Rovet

Et lidt atypisk rov, eftersom min shoppingtid i kraft af manglende enevælde var noget amputeret den her gang (sammenlign evt. med sidste turs rov), men selvom jeg havde lidt smådårlig karma på både sko og tøj, så havde jeg stjernegodt hudpleje-held, så jeg er mere end tilfreds!

Let’s face it, der var mere slik i kufferten, men jeg har været sløv med det her indlæg, og en del af det er blevet spist i mellemtiden. Such is life.

(Spot desuden en Herbert, der har svær FOMO og derfor skal være med til alt).

Rovet er som følger:

1 Cynthia Rowley-frakke til spotpris, som på trods af ikke at være foret er i 100% uld og reddede min røv, da vi nåede til Illinois og deres uventede minusgrader.

2 par Reebok-sneakers. Det ene par ikke med på billedet, for de var hvide, da jeg købte dem, og det er de allerede ikke så meget længere.

5 styks grimt julepynt til en enkelt dollar stykket i Dollar Tree.

2 finstrikkede trøjer.

5 små poser ceral og en almindelig pakke Lucky Charms. (De små er drønsmarte, for når man åbner en cereal, så skal den spises inden for ret kort tid, og med de små poser kan cereal-spisningen således spredes ud over mange flere gange).

14 forskellige hudplejeprodukter, primært serummer og cremer, hovedsageligt fra Algenist. Jeg har fundet Algenist i TJ Maxx/Marhalls før, men næsten udelukkende i miniaturestørrelser, og aldrig så varieret et udvalg. De fleste af produkterne stod til bare $20, hvilket er vanvittigt i forhold til priserne herhjemme (som produkterne ellers snildt er værd i min optik) så jeg gav den gas!

1 par Hilfiger-solbriller.

1 liquid lipstick fra TooFaced.

3 Milky Way Salted Caramel (de to andre har jeg spist, de smager dumt godt!)

1 pose M&M’s Pecan Pie.

1 autentisk amerikansk julesok med mit forbogstav.

Derudover en håndfuld grimme magneter, som jeg først kom i tanke om, da jeg havde taget billedet. Den ene er en teddybjørn, der spiller guitar iført cowboyhat og -støvler. Med tak til Nashville.

Kommentarer (4)

  • Jeg ELSKER det grimme julepynt! Min plan er at pynte til jul i weekenden og jo mere tacky, glimmer og falsk sne, jo bedre

  • M&M’s med peanutbutter er også fantastiske. Jeg må indrømme jeg er lidt loren ved at købe hudpleje i Tkmaxx, fordi det efter sigende er gamle produkter. Det kunne være jeg skulle tage chancen. Har du nogensinde været uheldig, med noget af det du har købt Miriam?

    • Jeg kan ikke tåle peanuts, men de var med i min giveaway. 🙂
      Der står typisk dato på produkterne, så det er ret let at komme udenom, men ja, det er generelt restpartier og overskudvarer. Det er derfor, de kan sælge dem så billigt. 🙂 Jeg har kun været uheldig én gang. Der var (antager jeg) en tyv, der havde byttet rundt på to produkter og puttet dem i hinandens indpakning, så da jeg kom hjem, var der et helt andet produkt i pakken! 😀 Men det er den eneste gang.

Der er lukket for kommentarer.