Næste WTF-emne

Jeg forstår seriøst ikke, at den her har undsluppet os så længe, men jeg har været hele rækken af tidligere WTF-emner igennem, og selvom vi har været omkring dating et par gange, har Tinder specifikt aldrig været på banen. Det er dating-app-historierne, vi er på jagt efter, så ligger man inde med noget Bumble, Happn, m.v. er det selvfølgelig også hjerteligt velkomment. Det kan være alt fra aparte/latterlige profiltekster (fx “to-fingre-gør-ondt-stram, hvis nogen kan huske ham) henover dates, der gik helt ad helvede til, til ghosting/dumpinger. Måske så dit match slet ikke så ud på sine billeder, måske var en blokering nødvendig, fordi du fik nonstop dick pics, måske var du så nervøs, at du drak en hel flaske vin og kastede op, da han ville kysse dig.

Mulighederne er uendelige – bring it on! 😀