December-sættet (featuring throwback-Frank)

Annonce for Ellos

Først og fremmest sorry, not sorry og selv tak for gensynet med ovenstående billede. Det, der skete, var, at jeg havde planer om at lave et indlæg med 3 x must haves, når vi for alvor går vinteren i møde, og de tre ting skulle være en varm (og pæn!) frakke, en vamset sweater og et par solide støvler. Men da jeg så tussede rundt inde på Ellos for at finde inspiration til, hvad de eksakte items kunne være, opdagede jeg, at de har fået julesweatrene hjem. (Sweatrene? Hedder det det? Sweaterene? The fuck? Råddent bøjningsord). Skulle der nu være nogen herinde, der er relativt nye, ved I det måske ikke endnu, men jeg er en sucker for en god ugly Christmas sweater. Der er ikke rigtigt plads til dem i mit skab, og folk kigger ofte meget mærkeligt, når man spankulerer rundt i sådan én, men shit, det er en af de bedste juleopfindelser nogensinde.

Efter at have set Ellos’ udvalg kunne jeg ikke dy mig for at gå på jagt mit eget julesweater-arkiv, og der var vi altså. Mig og Frank. Helt lykkelige og juleagtige i vores storhedstid. Det måtte jeg lige dele. I år må jeg jo så se, om jeg kan lokke Herbert med på et lignende billede. It’s tradition.

Anywho. Der er en collage nedenfor med pæne jakker og støvler og så lidt mindre pæne, men helt sikkert strengt nødvendige sweatre. Man kan bruge rabatkoden 403455 og få 30% rabat på sin dyreste ikke-nedsatte vare. Inklusiv mærker, men eksklusiv møbler – koden gælder til d. 31/10. Der er links til det hele under collagen, men ellers kan man også bare klikke sig ind på Ellos forside og shoppe lige her.

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, 5 & 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9.

Kommentarer (6)

  • Uhh altså, de julesweatre der – de strammer sgu lidt, men på den anden side, så skal alting jo heller ikke være så kedeligt, SÅ jeg går for den i midten med kuglerne;-)
    Den må jeg da eje og tak for koden:-)

    • De er nemlig så forfærdeligt grimme, og det er lige præcis det, der gør dem så fantastiske!

  • Jeg er lige blevet ansat som gymnasielærer, og jeg tænker, sådan en sweater kunne lægge stilen sammen med mine bjældeøreringe!

  • Åhhh jeg så slet ikke dit indlæg før nu – aaaaaalt for sent til at få rabat på smukke ugly christmas sweaters. Som jeg drømmer om at udstyre hele familien med…! All I want for Christmas er et nyt rabatkode-indlæg, Miriam. Så lover jeg at tjekke din blog dagligt. You snooze, you loose.

Der er lukket for kommentarer.