Shhh… #300

Glædelig hemmelighedsindlæg nummer 300! Hurra! Jeg håber på at smække noget best of sammen til i morgen, men i mellemtiden skal I ikke snydes for de sædvanlige hemmeligheder fra den forgangne uge! Har man lyst til at bidrage til næste uges hemmeligheder, foregår det lige her i den anonyme indsendelsesformular!

 

Kommentarer (21)

 • Klart ja til Krumme, han synger jo som en Disneyprins oven i hatten (suk!) Engang imellem lever jeg højt på, vi har kysset med samme fyr 🙂

 • Den sidste er nem… “Ønske: penge til selvforkælelse” hvis hun spørger hvad du tænker på siger du fx massage eller koncertbillet. Så kan du komme glad og tilfreds og sige tak for afspændingen/oplevelsen.

 • Dig med de dumme forældre, jeg forstår dig!! Mine er søde og vil gøre alt for os, men shit de fatter hat.

 • Dig der er gravid. Behold barnet og nyd et år væk fra jobbet. Det er så lækkert at være på barsel. Jeg nyder at jeg har et halvt år hjemme på barsel endnu.
  Og så er det heldigvis også hyggeligt med en lille bebs. Det er så livsbekræftende at se sine gener givet videre.

  • Jeg er helt uenig. At være på barsel er 100% det hårdeste job, jeg nogensinde har haft. Det er også det mest berigende og alt det der, men et barn har man for livet (og det har dig), og ikke kun for 10 måneders barselsorlov. Og tro mig, det bliver dobbelt så hårdt at gå på arbejde og få hverdagen til at fungerer, når du først er blevet mor.

   • Jeg lander et sted derimellem! Jeg nyder pausen fra mit alt for krævende job, men er også ved at blive kvalt i min alt for krævende baby (som jeg heldigvis elsker højere end noget andet!) Hvornår bliver alting nemt? :O

    • Jeg har været uddannet i 6 år og på barsel i sammenlagt 4 år. Jeg frygter når den sidste udløber snart. Magter ikke at arbejde resten af livet.

  • Ja! Eller når folk (igen) skifter til et endnu federe job, og man selv sidder i det samme på 11. år – og kæmper lidt med, at man egentlig er godt tilfreds med sit ikke særligt prestigefyldte job, men bare altid har troet og gerne vil ses som sådan en der var lidt mere karriere-minded end man så viste sig at være…

   • Meld dig ud, M.
    Jeg oprettede mig engang på LinkedIn, fordi jeg havde læst, at det handlede om faglige fællesskaber.
    Jeg fandt aldrig de faglige fællesskaber – men det flød med folk, som promoverede sig selv og/eller søgte nyt job – og ingen af delene var interessant for mig, som elsker mit job (og som i øvrigt never ever har været en karriere-type, hvilket jeg gladeligt indrømmer).

 • Sexlegetøj: ønsk dig penge til “selvforkælelse” eller et gavekort til sendentanke.dk – der kan man veksle det til et til sinful.

  Og hey, jeg forstår ikke den med svigerfaderen. Hvorfor skal kæresten blive ældre?

 • Åh, jeg har det helt på samme måde som dig med kollegaen! Heldigvis arbejder han i vores tyske afdeling, så vi støder sjældent på hinanden. Men wooow, han er så smuk og ufatteligt lækker…. og forresten nok også lige 10 år yngre 😉

 • Er lidt lettet over at høre, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan med en kollega! Man føler sig jo som et dårligt menneske. Er heller ikke den utro type…men damn, min kollega er LÆKKER. Og nyeligt fraskilt og flirter virkelig meget med mig, så jeg bliver helt forfjamsket og rødkindet!

Der er lukket for kommentarer.