Siden sidst – Amerikanerstyle

Tjuhej, hvor det går! Jeg har boet alene, siden jeg var 18 år (diverse kæledyr undtaget), og det har jeg ingen planer om at lave om på, så det er kæmpe fish-out-of-water for mig at være blevet kastet midlertidigt ind i en hardcore børnefamilie. Jeg tænker, det næsten bliver et indlæg for sig selv, når jeg lige er kommet hjem og har fået slået mave, men min primære bemærkning pt går på, at der hele tiden sker enormt meget og samtidig absolut ingenting. Stræber man fx efter at komme tidligt op og ud af døren, så er selve ud-af-døren-delen for mig en proces, der tager omkring fem minutter, mens vi her uden problemer ryger op på en halv time, fordi nogen ikke har taget sko på, og nogen har smidt deres pung væk, og nogen driller en anden, og nogen gerne vil spille Pokemon Go, og nogen er sulten, og nogen faktisk helst bare vil blive hjemme. Mødre, jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: I er fucking amazeballs. Jeg arbejder på at styre min ego-single-tålmodighed og tager mange dybe vejrtrækninger.

Klokken er pt 19.50, og jeg sidder i Washington D.C. [Edit: Teknikken drillede, så det er faktisk mere eller mindre et døgn senere nu]. I morgen tidlig kører vi til Nashville, hvilket med overordentlig god vilje er en tur på 12 timer, så jeg burde helt sikkert pakke og gå i seng, men i stedet kommer her en liste med random ting, der er sket de sidste par dage:

  • I Vermont besøgte vi udover fabrikken også Ben & Jerry’s hovedkontor, hvor vi fik nogle fine visitor-skilte at sætte på vores tøj, og min yngste nevø nægter at tage sit af igen.
  • Der stod en kæmpestor Baby Shark og dansede ude foran Lincoln Memorial. Med musik.
  • Jeg fandt mine højt skattede whoopie pies, købte fire styks og dræbte halvdelen i bunden af min taske.
  • Min ældste nevø har sat VLTJ på vores roadtrip-playliste, og det var seriøst aparte at høre den ædru et sted i Pennsylvania i stedet for med en fadøl i hånden på Heidis Bier Bar midt om natten.
  • En parade af folk, der alle luftede deres mopser. De ældste hunde blev kørt i vogne.
  • Jeg har taget 500 billeder ud af vinduet i et forsøg på at fange New Englands smukke efterårsnatur. Jeg er stadig ikke tilfreds.
  • Pt bor vi i D.C.s mest sketchy område, til gengæld er huset fuld af sci-fi-litteratur. You win some, you lose some.
  • Vi ignorerede vores GPS og kørte en omvej, fordi vi var lige ved siden af New Jersey, og det kunne være ret sejt at sige, at vi havde været i fire stater på én dag. Men grænsen var en bro, der kostede én dollar at krydse, og det var åbenbart for stejlt, så vi vendte pænt om igen.
  • Så. Meget. Fried. Chicken.
  • Donald Trump fløj fra Det Hvide Hus omkring en halv time, før vi besøgte det. Han skulle i sommerhus. Han arbejder også så hårdt, den stakkels mand.

Kommentarer (3)

Der er lukket for kommentarer.