Can you paint with all the colors of the wind?

Annonce for Ellos

(Spring evt. til nederst i indlægget for jævnt vilde rabatkoder!)

Okay, ja, jeg ved det godt. Jeg skal slappe af med de fucking nytårsforsætter. Det er d. 22. januar. Det er nu, man typisk opgiver at holde fast i de værste forsætter, man kreerede i sin årsskifteoptimisme, fordi det viser sig, at det faktisk er topnederen at træne før arbejde/ikke drikke en eneste dråbe alkohol i januar/gøre hele hytten rent hver lørdag. Det er ikke nu, man sætter gang i endnu flere. Men måske bare et lille et?

Jeg har bemærket en tendens i min garderobe. En tendens til lidt sukken efter farver. Og det tog mig lang tid at bemærke, for det er ikke, fordi jeg er den der strømlinede, skandinaviske type, der kun går i sort, grå og navy, nej, jeg er i realiteten glad for mønstre og print i en sådan grad, at jeg faktisk på nuværende tidspunkt ikke engang tror, jeg ejer en little black dress. Men det er gået op for mig, at langt de fleste af mine mønstre falder lidt i samme kategori. Det er afdæmpede brune farver (det er al det leo), afdæmpede grønne farver, afdæmpede blå farver, sågar afdæmpet orange. Men der er relativt sjældent rigtigt knald på. Jeg har helt tydeligt en præference, og jeg var ikke engang klar over det. En af de få afstikkere i skabet er skjorten vist ovenfor, som jeg holder enormt meget af (men desværre ikke kan fås længere), og som jeg altid bliver overdænget af komplimenter for, når jeg har på. Og det kunne jeg godt tænke mig at dyrke noget mere. (Altså farverne, ikke komplimenterne, selvom de selvklart også skal være velkomne).

Så nu gør jeg et forsøg. Eller i hvert fald et forsøg på et forsøg, for der er selvfølgelig alle mulige gode ting ved at skubbe sig selv ud af sin komfortzone, men man skal i sidste ende også helst føle sig herrelækker i det tøj, man går i, så neon står altså ikke først for! 😀 Men jeg har fundet noget tøj hos yndlings-Ellos, som jeg både synes er pænt, og som måske kunne være med til at pifte paletten i mit tøjskab lidt op.

Og her kommer så det vilde. Hvis I bruger koden 415414, kan I få 30% på jeres dyreste ikke-nedsatte vare – inklusiv mærkevarer. Det i sig selv er ikke noget nyt, den rabatkode får jeg tit lov til at dele. Lige nu giver den sågar også 5% ekstra off udsalg og kampagne-priser. Men du kan også vælge at bruge koden 415710. Den giver – hold nu fast – 50% ekstra off Ellos-kollektioner og 20% ekstra på brands i udsalget. Det er nogle heftige besparelser, når tingene i forvejen er sat ned med op til 70% (og Ellos virkelig ikke er nærige med procenterne). Vi taler altså seriøse rabatter på rabatter, og det er ikke en hemmelighed, hvordan jeg har det med den slags tilbud. I kan komme direkte til udsalget her, og der er selvfølgelig link til de viste ting under collagen. Happy shopping!

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9.

Kommentar

  • Jeg kan følge dig, men jeg er typen, der ikke er vild med mønstre/prints, men med farver! Læs grøn kjole, røde strømper i septemper, nej jeg reklamere ikke for julefrokosten.

Der er lukket for kommentarer.