Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Comments (8)

  • Elsker den med bagepladen: Sidder lige nu med venstre hånds pege- og langfinger efter at have taget fat i en bagerist (selvfølgelig uden grydelapper!! ), der 30 sekunder inden, var taget ud af ovnen. Jeg havde lige glemt, at sådan en er varm! ???

  • Åh, den med bagepladen har jeg lavet så mange gange. Utallige gange har jeg taget varm bageplade ud af ovnen for at røre i grøntsager, vende kyllingespyd osv., og hver gang bilder min hjerne mig ind, at nu den skal ind i ovnen, bør den ikke være varm – med brændte fingre og bandeord til følge.

    Er til gengæld vild med den “ivrige omgang dejæltning”, det er da lige til Bagedysten med så store ambitioner for bolledej! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.