Jeg er jo Bridget Jones #399

1. Eftersom jeg bestilte min hjembillet noget senere end resten af familien, fløj jeg over tre timer efter dem, men endte selvfølgelig i lufthavnen på samme tid og havde derfor dejlig lang ventetid, som jeg havde store planer om at tilbringe med duty free shopping. Men nej. For jeg kom så tidligt, at jeg slet ikke kunne checke min bagage ind (og dermed gå igennem security), så jeg var bare fanget ude ved check-in-skranken i 2+ timer.

2. Kunne heller ikke få online check-in til at virke, så da jeg endelig fik kontakt til et rigtigt menneske, var alle de gode pladser snuppet, og jeg fik æren af en midterplads. Midterpladser er noget, fanden har skabt.

3. Da jeg var kommet igennem, og der var en halv time til boarding, gennemgik jeg min taske for at være sikker på, at jeg havde det hele, og fandt bilnøglen til den lejebil, vi adskillige timer forinden havde tilbageafleveret. Fuck. (Og nej, jeg kunne på ingen måde nå tilbage til biludlejningsstedet, inden jeg fløj, så den er kommet hele vejen med til Danmark).

4. Selve flyveturen gik godt, men søvnløst, og folk med exceptionelt små blærer bør ikke sidde ved vinduespladser på meget lange flyture (eller bare ikke ved siden af mig, når jeg er cranky, fordi jeg ikke har sovet).

5. Udover at flyve senere end resten af familien, fløj jeg også markant længere, idet min mellemlanding var i Istanbul(?!). Til gengæld fløj jeg for første gang med Turkish Airlines, og selv pøblen i economy (mig) fik puder og tæpper, et kit med bl.a. slippers og sovemaske og en menu udleveret, hvori alt maden faktisk lød tiltalende. Jeg var så på røven over det, at jeg stjal menukortet med hjem.

6. Havde en neglerod. Havde ikke et negleklipper med, fordi den tilsyneladende er et stort, farligt våben, man kan kabre fly med, så jeg gjorde et forsøg på at bide den af, og nu er spidsen af min højre ringefinger en stor, blodig krigszone.

7. Da jeg omsider landede i København, måtte jeg lige vente 45 minutter på min bagage, fordi den naturligvis var den allersidste kuffert på båndet.

8. Sov 12 timer i nat. Købte ind, hentede Herbert, er kravlet tilbage i min seng. Har planer om at blive her den næste uges tid.

9. Da jeg for et par uger siden afleverede Herbert hos min veninde, havde jeg alt hans habengut inkl tørfoder, vådfoder, godbidder og kattegrus med, og med Herbert i den ene hånd og megatung IKEA-pose i den anden, besluttede jeg mig for at tage en taxa. Da jeg hentede ham i dag, gik det imidlertid op for mig, at bare den tomme kattebakke og hans legetøj stort set intet vejede, så jeg kunne egentlig snildt tage det offentlige hjem igen. Men jeg gad virkelig ikke, så jeg tog en taxa, hvilket var en fremragende beslutning, for traditionelt er man nemlig meget rig, når man kommer hjem fra to ugers ferie.

10. Så lige på Mette Maries Instagram, at hun har taget friske figner med hjem fra Barcelona. Jeg har også købt kort-holdbarsheds-mad med hjem fra USA, men det er primært kage.

Kommentarer (7)

  • Velkommen hjem. Engang kørte jeg med bus hjem fra Berlin,. Da jeg landede lidt sent i København og var træt, tog jeg en taxa hjem til Østerbro,. Mh den kostede det samme som turen fra Berlin.

  • 1. I hear you. Forstår godt det logistiske problem forbundet med alt for tidlig check-in af bagage, men det ville virkelig være skønt, om man kunne, for netop at være bagagefri, når man kigger i duty free og hygger sig.

    6. En af mine venner fik seriøst blodforgiftning ved at bide en neglerod. På skadestuen søgte han at bilde dem ind, at det var en arbejdsskade, men der var hans ven lige en kammerat og fortalte sandheden. Og jeg har selv haft så opsvulmet en finger, at det dunkede i hele armen, og på jobbet måtte jeg låne en nål og en lighter for at desinficere nålen og punktere den hæslige opsvulmede satan.

    Sov godt!!!!!

Der er lukket for kommentarer.