Kommentarer (11)

  • Uh, fik helt ondt i maven over ham der skrev så tarvelig en besked til sin ven. Til hvem end der har sendt den ind – der er kun en der viser sit grimme ansigt her og det er ham.

  • Ham politimanden på 187 – min hjerne insisterede længe på at der måtte menes at han havde løjet sig til at være 187 år gammel og undrede mig over, at dén løgn havde været så svær at gennemskue. Undrede mig også en smule over, at indsender ærgrede sig over, at det var løgn, men granddaddy-issues er sikkert også en ting.

    Ps. Jeg har omsider indset, der blev talt om højde. Det tog bare sin tid.

  • Nogle af de her giver mig godt nok ondt i maven. Specielt ham der med opsangen til kvinder om “det er jo jeres egen skyld når i behandler højtuddannede mænd sådan” – hvad fanden gik det ud på? Var han bare generelt vred på kvinder?

  • Ej. Jeg får det helt skidt over hvor dårligt man kan behandle hinanden, og bare helt slippe anstændig opførsel. En stor varm krammer til alle jer, der alligevel vover jer ud i dating ❤️

  • Mit hjerte krymper sig ved de indlæg. Tror ikke engang, at det er Tinders skyld, mangel på respekt i datingverdenen er nok rimelig gængs, uanset søgemetoden, den app gør det desværre bare nemmere.

  • Man forstår da, hvorfor der er så mange der er single, med de typer derude. Kender en, der åbentlyst er på tinder med fuldt navn og rigtigt billede, selvom jeg ved, at han ikke har et åbent forhold, og at konen og ham lige nu prøver at arbejde på forholdet, fordi han har været hende utro…

Der er lukket for kommentarer.