Kommentarer (168)

 • Ej, jeg kan så meget relatere til den sidste… Har selv gjort det samme, fordi ungen for det første er grim og for det andet fylder nærmest hvert andet billede på bloggen efterhånden.

 • Hvis det er Brandon Fraser som han ser ud i George of The Jungle, så forstår jeg det fuldt ud ;D

  Dig med forbrugsgælden: Stooooop. Du kommer så meget til at fortryde det senere, når lortet skal arbejdes af igen 🙁 Livet er bittert, og lækkert tøj hjælper! Men du fortryder det senere, det er jeg sikker på. Jeg var vist 7-8 år om at betale mit lån ud, og det er bare super nederen at tænke på, at man smider 1000 kroner ud af vinduet hver måned, hvor halvdelen er gået til renter og den anden halvdel til tøj, som ikke længere passer eller er moderne. Bare et kærligt råd 🙂

 • Jeg gætter på, at det er Gossip Girl. Det er i hvert fald begyndt at blive sendt på TV2 Zulu hver morgen. Har jeg hørt…

 • WOW hvor er det usmageligt det her. Voksne mennesker.. Mødre? Som skriver grimt om et BARN? Og dig der gerne vil vide hvilken blogger og hvilket barn det er.. Håber du at vedkommende linker ind til bloggen, så alle kan se? Tænk hvis bloggeren så det? Tror du ikke hun ville blive enormt ked af det?
  Jeg er i chok..

  Jeg læser af samme årsag ikke Miriams blog, men blev gjort opmærksom på dette indlæg, da mit navn er nævnt. Til det vil jeg bare sige: Jeg håber og tror at det er en stor joke. Mit sorte, kedelige tøj primært fra H&M og Zara. Ingen grund til at tage lån for det…

 • Hov min kommentar blev væk!
  Nå, men er ret enig med Emili der har kommenteret. Synes det er under bæltestedet med blogger + barn “hemmeligheden”. Forstår faktisk ikke helt hvorfor den er blevet udgivet. Har da selv været lidt en kælling med mine veninder, og kommenteret bekendtes børn, men synes ikke det hører hjemme i en offentlig tråd. Det er meget hårdt på skrift, og jeg ville godt nok blive ked af det hvis en helt fremmed person havde skrevet sådan noget om mit barn. Er helt med på at, særligt kvinder (?), føler et behov for virkelig at distancere sig fra kvinder der er andre steder i deres liv, fx kvinder med børn, men ja, altså måske skulle man lige lægge en dæmper på. Selvfølgelig skal man kunne debattere og diskutere ting, men ikke på denne her måde? (Synes hemmelighedsidéen er sjov og god)

  Det fremgår nok at jeg selv for nyligt er blevet mor 😉 Skal vi ikke prøve at acceptere at kvinder er forskellige, og at nogle er blevet mødre, og det er måske ikke lige der man selv er. Hvilket jo er helt fair. Håber da at mine veninder siger til mig hvis de synes jeg er gået helt agurk med baby, og har glemt dem, men i denne her kontekst synes jeg det er helt off. Og samtidig meget sigende for den måde vi absolut skal kommentere helt ukonstruktivt på alt og alle, og gerne bag skærmen.

 • Hele pointen med hemmelighederne er, at det er tilladt at komme med sine inderste, yderst politisk ukorrekte tanker. Denne hemmelighed er ikke anderledes end tidligere, der har været om fx folk, der ikke vil være venner med tykke mennesker eller folk, der ser ned på folk med psykiske sygdomme. Det er et indblik i almindelige menneskers hoveder, og det er ikke altid lige pænt. I og med hemmeligheden ikke nævner navne, så har jeg absolut ingen kvaler ved at udgive den. Det er ikke og har aldrig været meningen, at der skal tages forbehold for folks følelser og personlige issues. I så fald havde der været meget, meget lidt indhold tilbage.
  Jeg synes i øvrigt også, langt de fleste babyer er grimme, men det har nok noget at gøre med, at jeg generelt ikke bryder mig om børn… Har dog aldrig unfollowet nogen af den grund. 😉

 • Jeg forstår altså slet ikke, hvorfor folk bliver så oprevet over, at nogen skriver, at en bloggers barn er grimt. Der er jo ikke nævnt navne, det eneste man ved er, at det er en blogger, og der er efterhånden rimelig mange mødre, der har en blog. Derudover, hvorfor er det så slemt, når det er et barn? Der er jo ingen der har skrevet at de bliver stødt af f.eks. den hemmelighed med pigen, der udnytter en fyr, fordi hun har et crush på hans room mate? Jeg synes det er noget mærkeligt noget, at det er værre at kritisere et barn end at udnytte et andet menneskes følelser. Til gengæld synes jeg, at hemmelighederne er harmløse, da der ikke nævnes navne, så jeg kan virkelig ikke se, hvorfor folk har et problem med det. Og hvis et navn bliver nævnt i kommentarfeltet, så sletter Miriam det jo, for konceptet skal jo ikke gå hen og blive til personlige angreb.

 • Hmm. Jeg kan godt se din pointe (lidt…). Jeg tænker bare at SÅ mange bloggere med børn er der vel heller ikke? Eller hvad? De store kan tælles på en eller to hænder, kan de ikke. Synes det er lidt for specifikt. Og så synes jeg bare det er ubehageligt når det handler om børn og deres udseende. Synes det er lavt. Der må vel være en grænse.
  Det er nok også kombinationen af hemmeligheden og den ivrige “hvem er det mon?” kommentar.

  Det du skriver til sidst – helt fair! Sådan havde jeg det også selv inden jeg fik min søn. Dengang mente jeg også at alle mødre skulle flytte udenfor ringgaden 😉 Mit stærkeste argument er nok at sagen er for specifik, og så kan vi godt sige at det er min egen subjektive holdning at det er at gå over grænsen at kommentere på små børn/babyers udseende på den der måde.

 • Normalt ville jeg slette din kommentar, fordi det ironisk nok er forbudt at svine folk til i kommentarfeltet. Det er tilladt at blive forarget over en hemmelighed. Det gør jeg også selv ofte. Hele pointen er at give et indblik ind i almindelige menneskers tanker, og der er altså både positive og negative af slagsen. Det ville være misvisende kun at udgive de politisk korrekte. Hvis nogen imidlertid havde linket til en blogger, de mente havde et grimt barn eller nævnt navne i det hele taget, var de kommentarer naturligvis blevet slettet.

  Når det så er sagt, så tror jeg aldrig, vi to bliver enige om, hvad der er “usmageligt”, når det kommer til blogging. Du gør det på din måde, jeg gør det på min.

