Kommentarer (34)

 • Jeg er ikke sikker på at jeg forstår den med orgasmen? Men hvis det er en orgasme der har varet i 4 år – good for you!
  Hvis du ikke har haft en orgasme i 4 år – not so good for you

  • Jeg forstår den heller ikke. Skulle der måske have stået på 4. (fjerde) år? ?
   I så fald: må jeg låne ham? ?

  • Hun mener vist, at han kun har givet hende en enkelt orgasme i løbet af 4 år.
   Sis, I feel you. Jeg har kun fået en håndfuld i de 10 år jeg har været seksuel aktiv…

   • Kære Dig!

    Jeg har aldrig kunne give mig selv en orgasme, indtil min nuværende kæreste pænt bad mig købe sexlegetøj og gå i gang! Det er ikke lige så sjovt alene, synes jeg, men der hjælper til at kende min krop bedre og give slip!
    Hvis det allerede spiller (hø), så tænker jeg også, at vi kvinder må lære vores mænd det, der skal til (de fleste kan alligevel bedst få orgasme ved at give en hånd med selv (hø igen!))

  • Jeg forstår det som kun én orgasme på 4 år. Håber hun sørger for sig selv i det mindste, for det er sgu lidt trist!

  • Tror det er ment som at han kun har givet hende EN orgasme på de fire år de har været kærester. Hvilket jo er forfærdelig trist 🙁

   • Kommentarer skal godkendes, før de bliver udgivet, så når folk skriver det samme, er det typisk, fordi der har været kommentarer i kø. For dem at se er der altså ikke nogen, der har skrevet den kommentar endnu. 🙂

 • Til dig med kæresten, som tager stoffer når han har sit barn:
  – enten sig det direkte til moren, men gør dig konsekvenserne klar
  – eller underret myndighederne, dette kan gøres anonymt.

  Jeg ved det er svært, men der er tale om et barns tarv og vi har alle underretningspligt når det gælder børn.

 • Dig, hvis kæreste tager stoffer når han har sit barn.

  Vær’ barnets stemme og meld det, et barn skal kunne føle sig hundred procent trygt og dét er det ikke i faderens opsyn. Alt andet er direkte omsorgssvigt, og her har vi alle et ansvar for at sikre barnets tarv.

  Som en anden skrev, vi har underretningspligt i DK, og du kan gøre dette anonymt.

 • Jeg synes du skal underrette kommunen om din viden, børns tarv er alles ansvar ❤️ – og vi har faktisk alle underretningspligt.

 • For lige at få fanden til at slippe løs siger jeg….! Tal med HAM om det med stofferne. Løs det! Det kan ikke skubbes videre til hverken ex-er eller kommunen. Sandheden er jo den at det ikke nødvendigvis gør dig til en dårlig far at være på stoffer (og hov hov stop så…nogle mennesker tager stoffer som vi andre driller mælk i kaffen. Det bliver en del af livet og jeg vil æde min hat på vi alle har børn der er i kontakt med misbrugere uden vi ved det) men man ødelægger sin krop og måske sind.
  Hjælp ham så han kan hjælpe sit barn ❤️

  • Men så står vi jo bare lige pludselig i et andet dilemma, hvis faren ikke vil hjælpes – og ikke selv ser det som et problem.
   Hvis kæresten så vælger at gå videre med det og anmelde det, eventuelt anonymt, er der lige pludselig nogle andre problemstillinger der spiller ind.
   Hvis faren får mistanke om, at kæreste har anmeldt ham anonymt, hvordan vil han så reagere? Vil han blive voldelig?

   Jeg går selv ind for, at dialog OFTE er den bedste løsning, men lige i den her situation er der bare så mange ting der kan “gå galt”, og det synes jeg personligt bare ikke er en chance man skal tage, når der er børn indblandet.

