Kommentarer (17)

 • Jeg arbejder på et gymnasium. Jeg har kolleger, der har læst dansk på uni, der kan bytte om på ligger og lægger. Brug nu bare sidder- og sætter-reglen så er det ikke så svært..

  • Jeg har brugt sidder / sætter reglen siden jeg læste den i Sarahs kommentar….FINALLY!!!! En regel jeg kan huske – TAK Sarah 🙂

 • Dig med kandidatgraden: Du kan ikke gennemføre en kandidat, hvis ikke du er kvik. Desværre er det udbredt blandt intelligente mennesker, at man føler sig dum. Og omvendt.

  • Duning Kruger (sp?) reglen, netop. Jo mere du lærer og jo mere klog du er, desto mere tvivler du måske på egne evner og vurderer dig uintelligent. Og ja, omvendt, hvis du er arrogant og mindre intelligent, så kan man ofte vurdere sig meget klog. Forskerne bag siger, at alle har en slags duning kruger i deres liv, et punkt hvor man er blindt (og forkert) selvsikker på egne evner – men akademisk så plejer karakter og grader nu tælle objektivt for hvad de nu engang siger. Så du er ikke dum, nej 🙂

 • Dig, der tager stoffer for at holde livet ud. Få professionel hjælp – livet er godt, og det er okay at få hjælp til at se det ♥️

   • Livet er ikke godt hvert minut af hver eneste dag nej, men der er mange gode dage og gode minutter. Det gør mig ondt, hvis du er et sted, hvor hver dag og hvert minut er dårligt. Men som Marianne siger, så er det muligt at komme et sted hen, hvor der er gode dage, selv fra det dybeste hul, men det kan ofte kræve hjælp ❤️ bed om hjælp!

   • Tak, det sødt af dig❤️
    Mit liv er ikke godt lige pt. Der er sket nogen ting som gør, at det ikke er godt lige nu. Som Kasper siger, er det jo ikke et faktum at livet er godt.

    Jeg får også hjælp, men hvor meget det hjælper er begrænset. Der er helt konkrete årsager til min nedtrykte tilstand, som ingen fagperson kan ændrer på.

    Jeg tager dog ikke stoffer hver dag og det er under kontrollerede forhold

 • Jeg er så glad for at se at andre uni-mennesker føler sig tabt bag en vogn. Det gir mig håb for at jeg kan gennemføre min BA, selvom jeg slet ikke føler jeg er klog nok. Hvorfor er det at uni-mennesker ikke kan vise svaghed, de er mig et mysterium

 • Er helt uenig i, at man skal være kvik for at få en kandidatgrad. Så længe man ikke er helt tabt bag en vogn får du den smidt i nakken

  • Det kommer sgu an på hvilken kandidatgrad man tager, tror jeg. Vi har i hvert fald ikke taget den samme, kan jeg fornemme! ?

 • Jeg har som 45-årig med en kandidat endelig lært det: lÆgger – bevÆgelse.
  LIgger – stIlle (ja, ok. Det virker så ikke rigtigt visuelt med stort i – but you get the point).

 • Dig med kandidaten – jeg har en ph.d.-grad, men tænker ofte om mig selv, at jeg er temmelig uintelligent og dårligere til mit arbejde end andre, at jeg har snydt mig til det hele. Det føles forfærdeligt, og det har et navn: Impostor Syndrome. Det er sjovt nok ofte akademikerkvinder, der har det sådan, og vi skal tale om det og tale hinanden op, så vi kommer det til livs. Og dig med specialet, det prøvede jeg så også – få hjælp og kom videre, det er så forfærdeligt at sidde i den der suppedas af isolation og fiaskofølelse.

 • Min kæreste er overbevist om, at det er mig med babyhåret. Det er det ikke, men det kunne det sagtens være , for jeg er også SÅ stolt – min baby har hår!

Der er lukket for kommentarer.