Det her er jeres regelmæssige Herbert-update

Jeg er håbløst uinspireret lige nu og spurgte derfor om hjælp til, hvilke ord jeg i dag skulle berige jeres liv med. (…Eller underholde jer med i 2½ minut, mens I er på vej hjem fra arbejde/ved at putte børn/afstresser på sofaen, men lad os ikke sådan hænge os i detaljerne). Og til ingens store overraskelse var Herbert et ret stærkt bud. Jeg er indforstået med, at det ikke betyder, at I alle derude er Herbert-fans, men jeg tror nok, Herbert-fans har en tendens til at råbe lidt højere, og det er nu engang, de højest-råbende, der bliver hørt. Sådan er det. 😀

Status på kattedyret (eller måske nok mere mig) er, at eftersom jeg i år holder jul i Køge, skal jeg ikke holde jul sammen med Herbert. Det er jeg lidt trist over – ikke sådan altopslugende, vel, men en snert. Herbert har ikke den fjerneste idé om, hvad han går glip af, så det påvirker selvfølgelig ikke ham, men han fylder selvsagt en del i mit liv, og det er lidt mærkeligt ikke at skulle dele min yndlingshøjtid med ham. Han er jo også lidt min familie. Men d. 25. tager vi hjem til mine forældre på ferie, og der skal vi nok få mast en god omgang hygge ind!

Her er i mellemtiden lidt random Herbert-facts:

 • Han er begyndt at nægte at spise stykkerne i sit vådfoder, så nu er jeg – præcis ligesom med Frank – tvunget til at gå over til paté, som er både dyrere og sværere at få fat i.
 • Apropos Frank har jeg lokaliseret hans gamle julekostume og ser meget frem til at tage julebillede med Herbert en af dagene.
 • Herbert er BESAT af bobleplast. Hver gang jeg får en pakke med noget, stikker han af med det og ligger et ukendt sted og popper boblerne med sine tænder. (På forhånd hej til dem, der nu vil skrive til mig og fortælle mig, at det er meget farligt, og jeg er en dårlig katteejer).
 • Han har smadret to stykker julepynt indtil videre. Det kunne være meget værre!
 • Forleden faldt han ned i toilettet, og jeg har ikke set ham så flov, siden han faldt ned i badekarret.
 • Han har udviklet en fabelagtig vane med at bruge timer på at vække mig alt for tidligt om morgenen, og når jeg endelig giver fortabt og står op, så lægger han sig til at sove.
 • Jeg kan ikke få lov til at pakke gaver ind i fred, fordi han angriber gavebåndet. Så jeg har bundet noget gavebånd omkring et dørhåndtag, han kan gå amok i. Det fungerer upåklageligt.
 • Han snakker helt urimeligt meget. Når han er glad, når han er utilfreds, når han er sulten, når han vil have opmærksomhed. Man kan høre ham i baggrunden af to separate stories på min Instagram pt – den ene værende den, hvor jeg beder om inspiration til dette indlæg.
 • Jeg er ret sikker på, han får flere julagaver end mig.

Kommentarer (15)

 • Som fellow katteejer til en som kun vil spise mad i sovs, så er et tip at mose maden (og ja, jeg moser maden for Pjuske – sådan er det bare).

 • Herbert lyder umådeligt skøn <3
  Kender du zooplus? Der Kan man få næsten alt mellem himmel og jord. Og så bliver det bragt til døren. Win! De har bl.a. nogle rigtig gode mærker, som jeg ikke kan finde andre steder, men også alle de gængse mærker. Du kan jo overveje at tjekke det ud 🙂

  • Yes, jeg køber Herberts tørkost der, men de har ikke det vådfoder, jeg foretrækker, desværre. 🙂

   • Maxi Zoo har et bredt udvalg af kattefoder. Ved dog ikke hvor mange pate varianter de har. Min gamle kat på 16 foretrækker poser med sauce, hvor han som regel slikker al saucen i sig først, og derefter måske spiser de faste stykker der ligger i saucen. Maxi Zoo har både butikker og netbutik og leverer til GLS butik gratis, hvis man køber over et eller andet beløb

    • Maxizoo har dem heller ikke, men altså, de har dem i Føtex, så SÅ besværligt er det heller ikke. Bare mere besværligt end de nuværende. 😀

 • Juhu! Alle elsker Herbert ? Eller jeg gør i hvert fald…. Nu vi er ved Herbert – har du mon fundet inspiration til kattenavne hos forfatteren til Dune? (Som hedder Frank Herbert) Det vil min mand enormt gerne vide…. det vil egentlig også. #crazycatpeopleunite

  • Der må jeg desværre skuffe, det er helt tilfældigt. 😀 Frank hed Frank, fordi jeg syntes, det var et fedt navn. Herbert fik sit navn af sine opdrættere. Jeg ville egentlig have haft, han skulle hedde Flemming, men det passede bare ikke til ham, så jeg gik tilbage til hans fødselsnavn. 😀

 • Herhjemme får jeg heller ikke lov til at pakke gaver ind i fred for bettemissen Bodil. Her er problemet bare, at hun går efter gavepapiret, så flere gaver er i krøllet, hullet papir. Oh well ?

 • Søde, kære Herbert <3 Elsker update på jeres lille duo!

  Hvad for noget paté fodrer du med? Jeg har samme besværlige madvaner hos den ene af mine to briter 😀

Der er lukket for kommentarer.