Jeg er jo Bridget Jones #410

1. I går tog jeg ud og handlede til aftensmad. Slæbte nøje indkøbte varer hjem i kilovis. Kiggede på det hele og kunne ikke overskue at skulle transformere råvarer til rigtigt mad. Bestilte takeout.

2. I morgen stod jeg så op og skulle have min daglige portion A38 kun for at konstatere, at jeg aldrig fik smidt kartonen i køleskabet i går, så det var fedt.

3. Er også 70% sikker på, at jeg glemte mine citroner i butikken. Enten det eller også kom de aldrig i kurven i første omgang.

4. Herbert har fundet ud af, hvor jeg opbevarer godbidderne. De er i den øverste kurv i sådan en kurv-opsats i tre niveuaer, der står på et bord ude i køkkenet. Hvis jeg ikke er super obs på at lukke døren derud til, så kan jeg ind imellem høre ham stå på to ben oppe på bordet i et forsøg på at stjæle godbidsposer ud af kurven. Det lykkes som regel.

5. …Hvilket mere end én gang har ledt til, at jeg om morgenen bliver mødt at flere godbidsposer spredt rundt i stuen. Stadig lukkede indtil videre, men man kan ikke sige, han ikke forsøger!

6. Er blevet småbesat af en Youtube-kanal, der i bund og grund bare består af en meget hvid amerikansk gut, der tilfældigvis taler flydende kinesisk, og så tager han ind til Chinatown, hvor de lokale bliver vildt overraskede, når han pludselig skifter over til deres modersmål, og det er vitterligt temaet i næsten alle hans videoer, men det er bare lige fantastisk hver gang!

7. Har lige set, at “Oops!… I Did It Again” fylder 20 år i år. Ikke engang “…Baby, One More Time”, nej, “Oops!… I Did It Again”! Hvor gamle er vi lige?

8. (PS: Hvorfor har jeg aldrig lagt mærke til tegnsætningen i de Britney-sange? Det var da enormt besværligt. Ellipser hører ingen steder hjemme i sangtitler).

9. Har det lidt stramt med, at Ellos har gang i TRE separate, latterligt gode rabatkoder pt (30% på fuldpris? 40% på udsalg?), og jeg prøver at spare. Sådan virkelig. (Find koderne i indlægget her – som altså er et sponsoreret indlæg og dermed reklame).

10. Min søster ringede til mig og spurgte, om jeg mon havde mulighed for at passe børn torsdag. Det havde jeg. Så spurgte hun, om der var noget særligt, jeg kunne tænke mig til aftensmad, hvortil jeg svarede: “Noget med kartofler.” Fordi kartofler er life. Spørg bare Samwise Gamgee.

Kommentarer (14)

Der er lukket for kommentarer.