Jeg er jo Bridget Jones #398

1. Som bekendt kører jeg jævnt meget i bil i øjeblikket, og til formålet har jeg downloadet mere eller mindre hele Netflix, hvilket var en fremragende plan – hvis det ikke var, fordi jeg bliver stjerne-køresyg af at kigge på en skærm. Fuck.

2. Hvor vi bor nu er, der én regel: Det er forbudt at få makeup på håndklæderne! Der står sågar både skilte og makeup-fjerner-wipes på begge badeværelser. Jeg endte med at vaske mine øjne med showergel i badet i morges, jeg var så paranoid!

3. Her er også gulvtæppebeklædte trapper, som er dejligt bløde, jovist, men også pisseglatte, og jeg tog lige turen på røven hele vejen ned på vej til morgenmaden.

4. I går spiste vi autentisk spicy Tennessee-kylling til aftensmad, og jeg var vildt stolt af mig selv, for jeg tolerer stærk mad meget dårligt, og jeg klarede det til UG! …Og så stod jeg op i morges, og med fare for at være udelikat, så havde jeg altså glemt, at den slags ikke kun brænder på vej ind.

5. Vi har fem dage tilbage i det store udland, og min største bekymring er, at der stadig er faretruende meget plads i mine kufferter. Hvis de ikke kommer hjem fyldt til bristepunktet, så føler jeg unægteligt lidt, at jeg har fejlet.

6. I går var det endelig meningen, vi i familie-fællesskab skulle gå amok i Ben & Jerry’s, men Walmart havde seriøst ikke en eneste af de MANGE gode varianter, der er herovre, og jeg har stadig lidt lyst til at græde af skuffelse.

7. (Normalt ville jeg stædigt køre hen til et andet supermarked, men når man ikke rejser alene, skal man tage hensyn til andre og shit).

8. På alle amerikanske bilers nummerplader står der, hvilken stat de er fra, så vi har sat gang i en slags bingo-plade, hvor vi krydser af, hver gang vi ser en ny stat. Vores mål er 47 stater, for vi tænkte, at Alaska, Hawaii og Rhode Island nok var urealistiske, sidstnævnte mest på grund af størrelsen. Begejstringen, da vi i går rent faktisk spottede en Rhode Island-plade, var muligvis større end for noget andet, vi har set på turen – inklusiv adskillige meget smukke bjergkæder og nationalparker.

9. Apropos gårsdagens indlæg, så hader jeg næsten al den musik, min 10-årige nevø har sat på vores fælles playliste. Jeg prøver at være meget voksen omkring det, for han skal trods alt også lytte til oldschool Mariah Carey og Spice Girls, men shit, jeg er virkelig blevet musik-gammel.

10. Dame på vores overnatningssted til min søster og mig: “So are you sisters or mother and…?” Vi debatterer stadig, hvem af os, hun mente, måtte være moren…

Kommentarer (12)

  • Da vi var på grenen ved Skagen et år, som der fanme en bil på Californien plader ? så intet er umuligt. Hav forsat en fantatisk tur

  • Åhhh disse Bridget Jones… måske fordi jeg kan genkende det meste… hos mig selv ?
    3’eren tog jeg i lobby’en på en hotel i New York ?
    Fortsat god ferie.

  • Okay, dine amerikaner-indlæg vækker virkelig resonans hos mig ? de der gulvtæpper, de er besat herovre af dem! De er på alle kontorer og i de fleste lejligheder. På mit kontor, der kan de maskere månedsvis af skidt, tror det er derfor de er valgt. Min chef synes det er perfekt, da hun bliver distraheret over at kunne høre andre folks sko på hårdt gulv. Hvilket jo… Også giver en slags mening. Men gulvtæppe overalt er virkelig en amerikansk ting!

    • Det er spøjst, for det er godt nok ved at være mange år siden, væg-til-væg tæpper var moderne derhjemme!

  • For 2-3 uger siden var der også en bil på min lokale tankstation med nummerplade fra Californien. Mon ikke det var den samme som Tina D har spottet i Skagen? 🙂

Der er lukket for kommentarer.