 • Der er rigtig, rigtig mange bloggere, der har børn, og der står intet om, at det skulle være en stor blogger, så jeg kan sagtens retfærdiggøre at udgive den her. Men det er helt okay, at den går over din grænse. Der er ind imellem også nogle, der går over min. Og jeg kan sagtens forstå, at man som mor bliver lidt beskyttende over for sit barn, når man læser sådan noget. Sådan er det vist for de fleste mennesker, når det gælder et emne, der ligger dem nært. Jeg er bare nødt til at forblive objektiv på det punkt, og selvom jeg naturligvis trækker grænsen et vist sted, så er det altså ikke her. 🙂

 • Er det ikke rimelig alment at folk har en mening om bloggere, der vel og mærke er mennesker der vælger at dele en stor del af deres privatliv? Når bloggeren så vælger at plastre sin blog til med billeder af at sit barn må der vel også forventes at nogen har en holdning til det? Nu er det her så oven i købet udgivet som en hemmelighed og ikke en kommentar til et billede af omtalte barn, så jeg synes da faktisk det er en ret skånsom måde at få sin mening ud på. Hemmelighederne er da tit barske og der plejer folk da at tage rimelig roligt? Jeg ville ønske mon mor døde/ jeg elsker ikke min kæreste/ jeg har lyst til selv at dø. Men uha, en kvinde det synes en anden kvindes barn er grimt?!!?? Det må være et skrækkeligt menneske!!! Hun hader kvinder!

 • Emili: Naturligvis.

  Anonym: Præcis min holdning på området. Jeg kan godt forstå, at man som mor føler sig forarget over hemmeligheden, men det betyder nu ikke, at den går over den grænse, jeg har sat.

 • Jeg tror bare jeg er i chok over hvor lavt vi er synket når vi ligefrem har behov for at skrive at et barn.. Et BARN er grimt. Jeg kan slet ikke forstå det.

  Du er velkommen til at slette mine kommentarer. I'm out.

 • Jeg er virkelig enig! Jeg forstår generelt ikke hvorfor onde gerninger mod børn er værre end mod voksne – men ja, som Miriam skriver, kan det være man har det anderledes, hvis man selv har børn, det har man helt sikkert. Men helt objektivt er et menneske et menneske uanset om det er en en baby, et barn, en teenager, en voksen eller en ældre.

 • Jeg forestiller mig at det er en af de større blogs, hvor et barn er kommet til. Det står der ikke noget om, men ville det ikke være lidt underligt hvis hemmeligheden omhandlede en lille bitte blog? Synes også mest det er de større bloggere der stilles til ansvar for det ene og det andet, netop fordi de er store medier, og folk så bliver “sure” når de udvikler sig i en ny retning.
  Synes ikke de to ting kan sammenlignes. Men nej altså, jeg ved da ikke om jeg synes det er bedre at udnytte en voksen, end at tale grimt om et barn? Synes ikke det handler om at noget er værre end noget andet. Men der er da en forskel i at barnet der omtales er offentligt (på en blog). Folk kan jo gisne om hvem det grimme barn er, både læsere og bloggere, hvor ham fyren er noget mere privat. Altså hvem ved hvem han er, det kan jo være alle der har en kæreste og en roommate.

 • Lad mig uddybe – har lidt problemer med at udgive som andet end anonym, og det ønsker jeg nu ikke at være.

  Jeg kan godt lide at læse hemmelighederne. Men på det seneste har det mest været for at se, om jeg var der. Ego, I know. Men det er nu ikke så meget pga hemmelighederne jeg holder vejret når jeg scroller ned. Jeg synes at kommentarfeltet herinde er forfærdeligt. Især når det handler om bloggere.

  Åh nej, nu hiver hun blogger-violinen frem. Nej, det er ikke tanken. Jeg har hverken ondt af mig selv eller tror jeg er noget, siden jeg tjekker om endnu en blogger står for skud i feltet. Eller et grimt barn, for den sags skyld. Det jeg ikke bryder mig om er, at ingen må melde ud at de synes andre går over grænsen. Der er så lavt til loftet i feltet herinde, og jeg forstår det ikke. Men det er endnu engang udviklingen. Og det faktum at man blot undskylder med, at “bloggere” bare har det “comming” når man deler ud online. Nej. Det er en skrøne og en indbildning læserne selv har opfundet. Basta. God opførsel er bestemt noget alle burde stræbe efter at bidrage til.

 • Jeg glæder mig til den dag, at Emili ikke brokker sig over alle andre end hende selv.. Det er da på samme barnlige stadie, som det er at kritisere grimme babyer. Alle ved, at grimme babyer findes, men ingen snakker om det. Det er ikke alle, der elsker mødre, der ikke tænker en skid på børnenes ret til at sige til og fra overfor de sociale medeier.

 • Anonym 1: det er dig der skriver med mange !!!. Tænker ikke at vedkommende er et skrækkeligt menneske. Synes bare “hemmeligheden” er upassende, hvilket jeg har argumenteret for.
  Anonym 2: What? En voksen og en baby er det samme? Forstår ikke hvordan det passer ind her. Og forstår det bare generelt ikke. Børn kan ikke forsvare sig selv. Børn vælger ikke selv. Børn er ikke voksne..

  Må hellere væk fra det her kommentarfelt, haha! @Lortemor

 • Jeg synes, modsat Trine/Lortemor, at der er højt til loftet i kommentarfeltet. Selvfølgelig står man ikke bare for skud per automatik, fordi man har valgt at blogge. Der er selvfølgelig manerer og pli – Dog noget mennesker besidder i meget forskellig grad. Men min generelle opfattelse af kommentarfeltet på Miriams blog, er, at det er tilladt at være uenig. Miriam står bare stadig fast på sine holdninger. Og så længe man kan agree to disagree, er det vel intet forgjort i dette. Jeg kan godt forstå, at nogen bliver forargede over sidste hemmelighed. Jeg har selv både blog og barn, men den hemmelighed rører mig ikke synderligt. Jeg synes, der er mange usmagelige hemmeligheder, men det er vel lidt konceptet – At de er hemmelige. Et kig ind i folks mest dystre tanker.
  Samtidig synes jeg, at Miriam er konsekvent og retfærdig mht. sletning af kommentarer, som indeholder navne og andre personlige ting. Jeg følger gladeligt med hos både Lortemor og Miriam (og en masse andre), og jeg er fan af konceptet her. Det er sjovt, uskyldigt (og alligevel syndigt) og underholdende. Måske man skal tage det, for hvad det er.

 • Grimme børn findes virkelig. Virkelig. Det er da helt ok- jeg har gjort det samme! Stop nu med al den hellighed emili.

 • @ditte jeg mener også kun feltet med hemmelighederne 🙂 er ret sikker på at resten af indlæggene lægger op til mindre ballade 🙂 Kh Lortemor

 • Åh Emili! Gud herre bevares, sikke du flipper ud over ingenting. Jeg er selv mor til en skøn dreng på 4 år, som jeg er vild med og synes er verdens pæneste- Det er klart, det er da en naturlig instinkt, ellers ville arten ikke overleve længe. Men jeg kan da godt se at mange andre børn er grimme. So what? Derfor kan de godt blive til pæne mennesker engang. Jeg har det også fint med at andre finder mit barn grimt/irriterende osv…Ikke alle skal død pine elske alle børn.

