Kommentarer (15)

 • Til ikke-gulvvaskeren: ofte vasker jeg gulv uden at have støvsuget først. Det er ikke særlig smart, da jeg så har en masse vådt støv jeg skal have tørret på, men jeg gider bare ikke både støvsuge OG vaske gulv

 • Det må ligge et par gode historier bag et par stykker. Hvorfor skal kollegaens dæk punkteres? Hvorfor giftes med den fængslede eks-mand? Åhhhh fantasien kommer på overarbejde and I love it.
  Den moralske del af mig er vild med dig der skammer dig over ikke at skamme dig.
  Og hyggetrolden i mig elsker tippet med julekalenderen.
  Sikke nogen skønne herligheder i denne uge ?

 • Åhhh de skide kendte. Der var enga g en fyr der kom hen til mig i byen og sagde “åhh du ligner en fra en film, hvem er det nu, nååå jo hende ludderen Joy fra nattevagten”……

 • Okay, det er ret skræmmende. Den med farfar kunne jeg have skrevet.
  Min farfar ligger faktisk for døden og jeg håber at når han er væk, så slipper jeg for at se den side mere end højst nødvendigt. Magter dem ikke! Og min mor har det ligesådan!!

  • Selvom det er sørgeligt, så er jeg glad for ikke at være ene om vanskelige familieforhold!!
   Jeg kan ikke holde ud at være i selskab med den del af familien, det kræver SÅ meget mental energi for mig.. Jeg har sagt nej til at deltage i min farfars fødselsdag de sidste tre år.

 • Lotte – fordi min eksmand og jeg stadig elsker hinanden så meget. Desværre kan min familie ikke længere lide ham, men jeg har så valgt ham og vores barn fremfor min familie fremover. Han er ikke morder eller sådan noget, bare rolig. 😀

  • På en gang super romantisk og mega trist. Og selv om man har gjort noget kriminelt så kan man jo godt være en fantastisk mand eller far. Jeg håber det lykkes for jer og at din familie finder ud af at støtte dit valg.

 • Dig, der har været sammen med en, der har en kæreste: Jeg synes ikke, du bør skamme dig. Det er ham, der har en kæreste, og derfor er det ham, der har ansvar for ikke at knalde udenom. Ikke dig.

  • Line, der bliver jeg simpelthen nødt til at erklære mig uenig: hvis indsender på forhånd har vidst, at den anden part har en kæreste, er det til dels også hans/hendes (moralske) ansvar at sige fra, hvis du spørger mig.

   • Jeg må så erklære mig enig med Lotte. Jeg tror vi ser det forskelligt.
    Jeg kan selvfølgelig ikke tale på andres vegne, men fra mit synspunkt, så er det centrale moralske forkerte i utroskab (hvis man mener det), at man som den utro partner bryder en aftale man har med sin mand/kone/kæreste. Der er ikke som sådan noget moralsk forkert i at have sex, og som den “tredje” part har man jo ikke nogen aftale med nogen.
    Jeg mener bare personligt at det forkerte i utroskab er et brudt løfte (som regel) til sin eksisterende partner om, at man ikke er sammen med andre, men ikke handlingen i sig selv, hvis det giver mening.
    Derfor kan det ikke være den udefrakommendes ansvar hvorvidt den aftale bliver overholdt. At det måske ikke er “flinkt” eller lignende kan helt sikkert diskuteres, men jeg mener ikke man har noget samfundsmæssigt eller moralsk ansvar.

    • Super god opsummering af, hvad jeg også mener, Camilla!
     Når det så er sagt, så er det helt fair, at du, Anonym, har en anden holdning. Jeg ved godt, det er et følsomt emne, hvor vi alle sammen har forskellige holdninger, og (desværre) ofte personlige erfaringer. Vi bliver nok ikke enige om, hvorvidt alle implicerede har et moralsk ansvar, men utroskab er helt sikkert altid noget lort, og jeg ville ønske, at det ikke eksisterede ❤️

 • Tak for jeres fine forklaring, Camilla og Line.
  Jeg kan sagtens følge jer i, hvad I mener, men jeg er dog ikke enig af den grund. Så lad og bare blive enige om at være uenige 😉
  Go’ dag til jer!

Der er lukket for kommentarer.