  • Det er simpelthen ikke rigtigt. Det er enormt utrygt for børn, at deres forældre er påvirkede, når de skal være sammen med deres børn. Hvis man som forælder er ofte påvirket (af stoffer såvel som alkohol), er man ikke i samme grad i stand til at være tilstede for sine børn, og man har højst sandsynligt ikke samme overskud til sine børn. Jeg har aldrig hørt om børn, der følte sig trygge sammen med forældre, der ofte var påvirkede, selvom jeg ikke skal afvise at man ville kunne finde en enkelt. Desuden er den, der skriver ind jo selv klar til at sige noget, og det betyder vel, at der her er tale om et stofbrug, der påvirker barnet.

  • Som datter af en misbrugende far, kan jeg fortælle at JO, man bliver en dårlig far! Ingen kendte til min fars misbrug før meget sent i forløbet, og historien som familie og venner fortæller den dag idag, er præcis som du siger, at hans misbrug bare var som andre hygger med slik eller “mælk i kaffen”. Han havde arbejde, familie og venner og kunne styre det hele. Troede alle dem, som ikke var et lille barn midt i det! For jeg kan fortælle dig, at sådan var det ikke for det barn som var en del af det! Det har præget mit liv som barn, teenager og nu som voksen i helt ekstrem grad!

   Til dig, som er kæresten: du holder et lille barns fremtid i din hånd lige nu! Du hjælper ved at sige det højt! Sig det til faren selv, til moren og til alle andre. Stoffer og hemmelihedskræmmeri og løgne er aldrig et godt sted for et barn at vokse op!!!!!!!!

  • Ej Iben mener du det alvorligt? ‘nogle mennesker tager stoffer som vi andre drikker mælk i kaffen. Det bliver en del af livet’. Bare fordi noget er en del af ‘livet’ eller hverdagen betyder det jo ikke at det ikke gør nogen skade. Det er vel afhængighed i en nøddeskal – det er en del af deres hverdag, men er så absolut ikke noget positivt eller problemfrit.

 • Ps. Til dig med skum julemændene. Har du set, at i disse dage, har Fakta sat deres skum julemænd ned fra en pose til 15-16 kr til nu kun 5kr!!! Det er da godt nok billigt.. Altså hvis man nu godt kan lide den slags : )

  • Er det et oprigtigt spørgsmål?
   Fordi det i mange tilfælde kan ødelægge afløbet – det kan kost mange (MANGE!) penge at reparere. Selv hvis det ikke går i stykker første gang man gør det kan det ske over tid. Desuden er det meget dårligt for miljøet. Som jeg ser det er det ligesom at smide affald ud af vinduet når man kører på motorvejen: NOGLE kommer til at rydde op efter det på et tidspunkt – uanset hvad.

 • Til dig med herpes.
  Been there – og det er skide træls! Et one Night stand og så var jeg hårdt ramt! Men tag en god snak med din læge og få noget godt medicin. Lægen kan også teste om du har type 1 eller 2 (oral eller genital) Udbruddene kan holdes nede, men desværre kan sygdommen aldrig kureres. Med tiden lærer man sine symptomer at kende og for de fleste, så fortsætter de store udbrud ikke.
  Det er kæmpe stigma om herpes, men i realiteten, så er der utrolig mange, der har virussen på den ene eller anden måde.
  God vind!

  • Skulle lige til at skrive noget lign. 20% med den ene type og 80% med den anden.. det er jo mange!!! Og mange har det uden at vide det.

   Jeg har lige i dag fortalt manden jeg dater at jeg har herpes. Har haft det skidt hele dagen og var så bange for at det ville være en deal breaker, men han tog det heldigvis pænt og droppede mig ikke.

   Det første år er for mange slemt. Jeg havde udbrud KOMSTANT. Nu har jeg 1-2 om året og ved præcis hvad der udløser dem og kan derfor undgå det. Og så kan jeg mærke det ret hurtigt og kan starte behandling inden det kommer helt i udbrud.

Der er lukket for kommentarer.