 • JEG ELSKER DIN BLOG og JEG ELSKER DE HER HEMMELIGHEDER! 😀
  Jeg er enig i, at det er tanker som alle andre. Der er også nogle der unfollower bloggere hvis de får en grim kæreste osv. Folk er skøre, og un-follower af mærkelige årsager. Men herregud. – Lad dem da! 🙂

 • Jeg tror man skal slappe lidt af. Det er folks tanker og det er jo i bund og grund for sjov. Der er hverken nævnt nogle navne eller noget. Og hvem er lige den barnlige som går ind og laver et helt indlæg for at skrive om 1 kommentar? hvis det seriøst fylder SÅ meget for dig Emili, så ville jeg da overveje ikke at blogge mere.. ? Det er ærgerligt at det skal gå så vidt. Det er jo bare ''hemmeligheder'', hvor folk skriver om deres tanker, som man ikke tør sige højt.

  Thumbs up til dig Miriam! Sejt at du holder ved dine standpunkter. Seriøst du er geeenial. :* :* :*
  Jeg kunne ikke være mere enig end den kommentar du svarede Emili med.

 • @Lortemor: I hear you! Kan sagtens forstå det – Tror bare, jeg er gået glip af grimme, personlige kommentarer. Dem har jeg ikke stødt på endnu. Men jeg er heller ikke enormt cyberaktiv, så noget er nok gået min næse forbi 🙂

 • Haha, griner over den med netbank 😀 (jeg tør heller ikke tjekke min. ikke at jeg har overtræk. men min opsparing er virkelig ved at være lille….) haha.

 • Er det helligt at være bange for, hvem der bliver hængt ud herinde næste gang? Ligesom dengang der florrede rygter om en utro bloggerkæreste herinde? Der blev sgu nævnt navne i kommentar feltet.
  I har tydeligvis ikke børn, så ville i forstå hvorfor det kan gøre ondt at se.

  og de sociale medier? come on, velkommen til det 21. århundrede. Det er ikke kun bloggere der baby-spammer, det er jo nærmeste man støder på, på FB. Og hvad så? Det kaldes stolthed.

 • Jeg havnede her tilfældigt – men jeg er ude lige så hurtigt som jeg kom!
  I burde skamme jer… Voksne mennesker skulle I forestille at være! Jeg krummer tæer over den slags “internet-mobning”.. Skam jer “kvinder”! Skam jer!

 • Ja der er da grimme børn, ligesom der er grimme voksne. Om det er det vildeste tabu som nogle skriver, ved jeg ikke. Jeg har da snakket med mine veninder om det, lidt for sjov, lidt for real. Om vores egne kommende børn. MEn altså hvor meget kan man lige snakke om det?… Er det nødvendigt at snakke meget om at der findes grimme børn og voksne..? Forstår det ikke.
  Kunne jeg finde på at tale om andres børn og babyer som grimme, i et offentligt forum? Nej. Er det så tabu? Jeg synes det ikke. Synes bare det handler om at opføre sig ordentligt. Jeg synes slet ikke kritikken handler om at mødre (mig selv fx) ABSOLUT ikke vil høre tale om at der findes grimme børn. Det handler om at det for nogle er at gå over stregen det her, at skrive det her på den måde. At gøre det “okay”.

 • Har selv en søn på 9 måneder, og er da revnende ligeglad om andre synes, om han er sød, grim, irriterende eller værre. For mig er han det smukkeste, fineste og klogeste lille væsen <3 Men hvis man ikke kan tåle mosten, må man jo holde sig fra det offentlige rum. Jeg lægger af samme årsag ikke billeder af mit barn på Facebook. Jeg kan jo ligesom heller ikke spørge ham om lov endnu. Så man kan altså godt være mor og samtidig synes, det er hysteri at gejle sådan over en hemmelighed.

 • Så forestil dig, at blive hængt ud på et medie med dit 'grimme barn' – selvforskyldt eller ej. Miriam er unfollowed, jeg vil ikke deltage i noget der minder om online mobning.

 • Hvorfor er blogindlægget hos Emilie væk, hvor hun skriver om dette blogindlæg? Hvorfor skriver Lortemor på IG om dette indlæg uden at linke til Miriam, så hun ved at dette bliver diskuteret andetsteds?

 • Det er ikke så meget udtalen om, at barnet er grimt, som er problemet her.. For alle har ret til sin mening, og i grunden burde børn skal vel heller ikke snakkes om på den måde – altså, det er da lidt tidligt at sidde og bedømme et lille væsen ud fra dets udseende, når det ikke en gang er fyldt 1 år. Det synes jeg er en virkelig ærgerlig tendens. Men anyway, man har ret til sin holdning.. Dog jeg synes det er tankevækkende, at man ligefrem ikke kan følge en blog, fordi man synes barnet er grimt. Jeg kan forstå man ikke længere følger en blog, fordi den er begyndt at omhandle ting som man ikke længere kan relatere til osv., men ligefrem fordi et barn er grimt? Wow.. Og nej, jeg har ikke selv noget barn.

  Derudover – ja, man må vel forvente, at når man udstiller sig selv og sit liv via en blog, kan man ikke kun få rosende ord med på vejen, der kommer også knubs – fordi folk er forskellige og har vidt forskellige holdninger. The spice of life. Men tonen som der her bliver holdt, den er ikke i orden. Har man kritik, kan man i det mindste gøre det ordentligt!

 • Emilie har vel fundet ud af står man peger på en, peger der 4 fingre tilbage. God stil at slette indlægget, for det er da bare at hoppe op og falde ned 🙂

 • Jeg forstår SLET ikke, hvorfor både Emili og Lortemor reagerer som I gør. Er I bange for, at det er jeres børn hemmeligheden omhandler? Jeg synes ikke det er i orden, at tale så negativt om Miriam som i gør – både på blogs og instagram. Det er godt nok usmageligt og vidner om, at “mommy-blogs” åbenbart har lov til alt.
  Det er så fint nok, når det er en voksen der skrives noget om, men gud forbyde at nogen skulle skrive sådan om et barn – et meget anonymt barn, hvor hemmeligheden ligeså godt kan være fiktion.

 • @Lortemor – Kan det ikke være fuldstændig ligemeget, når nu barnet er anonymt? Så er den vel ikke værre end så mange andre hemmeligheder?

 • Jeg vil forresten bare lige sige til dig, Miriam, at jeg synes det er synd, at du bliver trynet af de “store” blogs. Det er så latterligt, at Lortemor holder øje med bloggen – for at se om en blogger bliver navngivet. Det vidner bare om, at hun venter på at få sin “fans” med på at hate på de mindre blogs, der ikke lige passer fruen.
  Generelt synes jeg, at diskussionerne i kommentarfeltet er rigtig gode, men nu når Lortemor og Emili har meldt sin ankomst, så bliver den virkelig bare ubehagelig!

 • Helt ærligt. En unavngivet hemmelighed. Om et unavngivet barn, der helt sikkert er ligeglad med om en fremmed synes det er pænt eller ej. Det er sgu da ikke det værste der ligger på internettet, lad da folk grine.

