Kommentarer (4)

  • Tidligere tinderslut

    Jeg har virkelig været round and about på tinder i flere år. Og hold nu kæft hvor er jeg taknemmelig for at det ikke kun er mig der har oplevet så meget Crap og er blevet såret så mange gange. Og hvor er jeg dog glad og taknemmelig for at jeg matchede med ham jeg bor sammen med idag❤️❤️

  • Gad vide om hende som spurgte, om han ville have børn fire gange på første date, også er hende som fik at vide at hun virkede desperat efter at få en kæreste på første (og sidste) date…

  • Til den laktoseintolerante: Det nemmeste er bare at købe nogle laktrase piller eller dråber at have i tasken. Jeg er glad for Winther Medico dråberne – alle pengene værd 😉

  • Kokain-negl. Hvor ulækkert. Måtte I øvrigt Google det. Så lange negle på både kvinder og mænd er i forvejen efter min mening temmeligt usexede.

Der er lukket for kommentarer.