Best of hemmelighederne – Jubilæumsindlæg!

Så. Planen var at finde en variation af mine personlige favoritter fra alle 300 indlæg, men for det første tager det seriøst lang tid at komme igennem så mange indlæg, og for det andet havde jeg allerede 45 hemmeligheder samlet sammen, da jeg kun var knap halvvejs, og det er tre gange så mange, som jeg sædvanligvis udgiver i et indlæg. Så altså, jeg tænker, vi parkerer den her. Hvis man selv får lyst til at gå på jagt i arkiverne, er det ret simpelt: Et klik på kategorien ‘hemmeligheder’, og alle indlæggene dukker op på rad og række. Enjoy! 😀

PS: Jeg har inkluderet et gensyn med to af de mest legendariske hemmeligheder gennem tiden. Roulade-smasheren, som er fra det allerførste indlæg, og som på en eller anden måde er gået over i historien, og så hemmeligheden om det angiveligt grimme blogger-barn, som satte gange i den største diskussion (nogle vil nok sige shitstorm, ahem) i bloggens historie. Kæft, det var vildt! 😀

Kommentarer (33)

Der er lukket for kommentarer.