 • Gud hvor har du ret! De to mommy bloggere er da godt nok hurtigt ude med riven når der er noget der ikke passer dem. Og så må de virkelig føle sig ramt mht grimt barn når de sådan føler sig truffet

 • Åh gud! Kan da slet ikke tage det her seriøst! Der er da overhovedet ikke noget i vejen med den hemmelighed, det er nu engang det hele konceptet med de indlæg går ud på! Der er på intet tidspunkt nævnt nogle navne, så det handler vist mere om at visse mødre føler sig en smule truffet, så det må de da gøre op med sig selv hvorfor det er sådan! Vi er mange der elsker de her indlæg, og Miriam udgiver ikke nogle indlæg hvor det er et angreb på nogle bestemt. Er så træt af at alt hvad der omhandler børn er så skide helligt! Synes også der er mange grimme børn, men ville jeg da aldrig sige til moderen, men så er det nu engang så heldigt at vi alle har ret til at synes hvad vi har lyst til!

  Så stop dog!

 • Helt enig. Der er tale om en helt uskyldig hemmelighed – fuldstændig ligesom alle de andre hemmeligheder. Ingen bliver hængt ud, der nævnes ingen navne eller noget andet, der kan indikere, hvem der hentydes til. Og jeg er 110% sikker på, at Miriam ikke kan finde på at udgive noget (hverken hemmeligheder eller kommentarer), hvor der nævnes navne. Så helt ærligt, jeg kan sgu ikke se problemet i det. Og jeg kan ikke forstå, hvorfor Emili går i total forsvarsposition. Og så er det helt enormt usmageligt, at Emili udgiver et helt indlæg om dette, hvor hun nedgør Miriam og hendes blog. Det er både barnligt og ucharmerende.

 • Kommentarfeltet er da kun forfærdeligt, fordi store bloggere som Emili (og nu også dig) kommer med så dårlig stemning herind. Der er tale om hemmeligheder, hvor der hverken nævnes navne eller noget som helst – og var det ikke for Emili, var diskussionen aldrig nået disse højder. Hvordan man kan blive stødt over en hemmelighed som denne? Selvfølgelig er der mennesker, der synes nogle babyer er grimme – det gør jeg da også selv. Der er da også voksne mennesker, der er grimme? Sådan er det bare og det kan da ikke komme som en overraskelse. Og hvis en person vælger ikke at følge en blogger mere, fordi babyen er grim? Ja, hvad så? Det må hun da fuldstændig selv om. Så længe vedkommende ikke er nævnt med navn kan alle da bare være fuldstændig ligeglade.

 • Nu var det jo også Emili der i sin tid skrev følgende kommentar til Miriams udemærkede indlæg om Fie Laursens overforbrug af kopivarer:
  “Forstår altså ikke at du orker skrive sådan et langt indlæg om sådan noget :)”
  Det siger vel noget om Emilis genrelle attitude overfor Miriams blog.
  Link til indlæg: https://www.miriamsblok.dk/2013/05/bloggere-kopivarer-og-vigtigheden-ved.html

  Debatten om grimme børn vil jeg ikke blande mig i, da det virkelig ikke interesserer mig om folks børn er kønne eller ej.

 • Enig, The mommy-bloggers does protest too much. Hvorfor gør de det? Det har helt sikkert været en knee-jerk reaktion fra deres side, men åh gud nej, nu kan de vel se, at det hele er stukket helt af OG, at det tydeligt fremstår, at de tænker at deres børn kunne være genstand for hemmeligheden. Alle de andre mommybloggers? Dem skænker man ikke en tanke. Men nu florerer deres to uskyldige børn i denne kontekst. Og det er alt sammen deres egen skyld. Hvis de dog bare kunne 1) lade være med at eksponere deres børn ud på bloggen så meget, 2) undgå skabe drama i denne kontekst. Som om deres barn er “det grimme barn”. Men kære bloggere, hvorfor (!) synes I så dårligt om jeres børn?

 • Det handler ikke om, om man må synes, at andre folks børn er grimme. Selvfølgelig må man det. Men det er i mine øjne ikke i orden at hænge en hel gruppe af bloggermødres børn ud under påskud af, at bloggeren er unavngiven. Det vil nødvendigvis afføde, at læserne stiller spørgsmålstegn ved, hvis barn der mon er tale om, hvilket også kan ses i kommentarerne, og en del kommentarer kommer ligefrem med personlige hentydninger. Det er for mig et ret tydeligt tegn på, at indlægget er gået over stregen. Der er stor forskel på at dele en hemmelighed om private, unavngivne personer (som i alle de andre eksempler i indlægget på nær det med Emili og de 20.000 kr) og at lade en offentlig gruppe mennesker stå for skud. Hemmeligheden havde fx fungeret lige så fint, hvis vedkommende syntes en venindes barn var grimt. Det er ikke i orden at hænge andre menneskers børn ud under påskud af, at de er offentlige personer. Heller ikke selv om den pågældende bloggers navn ikke er offentliggjort.

 • Jeg er helt enig. Det er så usmageligt og jeg har virkelig mistet al respekt for de to. De havde nok håbet på noget mere opbakning, men som jeg kan se på instagram, så har de i hvert fald ikke fået den!

 • Bloggermødres børn bliver da ikke hængt ud? Der er tale om en unavngiven blogger og derfor også et unavngivet barn. Selvfølgelig begynder folk at spekulere, men der er da ingen, der har nævnt navne? Hvis ikke det var fordi Emili og Lortemor havde opført sig så truffet, så havde opmærksomheden ikke henledt sig på dem og deres børn. Ergo havde der været mange andre bloggere i spil.
  Jeg synes det er synd, at en ellers god diskussion bliver ødelagt af to bloggere, der føler at de har den sande mening.

 • Helt enig! De er fuldstændig deres egen skyld, at folk nu automatisk vil tænke på deres børn, når de læser kommentarfeltet.

 • Man kan stadig kun gætte, men Emili og Lortemor har i hvert fald sørget for, at læserne kommer til at tænke på deres børn.

 • Hold da kæft, det er svært lige at finde ud af, hvad man skal hive fat i først, så jeg gentager blot, hvad jeg har skrevet før: Hemmelighederne er ikke kun sjove og skandaløse. De er også mørke, fordømmende, upolitiske korrekte og alt muligt andet. Det er hele deres pointe. Føler man, at ens grænse bliver overskredet, fordi det sædvanlige, sociale filter er fjernet, så skal man nok blot undlade at følge dem. Jeg kommer ikke til at censurere dem, fordi folk føler sig stødt.

 • Hemmeligheden handler vel essentielt om, at vedkommende har unfollowet pga barnet og godt ved, det er noget lidt lortet noget at gøre. Jeg ville ikke umiddelbart synes, det var relevant, om bloggen var stor eller ej.
  Selvfølgelig kan folk gisne om, hvem det er, men det kan de vel hver gang, der er en hemmelighed om en anonym blogger eller kendis? Hvis gisninger er over grænsen, så er det sgu svært, synes jeg…

 • Lortemor, jeg er simpelthen nødt til at være enig med nederste Anonym her. Der er ikke nogen, der behøver at forsvære sig selv, for der er ikke nogen, der er anklaget. Hemmeligheden er anonym. Et eller andet sted derude går der et menneske rundt, der synes, at en blogger har et grimt barn. So fucking what? Hemmelighederne skal ikke være passende, de skal være ægte.

