Jeg er jo Bridget Jones #409

1. Jeg har nu fjernet alt mit julepynt og pakket det ned. Jeg har godt nok ikke fået det sat på loftet endnu, men baby steps, ikke.

2. Er til gengæld stadig kun halvvejs med udpakningen fra juleferiekufferten. Jeg mangler egentlig kun vasketøjet deri, men Herbert har kastet sin kærlighed på kufferten som seng, og han får selvsagt for det meste sin vilje.

3. I går var Dillerbandens julefrokost, og jeg sværger, jeg travede hele København rundt for at finde et lyserødt satintørklæde. Endte med at sy et selv (det var til hovedbekædningen i mit kostume), hvilket tog væsentligt længere tid end planlagt. Havde af en eller anden grund en forventning om, at jeg arbejdede i ca. samme tempo som dem i Project Runway.

4. Men okay, det hjalp heller ikke på sagen, at første skridt vitterligt var at gå på Youtube for at finde guides til, hvordan jeg bar mig ad med at tråde min symaskine. Yes, så lang tid er det siden, jeg brugte den sidst.

5. Lagde neglelak. Var okay tilfreds med resultatet, men i sekundet jeg havde farvelagt den sidste negl, skulle jeg tisse helt enormt meget. Hver gang. Hver gang.

6. Det var en eddergod julefrokost, hvis man ser bort fra den halvanden-ish time, jeg brugte på at have et meltdown over noget, der åbenbart fyldte væsentligt mere for mig, end jeg sådan lige havde troet. Alkohol er en lækker katalysator på den måde. Undskyld til alle, jeg snakkede et øre af.

7. I fredags skinnede solen fra en skyfri himmel, og min første indskydelse var, at jeg da sådan set godt kunne bruge et par nye solbriller. Jeg ejer i hvert fald 15 par, hvoraf en lille håndfuld stadig har til gode komme på for første gang.

8. Var i Føtex. Besøgte Essence-sektionen. Fandt en virkelig pæn læbestift og købte den naturligvis. Kom hjem og fandt ud af, at ikke bare ejede jeg den i forvejen, jeg havde den rent faktisk med i min taske, da jeg købte den nye.

9. Apropos åndssvage køb, så investerede jeg for en måneds tid siden det helt perfekt par sorte støvler. Jeg mangler virkelig fælt et par klassiske hverdagsstøvler. Uheldigvis viste det her par sig ikke rent faktisk at være fodtøj, men snarere torturinstrumenter. Jeg havde dem på én aften, og jeg var seriøst tæt på bare at gå hjem i bare tæer til sidst.

10. I onsdag var der en eller anden, der besluttede sig for at kommentere ‘hej’ på omkring 30 tilfældige indlæg herinde. Det er seriøst den venligste måde, jeg nogensinde er blevet spammet på. Hej tilbage!

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.