har imidlertid fået sine to første gaver af min veninde. Hun gav ham et stykke meget larmende legetøj og en pose tørrede fisk, der lugter af død og ødelæggelse. Vi siger tak! 😀

5. I mit køkken har jeg en kæmpestor skuffe med alt mit køkkengrej. For et par dage siden kunne jeg immervæk ikke finde den ene pisker til min håndmixer. Mens jeg ledte efter den, fandt min ene kno rivejernet.

6. Forleden blev jeg omkring midnat ramt af fuldstændigt vanvittige mavesmerter, der nægtede at gå væk, uanset hvad jeg gjorde. Heldigvis betalte mine smid-intet-ud-tendenser sig endelig, og jeg fandt en pakke hardcore smertestillende fra mine galdestensdage, der godt nok havde sidste salgsdato i 2018, men de virkede upåklageligt!

7. Har kæmpe nedtur på over, at jeg ikke kan finde “Miraklet på Manhattan” på nogen streamingtjeneste. Det er det tætteste, jeg kommer på at tro på julemanden hvert år.

8. Så verdens sødeste hund i S-toget, der havde en sele på med “service dog – do not pet”. Og det er selvfølgelig en regel, jeg kender og respekterer, men det er stadig en lille skuffelse hver gang, at man ikke lige kan hilse på!

9. Tabte min creme i håndvasken, og glasbøtten eksploderede i hundrede stykker. Det tog mig en time at rydde op, og jeg er stadig ikke tryg ved at gå ud på badeværelset i bare tæer.

10. Burde dog nok være taknemmelig. Jeg lavede engang samme stunt i min gamle lejlighed, og der var det altså vasken, der pludselig ikke var hel længere…

Kommentarer (8)

  • I forhold til ‘Miraklet på Manhattan’ Jeg kan anbefale appen “play pilot” som kan fortælle, hvor alle film eller serier kan findes også selvom det kun er leje eller købe ☺️
    Må jeg så til gengæld spørge, hvilken udgave det er af den du “anbefaler”? Mangler gode julefilm!

    • Ja, PlayPilot er altid meget nyttigt! Skulle måske have formuleret mig anderledes – den kan desværre ikke streames! :/ Jeg er vokset op med 94’eren, jeg har ikke set den anden. 😀

  • Åhhh miraklet på Manhatten er bare så absolut ynglings! Overvejer virkelig at kaste de 29 kr efter at leje den ??‍♀️?

  • Glad for at høre at jeg ikke er den eneste der har tabt en creme der smadrede vasken. Det var en meget mystisk samtale da jeg ringede og skulle forklare ejendomskontoret hvorfor jeg skulle have ny vask.

  • På YouTube har de alle versionerne, både den fra 50’erne, den fra 70’erne og den fra 90’erne. De gamle er faktisk bedre end den nye og de følger den originale historie, noget den fra 90’erne ikke gør.

    • Ja, man kan købe dem, men det var det, jeg gerne ville være fri for! 😀 Jeg skal bare se den, der er nostalgisk for mig, jeg går ikke så meget op i alt det andet. 😀

Der er lukket for kommentarer.