 • Jeg har børn. Den ene af dem var helt klart ikke særlig køn som baby – og det kunne jeg godt se, selvom ingen sagde det til mig. Det talte vi nemlig først om nogle år senere, hvor folk kunne sige – “Hvor er hun da blevet køn, tænk engang.”

  Voksne mennesker kan være grimme. Større børn kan være grimme. De fleste babyer er sgu da grimme, hvis man ikke selv har børn eller klaprende æggestokke.

  Jeg forstår ikke lige, hvor det er, der bliver hængt nogen ud? Der nævnes da ingen navne noget sted i hverken indlægget eller kommentarfeltet. Mon nogen føler sig ramt? Det må jo et eller andet sted stå for egen regning.

  Jeg har i øvrigt bemærket, at Emili tidligere på dagen ikke var for fin til at hænge Miriams Blok ud på sin egen blok (i et indlæg, der er slettet nu). Er man så bedre selv?

 • Helt enig! Kan slet ikke se at der er et problem med tonen på kommentarerne? De fleste børn er grimme, og hvad så? Større problemer findes vist…

 • Selvfølgelig må man være uenig. Men hver gang en person skriver i mit kommentarfelt, at de mener, jeg gør noget forkert, og jeg vedholder, at det mener jeg ikke, så får jeg at vide, at de også har ret til en mening, og det må jeg respektere. Og det gør jeg også. Men fordi de kommer med argumenter, der forklarer deres holdning, betyder det jo ikke, at jeg på magisk vis blive enig med dem. Jeg har stadig argumenterne for min egen holdning, jo.
  Det er fint, du synes, noget går over grænsen og gerne vil gøre opmærksom på, at du ikke mener, der her er tale om god opførsel. Problemet består i, at jeg ikke synes, det er tilfældet, og det er min blog, så det er lidt min mening, der gælder. Du skal være mere end velkommen til at argumentere for, at jeg gør noget forkert, men jeg ser ikke noget galt i at udgive en hemmelighed som den omtalte.

 • “Jeg synes, der er mange usmagelige hemmeligheder, men det er vel lidt konceptet – At de er hemmelige. Et kig ind i folks mest dystre tanker.” Det er lige præcis pointen i en nøddeskal! Jeg tror ikke, der er nogen, der bifalder den omtalte hemmelighed, men jeg synes også, det er forkert at sige, at den hænger nogen ud eller er mobning, som det bliver antyder. Havde der været navn på barnet, var den selvfølgelig ikke blevet udgivet.
  Mht kommentarfeltet, så forstår jeg nok ikke helt Lortemors kritik. Selvfølgelig må man være uenig, men det jeg beholder sandsynligvis min originale mening alligevel.

 • Jeg er blevet MEGET streng med sletknappen i hemmelighedsindlæggene, netop fordi folk gerne ser dem som en undskyldning for at blive personlig, hvilket ikke er intentionen, så jeg forstår ikke helt Lortemors kritik. Evt eksempler modtages gerne.

 • Jeg forstår slet ikke problemstillingen – barnet og moderen er jo anonyme…?

  Hvad havde Emili skrevet i sit indlæg?

 • Hvad er problemet?
  Hvis I ikke elsker Miriam og hendes blog – så bye bye

  Jeg elsker alt ved Miriams blog, og især hemmelighederne.

  AS

 • @lortemor: ” Børn kan ikke forsvare sig selv. Børn vælger ikke selv. Børn er ikke voksne..” Det virker simpelt useriøst og dobbeltmoralsk at høre fra en der tydeligvis skider højt og flot på sit barns privatliv og egne ønsker?!

 • Jeg må nok også erkende, at jeg synes, der overreageres helt absurd her. Jeg mener, af alle ting man kan spasse ud over, at jeg skriver om, så er en anonym hemmelighed fra en anonym læser om en anonym bloggers anonyme barn nok ikke lige det, jeg troede, ville være øverst på listen. Mht den negative omtale, så er det sgu ikke noget nyt. Jeg har ikke så meget imod den, om end jeg ofte ville ønske, den var noget mere konstruktiv, end den er…

 • Det sjove er jo næsten, at vi aldrig finder ud af det…. I virkeligheden er det garanteret en nærmest fuldstændigt anonym blogger, der tales om!

 • Jeg synes egentlig den her debat er kørt lidt skævt, ikke med hensyn til hvem der har ret og hvem der tager fejl og hvem der hænger hvem ud. Jeg synes det er ærgerligt at det i det hele taget skal være en diskussion, om børn er smukke eller ej, børn er børn, de er bare, jeg kan ikke forstå hvorfor skønhed overhovedet er noget, vi skal lægge dem over hovedet. Hvis det allerede fra deres spæde barndom, skal kastes dom over deres udseende, kan jeg da kun forestille mig, hvilket forhold de får til deres fremtoning, når de bliver ældre. At hele debatten er nået så vidt, vidner vel om at vi tillægger skønhed en værdi, som den SLET ikke er værdig. At hemmelighedens ejermand har 'unfollowet' pga et barns 'manglende skønhed, er da ærgerligt, men bloggermediet er jo også så visuelt, at det jo i høj grad er det eneste parameter man kan vudere noget ud fra. Jeg synes det er vand på den mølle der forkrøbler os alle til at tro, at smuk er det vigtigste og eneste rigtige, man kan være.

 • Jeg er uenig med en del bloggere på en del områder, så det der med at få nogle ord med på vejen, det er sgu ikke noget nyt. Selvom det nu nok normalt mest foregår bag min ryg. 😉 I det her tilfælde har jeg dog temmelig svært ved at tage det seriøst, fordi de uden tvivl har valgt at tage den omtalte hemmelighed enormt personligt, hvor den i realiteten er 15 forskellige slags anonym.
  Jeg gør enormt meget ud af at opfordre til konstruktive debatter, så jeg er da enormt ked af, at Lortemor synes, jeg kører diktatur. Heldigvis oplever jeg mest diskussioner, der er saglige og pæne i tonen.

 • Jeg kunne ikke være mere enig! Alt der er skrevet i dette indlæg kunne være løgn men der er tydeligvis nogen der føler sig meget truffet! Folk kan jo tænke hvad de vil og gisne i uendeligheder. Det bliver det hverken mere eller mindre hemmeligt af. Og come on… hvem har ikke synes at et barn er grimt! Ungen er jo ligeglad.

 • Anonym: Din kommentar er spot-on! Jeg kan heller ikke se, hvordan det er anderledes. I det mindste er barnet anonymt her, modsat på lortemors blog.

 • Miriam: Der er også forskel på, om de smider en kommentar herinde eller om de både opretter blogindlæg og instragramposts (med dit navn) for at fortælle hvilket forfærdeligt menneske de synes du er. Det synes jeg er meget værre, end at smide en hemmelighed ud om en anonym bloggers barn.

