SAG Awards 2020 ifølge Miriam

Som Chrissy Teigen skrev det på Twitter: “I love the SAG Awards. Everybody gets to wear their 3rd favorite dress.” Men ærligt, Jennifer Aniston er en gudinde – også/især i den her kjole – og det er et stort punkt på min bucket list at blive BFFs med hende. Nogle vil sikkert påtale hendes nipples, men lad os gøre 2020 til året, hvor brystvorter ikke er farlige. Emily Hampshire vinder i min bog hands down for aftenens smukkeste kjole. Jeg vil have den i hvid og giftes i den.

Nathalie Emmanuel er en gave, og den gave er masser og masser af stof. Yvonne Strahovskis kjole giver mig nogle spændetrøjeassociationer, og jeg kan ikke lade være med at tænke på, om hun mon kunne spise med til middagen, for det ligner unægteligt, at hun ikke sådan rigtigt kan løfte sine arme.

Personligt synes jeg, at Zoë Kravitzs handsker er lige 10 nuancer for hvide til at matche resten, men jeg vil ikke lyve, jeg har lidt optur ved tanken om, at lange handsker skulle blive moderne igen, for sådan nogle har jeg drømt om at rocke siden Julia Roberts’ opera-look i Pretty Woman. Millie Bobby Brown er jeg bare virkelig forvirret over. Hun er 15 år gammel, og det her er et outfit, vi normalt ville se på Diane Keaton.

Normalt hepper jeg hardcore, når vi får lidt variantion over de traditionelle jakkesæt fra den mandlige side, men Noah Schnapps suit her er virkelig lyseblåt og virkelig shiny. Det ligner mest af en superfancy pyjamas. Hvad angår Casey Thomas Brown, så er mine bedste bud, at han 1) har lånt sin fars jakke eller 2) er meget usikker over bredden af sine skuldre og lige får overkompenseret lidt rigeligt.

Bundærligt, jeg var overbevist om, at Gwendoline Christie havde noget fancy overtøj på, som hun ville tage af og afsløre kjolen indenunder, men det var åbenbart kjolen indenunder. Nathalie Dyer kom som en Oscar-statuette, hvilket er meget awards-agtigt, bare ikke lige de her awards.

Phoebe Waller-Bridge er fra taljen og op 100% J.Lo anno 2002, og jeg ved ikke, om jeg elsker eller hader det. Måske begge dele. Cara Buonos kjole er suverænt den, jeg mindst kunne lide, fordi det vitterligt ligner, man har taget en ganske tilforladelig tyl-gallakjole og så lige overhældt den med det hår, man fandt i afløbet på et badeværelse, som deles af minimum fem piger.

Billeder fra vogue.com

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.