Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Næste WTF-emne

For to år siden kørte vi et emne, der hed mor-citater med klassikere som “han lyder da en del bedre end din ex, skat” – om indsenderens nye kærestes evner i sengen, og “hvor er han sød, han ved slet ikke, at han er grim” – om indsenderens nye baby. (De kan alle læses her). Men! Vi fik aldrig nuppet far-pendanten. Så stik mig alle de guldkorn, jeres (eller andres) fædre har sagt. De gode, de dårlige, de sjove, de pinlige – alt er velkomment!

Kommentar

  • Er WTF-temaet virkelig over 2 år gammelt? Jeg tænker stadig på det som noget nyt på bloggen…. Jeg føler mig fuldstændig mindblown lige nu ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.