 • Det er sgu da ironisk, at det netop er de store bloggere med børn, der bliver latterligt generet af det her.
  Som Lortemor selv skriver, så nej, netop — barnet kan ikke forsvare sig! Endnu mere ironisk er det så, at man vælger at dele alt om sit barn, når nu det netop ikke har en valg. Helt ærligt, når man deler noget (hvad end det så er!) så må man forvente at folk dømmer — dermed ikke sagt, at det er okay at folk sviner og jeg-ved-ikke-hvad, men her er der tale OM EN FULDSTÆNDIG ANONYM HEMMELIGHED.

  Så slap nu lige af ikk'å

  Der er ingen der ved hvilken baby. Nej, det er ikke din — for du synes, at dit barn er det smukkeste i verden og derfor skal det deles overalt. Du må så også bare indse, at ja, der er sgu sikkert nogen der ikke synes det. It's a hard knock life

  “du” er ikke møntet på nogen, og skal ikke tages personligt. Kun hvis du gør det.

  PS. elsker hemmelighederne (mest dem, som ikke handler om bloggere)
  PPS. I kunne jo lave en hemmelighed om en stor blogger og en grim kat….

 • haha ja! Lortemor viser alt selvom hendes drenge ikke har valgt selv og den stakkels knægt er til offentlig skue som i hele tiden- mon hun er løbet tør for spændende ting at skrive om.

 • Det morsomme er lidt, at lorten her jo faktisk ligger på hemmelighedsindsenderen, der sandsynligevis er udmærket klar over, at hun måske var lidt en røv der.

 • Kan jeg forstå, man tager en hemmelighed som den personligt? Bestemt. Men som påpeget flere gange ovenfor er det netop meningen, man skal kunne indsende sine hemmeligheder helt uden at tænke på følelser og høflighed og moral. Jeg har udgivet et TON af hemmeligheder, jeg har følt mig personligt ramt af. Fx den med personen, der ikke vil være venner med tykke mennesker. Men det er nu engang konceptet.

 • Der er ikke nogen, der bliver hængt ud. Hemmeligheden er anonym. Der er mange tusinde mommyblogs i verden, og insisterer man på at føle sig ramt, fordi en person har ytret en mening om et barn, der potentielt kunne være ens eget, så er man fri til at gøre det. Men jeg synes ved grød, det er fjollet.

 • Emili og jeg er MEGET uenige om, hvad der konstituerer en god blog, og det er hverken første eller sidste gang, vi kommer til at ramle sammen over det. Lad os bare sige det sådan.

 • Hemmeligheden bærer så meget præg af at være kommet fra en overfladisk voksen. Det var faktisk det, jeg rigtig godt kunne lide ved den. At mor og barn render rundt i deres egen lykkebobble og elsker alt ved hinanden og synes hinanden er det smukkeste i verden. Og så kommer der en tilfældig udefrakommen og smider om sig med fordømmelse… Tilsyneladende var jeg den eneste, der så det sådan. 😉

 • Hov, lige et øjeblik, det er ikke Lortemor der har skrevet det med børn kan ikke forsvare sig selv etc, det er mig pzbossow (som der også står), og det er som et svar på kommentaren om at voksne, børn og babyer er det samme. Fordi jeg mener at der er en forskel på om man taler om en voksen eller et barn.

  Jeg sender bare en venlig tanke i retning mod Lortemor (med @ ligesom på instagram). Desuden mener jeg ikke at Lortemor skider på sit barns privatliv. Jeg synes godt man kan have en blog hvor ens barn indgår, med respekt for barnet. Kan godt se det udsagn lige kan twistes, men det var ikke ift. blogging at jeg skrev den kommentar.

 • Hahaha, jeg har faktisk fået (og endda udgivet) hemmeligheder om, hvor nederen folk synes, Frank er. Jeg har heldigvis lov til at være uenig. 😀

 • Det er netop min pointe, øverste anonym. Der skal da ikke nogen bloggere “i spil”? Det er i mine øjne slet ikke i orden at gøre bloggermødre til boksebold for noget så personligt som deres børns udseende. Uanset om der er navn på bloggeren eller ej. Mht. anonym nr. 2. Det handler ikke om, om man må synes, et barn er grimt. Det må man gerne. Det handler om at rette mærkatet mod en helt bestemt gruppe af offentlige bloggermødre. Hemmeligheden havde fungeret lige så fint, hvis der havde været tale om privatpersoner, og der var ikke kommet gisninger i kommentarfeltet om, hvilken bloggermor, det mon kunne være, der havde et barn der var SÅ grimt.

 • Lortemor har lige for alvor skudt sig selv i foden og postet det mest uintelligente længe. Dobbeltmoralsk much!?

 • Nu ynder jeg jo selv at hapse ting fra blogland og gøre dem til debatemner, så lige det kan jeg ikke klandre dem for. Jeg fik imidlertid ikke læst Emilis indlæg, inden det blev slettet og vil ikke blande mig i det instagram-halløj Lortemor har gang i, men hvis de sviner mig til i stedet for at diskutere emnet, så er jeg da bestemt træt af det.

 • Jeg tror simpelthen, det er det, uenigheden går på: Om man bliver hængt ud, hvis man er anonym… Jeg siger nej, andre mennesker er uenige.

 • AMEN!

  Har ikke lavet noget på job i en time nu, fordi jeg har læst her……
  Bliver helt imponeret over at man kan komme op i det “røde felt” over at en anonym person synes at, en anden anonym persons, anonyme barn er grimt…..

 • Åh gud. Beklager jeg har skabt forvirring. Det er ikke Lortemor, men pzbossow der skriver, som der også står. Jeg henvender mig til Lortemor med min sidste kommentar om at jeg hellere på væk fra kommentarfeltet (did not happen, haha), som et svar på at hun skriver at hun hader kommentarfeltet.
  Og det var ikke ift. at det omtalte barn skal forsvare sig, men bare et svar til anonym der mener at man kan tale til/om et barn eller baby på samme måde som en voksen – at det er det samme. Det mener jeg ikke. Og igen – jeg synes ikke der er tale om et fuldstændig anonymt barn. Og ja i the small picture var det bare en person derude der syntes en blogger har et grimt barn. Men jeg synes sgu også det handler om hvad der er okay at udtale sig om på et offentligt forum.

 • Manja, jeg er ikke sikker på, jeg forstår, hvad du mener: Er det hemmeligheden selv eller min udgivelse af hemmeligheden, du er utilfreds med? Jeg forstår, du synes, hemmeligheden hænger alle bloggermødre ud. Jeg forstår ikke, hvorfor du synes det. Der er én person, der har unfollowet én blog, og pludselig er alle bloggermødre under angreb? Jeg er ked af, du ser det sådan, og jeg er også uenig i, at det er tilfældet.

