Jeg er jo Bridget Jones #156

1. I går var jeg til børnefødselsdag. Sammen med min niece, der lige er kommet hjem fra Indien, min mor, der lige er kommet hjem fra Tyrkiet og min far, der lige er kommet hjem fra USA… Jeg har været på Amager.

2. Ja, Moster Miriam gav fødselaren en trøje med katte på. Rigtig, rigtig mange katte.

3. Fødselaren fik derudover blandt andet en delfinbamse, der pludrede lykkeligt og blinkede med øjnene, når man aede den. Min indre 10-årige var ved at dø af misundelse. Helt seriøst.

4. Var også lidt ved at dø af misundelse over friskbagte boller, lagkage og pavlova… Det er ikke voldsomt svært at overholde LCHF i hverdagen, men når man pludselig er omringet af kulhydrathimlen, så kommer standhaftigheden eddermame på prøve!

5. I går var også dagen hvor jeg for første gang opdagede, at der findes bagepapir i individuelt skårne bagepladestørrelser. Mind. Blown. Hvorfor er der aldrig nogen, der har fortalt mig det?!

6. For et par dage siden skulle jeg lige fra badeværelset ud i køkkenet. Der er omkring 30 cm, så jeg fik ikke lige kigget ned og opdagede derfor ikke Frank ved mine fødder og endte essentielt med at give ham et ordentligt los i siden. Jeg har aldrig haft så dårlig samvittighed i mit liv. Brugte resten af aftenen på at bestikke ham til at tilgive mig med godbidder og vådfoder.

7. Efter at have liket en fyr på Tinder udelukkende for at kunne give ham en skideballe over sætningen: “Livet er for kort til at være depressiv” i hans profiltekst, gik det op for mig, at det måske er på tide at lægge den app på hylden igen…

8. Har brugt det meste af dagen i dag på at nedkime dyrlæger efter prisoverslag. Det lader til, at 700 kroner er det mindste, jeg kan komme af med, på trods af at jeg ved, konsultationen ender med, at vi går derfra med nogle øredråber til 81 kroner. Jeg bander helt sikkert mere over det, end man burde så tæt på Jesus’ fødselsdag.

9. Har udover dyrlæger også nedkimet uni, fordi der (selvfølgelig) er bøvl med det praktiske. Efter næsten to timer kom jeg endelig igennem, og det var lige der, jeg kom i tanke om, at jeg havde ringet til eksamenstilmeldingsdamen, mens det var undervisningstilmeldings damen, jeg egentlig skulle have fat i…

Kommentarer (26)

Der er lukket for kommentarer.