Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Comments (6)

 • Min far: Hvad er det du lugter af?
  Mig: Shampoo, tror jeg.
  Min far: Okay, du lugter som en billig luder….

  Hvad er det med fædre og deres luder-referencer?
  #jesuisludere(sexarbejdere?)

 • Nu har jeg aldrig rigtig kendt min far, men ved mine unger kommer til at huske mange fra både mig og deres far . .. lidt synd for dem at vi er sådan ?

 • Dem skal vi have flere af.
  Min far da jeg første gang kom fuld hjem – du lugter som en bodega. Det var 9. Klasse afslutning, jeg drak først i 3. G, men er kommet efter det siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.