 • Manja: Hvorfor må man ikke skrive om bloggernes børn (forudsat at det er anonymt). Jeg kan virkelig ikke se, at det skader nogen overhovedet. Folk vil altid spekulere omkring hvem det er, men nu når Miriam ikke tillader, at der navngives nogle bloggere, bliver ingen hængt ud, derfor er der vel intet problem? Der findes så mange bloggere med børn og som en anden anonym skrev, så kan det ligeså godt være en udenlandsk blog – der står jo intet om, at det er en dansk bloggers barn. Folk er kun kommet til, at tænke på mommy-blogs herhjemme, fordi Emili og Lortemor har pisket en stemning op (både her, men også på instagram og Emilis blog). Og ikke nok med, at de pisker en stemning op, så hænger de også Miriam ud – det er, i mine øjne, MEGET værre end at “ramme” en hel gruppe.

 • Yes, jeg refererer bare til Lortemor og hendes kommentar om kommentarfeltet 🙂 Shit det bliver intertekstuelt nu.

 • “Men jeg synes sgu også det handler om hvad der er okay at udtale sig om på et offentligt forum.” Som jeg har understreget flere gange nu, så handler hemmelighederne lige præcis om, at det er tilladt at sige, hvad man ellers ikke må. Der er ofte både umoralske og decideret ulovlige hemmeligheder iblandt. Bryder man sig ikke om, at det er sådan, konceptet hænger sammen, så skal man nok ikke læse med. Der findes mange tusinde bloggermødre i verden. Hemmeligheden kunne gælde hvilken som helst af dem. Det er temmelig anonymt i de flestes optik.

 • Nu må I simpelthen tage jer sammen! Hvordan kan der være tale om “internetmobning” og “online mobning”, når der aldrig nogensinde er nævnet ét navn herinde. Hvem er det lige, der blevet mobbet??

  “Det er mobning, når en eller flere personer regelmæssigt og over længere tid – eller gentagne gange på grov vis – udsætter en eller flere andre personer for krænkende handlinger, som vedkommende opfatter som sårende eller nedværdigende.”

  Der er altså IKKE tale om mobning. Ingen kan da blive såret over denne kommentar, når INGEN aner, hvem den er rettet mod. Og herudover så er der tale om en person, der synes, at en baby er grim! Helt seriøst – tænk lige en ekstra gang over, hvad det er i bliver så hysteriske over.

  Jeg vil snarere mene, at der er tale om mobning, når Emili laver et helt indlæg, hvor hun hænger Miriam ud. Det er så uforskammet Emilie og du kan simpelthen være så grov – især mod Miriam, jf. også hendes tidligere kommentar til Miriams indlæg om kopivarer.

 • @lortemor: er dette meget anderledes end at hænge en unavngiven (men geografisk afgrænset) daginstitution ud på sin blog ?

 • Ej okay. IGEN, det er ikke Lortemor, men pzbossow der skriver, som der også står i kommentaren vedr. at børn ikke kan forsvare sig selv. I må lige hidse jer ned. Jeg henvender mig/refererer til Lortemor (@Lortemor) med min sidste kommentar om at jeg hellere må væk fra kommentarfeltet, som en henvisning til det hun skriver med at hun hader kommentarfeltet.

  Der ud over tager i det helt ud af kontekst. Det var et svar til anonym der mener at man kan tale til/om et barn eller baby på samme måde som en voksen – at det er det samme. Det mener jeg ikke. Og igen – jeg synes ikke der er tale om et fuldstændig anonymt barn. Som Manja skriver: “Det handler ikke om, om man må synes, et barn er grimt. Det må man gerne. Det handler om at rette mærkatet mod en helt bestemt gruppe af offentlige bloggermødre. Hemmeligheden havde fungeret lige så fint, hvis der havde været tale om privatpersoner, og der var ikke kommet gisninger i kommentarfeltet om, hvilken bloggermor, det mon kunne være, der havde et barn der var SÅ grimt.”

  Nu føler jeg lidt at jeg har lagt ord i munden på Lortemor (og at jeg har brugt.. for sygt lang tid på det her). Det jeg mente var bare at jeg ikke synes at børn, babyer og voksne er det samme, og at man kan tale om eller til et barn på samme måde som en voksen – altså, skriv om en voksen at vedkommende er verdens grimmeste, det er dårlig stil, men jeg synes det er sup er dårlig stil at skrive det om et barn.
  Jeg mente det SLET ikke ift. at mor-bloggere bare “deler alt om sit barn”, og at barnet i den forbindelse ikke kan forsvare sig. Jeg tror ikke de deler alt, og jeg tror de tænker meget over hvad de deler, og hvorfor.

 • Præcis. Fordi du synes, at Frank er det dejligste i verden. Det samme gør blogger-mor nok også.

  Men ved I hvad? Hverken Frank eller unavngiven blogger-baby bliver traumatiserede. Det er sgu rigtigt nok.

  Men helt ærligt ikke? Så er det en interessant debat omkring et interessant emne. For ja, det er sgu det mest dobbeltmoralske jeg længe har hørt….

  Man kunne sagtens kigge lidt på, hvordan det kan være, at det IKKE er okay at dømme en baby (som — ja, jeg nævner det lige igen — ingen ved hvem er) for “hvor er vi så kommet hen?!” og “hvem er vi så som mennesker, og hvad skal det blive af os?” og alt dét der. Men at det er helt fint at fremstille og udstille selv samme baby all the fucking time.

  Jeg var sgu okay sød, da jeg var lille. Til gengæld har min far også en hel billedserie med mig, hvor jeg står og holder fast i en sofa og ser pænt anstrengt ud og er helt rød i hovedet. Gæt selv hvad jeg laver. Og det er okay.

  Til gengæld ville jeg have det pænt stramt med, at min mor havde lavet EN HEL BLOG om mig.

  Sandsynligheden for, at det her sker om 15 år: “hey, du er da hende der bloggerens barn, er du ikke?” er meget større end: “hey, du er sgu da den der anonyme baby, der var én som synes var grim, på hende der kattedamens blog, er du ikke?”

  Har jeg ret, eller skal jeg få et barn før jeg kan se problematikken?

 • Du har ret. SÅ meget ret. Det mest piiiinlige i denne verden bliver, når børnene bliver store og indser, at deres mødre brugte deres liv på at poste billeder af dem som baby. Som alle med lidt IT snilde kan finde. Det med dyrebare bliver at være fuldkommen incognito, at have sin barndom for sig selv. Stakkels børn, altså. Og at kunne læse hvor HÅRDT det var for disse bloggere at blive mor. Ja, det er hårdt. Men stakkels barn, vedkommende kan læse det hele om 15 år. Og det er ikke alt, som børn bare sådan bør kunne læse. Men det skal bloggerne nok indse for sent.For nej, de kan ikke slette det igen.

 • Jeg tør næsten ikke sige, at jeg synes, du har ret af frygt for at starte hele må-man-smide-sine-børn-på-sociale-medier-debatten, men jeg synes, du har ret. Jeg tror til gengæld også, vi tænker nogle ting, mødrene ikke tænker og omvendt, fordi man bare sidder i en anden situation. Og så er folk jo også forskellige og alt det der. Nogle siger tommel op, andre siger tommel ned.

