Kommentarer (20)

  • Haha, det vil jeg gerne! Utroligt som det så sjældent passer med libido! Her synes manden at en gang om måneden er fint, jeg er mere til en gang om dagen! Savner at føle mig begæret, så vi smutter i parterapi for at finde en løsning 🙂

 • Til dig med de analoge ure: Jeg er 41 og kan stadig ikke finde ud af analoge ure med mindre jeg bruger virkelig lang tid på at koncentrere mig.

 • Den med skype, det gør jeg også, men her er det mine meget personlige samtaler med min kæreste, og ja, måske hører jeg ikke liiiige så godt efter når det ham der skal fortælle hvad han har lavet den dag 😉

 • Til dig med den alkoholiske far.. Jeg ved ikke om det hjælper, men du skal bare vide, at du ikke er alene. Og hvis du har brug for at opleve det live og have andre at spejle dig i så vil jeg anbefale at tage kontakt til TUBA. Det er det mest givende jeg har gjort for mig selv. Hilsen hende der er vokset op med en alkoholisk mor <3

 • Jeg vil gerne have besøg af personen bag nummer to. Mit hjem kunne helt sikkert godt bruge nogle gode råd.

  Og den med Skype er måske den sjoveste hemmelighed jeg har læst!

 • Til dig med den alkoholiske far;
  Kontakt Tuba! Der er mange som dig og hos tuba kan du både chatte med rådgivere på nettet, komme i gruppe- og enkeltterapi.

 • Til dig med efterår. Måske fordi det er 100 gange lettere at være i godt humør når solen skinner vs. når der ligger et gråt tæppe over himlen 24/7.

  • Det kommer virkelig an på, hvem man er! Jeg vil til hver en tid foretrække en stille, grå dag, end en blæsende solskinsdag! Jeg kan godt lide regnvejr, og det påvirker ikke mit humør!

 • dig der ikke kan klokken, du er ikke alene! ?
  jeg lærte klokken i en meget sen alder og gentager konsekvent mantraet “lille viser: time! store viser: minut!” for mig selv, på trods af at jeg har gået med analogt armbåndsur de sidste mange år.
  JJeg er 29……

 • Til dig med vådservietterne – ja, det er dejligt at tørre sig med andet end tørt toiletpapir, men det er et spørgsmål om tid inden toilettet siger fra, da vådservietter ikke er lavet til WC – kan dog anbefale Lutus’s fugtede touletpapir

  • Og endnu vigtigere er det ikke at skylle dem ud i toilettet pga. al den mikroplast, der havner i havet. 🙂

 • Dig med analoge ure – det er fandme også svært! Jeg er ved at prøve at lære min søn det, og jeg kan simpelthen ikke forklare ham hvordan det virker med andet end “sådan er det bare…” ??

 • Hende/ham fra 1’eren er meget velkommen til at komme hjem og hjælpe mig med at give mit hjem et make-over. Nogen af os har ingen æstetiske knogler i kroppen.

Der er lukket for kommentarer.