  PS: Frank er faktisk stadig en lille smule traumatiseret over den der hemmelighed, der sagde, at han så ond ud. Sååååå…. 😉

 • Fellow name-sister! Jeg har et barn og et mere på vej, og jeg anskuer situationen meget lig dig. Så jeg tænker, du godt kan se problematikken på trods af 'manglende' barn 😉

 • Miriam, det er udgivelsen, jeg er utilfreds med. Man skal bestemt have lov til at synes, at en bloggers barn er grimt, men jeg synes ikke det er i orden at lave en opdatering omkring det på sin blog, fordi lige præcis denne hemmelighed (i modsætning til de andre på nær den om Emili) retter sig mod en afgrænset gruppe mennesker, der altså ikke er boksebolde, bare fordi de er offentlige. Jeg forstår godt, at du – og anonym herover – understreger at der ikke er tale om noget bestemt barn, men netop derfor er det også hele kategorien af bloggermødre, der står for skud. Og det mener jeg ikke er i orden, bare fordi man er en offentlig person. Jeg synes debatten er interessant, og jeg er i øvrigt helt enig med anonym herover i, at den skal holdes i en god tone 🙂 Det jeg er indigneret over er, at man mener det er ok at udtale sig så sårende om en bestemt gruppe mennesker, blot fordi de er offentlige.

 • Det er helt ok Miriam! 🙂 Vi bliver ikke enige, jeg synes at grænsen gik her, det syntes du ikke. Jeg læser dog stadig med, da jeg synes konceptet er godt. Var vild med postsecret i tidernes morgen. Jeg vil også lige påpege at jeg ikke er oppe at køre over det her, jeg synes bare det er lidt bobbob. Jeg ville gerne diskutere det, hvilket er umuligt nu hvor der er gået helt shitstorm i den. Men sådan er det jo!

 • Altså.. Som sønderjyde vil jeg gerne sige hurra for hjemmelavede ord!

  Hilsen entuistasten som siger hunget istedet for hængt…
  (hængt lyder bare helt forkert!)
  #sprogspasser forevaaarhhhh

 • PRÆCIS!!! Er virkelig chokeret over reaktionerne, og at der skal køres så meget personligt til Miriam. Får det sgu helt dårligt, men jeg håber, at du, Miriam, (modsat andre) ikke tager det personligt, men kan grine lidt af situationen… Ville sende en donut mod din retning, hvis jeg kunne!

 • Jeg havde så absolut intet “ikke så venligt” skrevet om Miriam. Intet!

  Miriam: Er vi det? Du ved da intet om hvad jeg synes er en god blog. Fint at du ikke kan lide min, men ro på nu, hva?

 • Emili: Der var skam ikke noget fjendtligt i min kommentar, det var blot en konstatering. Jeg bryder mig ikke om din blog, og du bryder dig ikke om min. Det har vi konstateret flere gange. Det er såmænd bare en smagssag.

 • Spørgsmål helt ude af kontekst: Miriam, skriver du nogensinde et par af dine egne hemmeligheder ind i disse indlæg?

 • Jeg synes desværre lidt, at opfølgningen er som at smide benzin på bålet. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at dette koncept ville bunde ud i det her. Og det er sgu lidt ærgerligt!

 • @anonym jeg slettede fordi jeg i bund og grund slet ikke har lyst til at gå ind i denne debat. Jeg fortrød, men der var intet ondt i det indlæg, intet negativt mod Miriam, ingenting.
  Da jeg så alle de her kommentarer, kunne jeg dog alligevel ikke lade være med at kommentere på sagen på min egen blog. Føler mig enormt misforstået og det er sgu irriterende..

 • Benzin på bålet? Det er mig som forklarer mig overfor de af mine læsere som måske ser dette kommentarfelt og tænker hvad sker der? …

 • Du skriver, at hemmeligheden går på en afgrænset gruppe mennesker. Mener du virkelig at alle verdens mange tusinde bloggermødre falder i den kategori? I bund og grund er vi nok uenige om reaktionen på et statement som dette. Du mener, at der sigtes efter alle bloggermødre, fordi hemmeligheden er anonym. Jeg mener, at der lige præcis ingen sigtes efter, fordi den er anonym. Vælger man at føle sig ramt, så må det stå for egen regning.

 • Man kunne evt. lige overveje at sætte sin ind i præmisserne for indlægget først, der i bund og grund netop er en fremstilling af folks indre svinehund…

 • Emili, jeg nåede at læse dit indlæg. Om jeg vil kalde det groft ved jeg ikke. Men du skrev med store bogstaver, at du IKKE læser med hos Miriam, og at det her netop er grunden til det. Nogle vil mene det er at hænge hende ud. Jeg mener det er lige på grænsen, og hælder nok egentlig mest til at sige, ja, du hang hende en smule ud.

 • Åh mand, I love it! Hemmelighederne er FANTASTISKE i sig selv, men jeg bliver lige lidt gladere, npr kommentarfeltet eksploderet- guffer det i mig – for jeg kan heller ikke hidse mig op over det 🙂 Flere skandaler i blogland tak 😀

 • ” Jeg har ærlig talt været lidt stresset og er helt i chok over blogland idag. Wow! “

  Jesus da.. Så har I bloggertøser simpelthen for lidt at gå op i. Du går i for små sko Emili.

 • Sørgelig tråd!
  Women should empower one another! Det her er jo bare så sørgeligt!! Hvor er det lavt for dig Miriam, at stå som frontfigur for sådan en 'hemmelighed'… Her er åbenbart meget at lære om medmenneskelighed og respekt

 • Der er absolut intet ved dette emne, der handler om kvindeforhold. Jeg står som stolt frontfigur for alle hemmeligheder også de kontroversielle og de forkastelige, fordi det i min optik er vigtigere at repræsentere mennesker, som de virkelig er frem for at klistre lyserødt ud over det hele og lade som om, alle folk ikke taler lort bag hinandens rygge. Og apropos respekt, så skulle du måske have overvejet at skrive din kritik på en konstruktiv måde i stedet for. Hvad, du reelt opnåede med den kommentar der, var at fremstille dig selv som hykler.

 • Jeg er virkelig skuffet over at være vidne til tilsvining – når jeg har lagt to kommentarer, og alle blot sviner mig til, vedrørende en kommentar de fejlagtigt tror jeg har lagt. En anden gang må jeg ønske, at man læser kommentarer igennem, inden man vælger at svine mit barn, min blog og mig – på baggrund af en kommentar som ikke engang er min.

  -Lortemor.

 • Jeg er nok nødt til at erkende, at jeg synes, det er en virkelig fjollet situation. Synes man, jeg er et forfærdeligt menneske, fordi jeg har valgt at udgive den her hemmelighed, så må man gerne det, men så må jeg også konkludere, at vi nok ikke ser ens på livet generelt…

 • Jeg er modvilligt nødt til at være enig med dig. Kommentarfeltet er stukket helt af, og det er super ærgerligt, at den sobre tone ryger i svinget for så mange. Jeg tror umiddelbart vi har lidt forskellige definitioner af, hvad ordet tilsvining betyder, men jeg må erkende at tonen bliver alt for grov. Jeg lukker af samme grund kommentarfeltet nu.

Der er lukket for kommentarer.