Jeg er jo Bridget Jones #386

1. Moder og jeg har fundet et hotel, vi gerne vil bo på i Hamborg, det eneste problem er, at det har et ret gennemført rødt tema, og jeg synes simpelthen, det ligner noget fra en pornofilm.

2. Da jeg forleden var i Aldi, var der én ostebolle tilbage, og jeg blev så lykkelig, at jeg udbrød et meget hørbart “YES!” foran i hvert fald tre andre mennesker.

3. Jeg har intet rent tøj tilbage. Intet. Men det er bare, som om jo længere man venter med at vaske, desto større bliver tøjbunken, og desto mere uoverskueligt bliver det at skulle vaske, ikke?

4. Random mand på gaden sagde hej til mig. Jeg var let forvirret, men sagde hej tilbage. Mand på gaden talte i sådan en bluetooth-ting i sit øre, ikke til mig.

5. I nat holdt Herbert mig vågen til kl. 3.30, og til sidst blev jeg så hidsig, at jeg lukkede ham ude af soveværelset… Hvilket betød, at han kradsede på døren for at komme ind den næste halve time, så det var en skidegod løsning.

6. Instagram er semi-nede, hvilket gjorde, at det i bund og grund tog mig en halv time at uploade en video af mit tudefjæs, og det er altid herligt at blive konfronteret med igen og igen.

7. I’m sorry, jeg er simpelthen nødt til at hijacke et punkt til Ellos’ udsalg for tredje uge i træk, men koden 405712, der giver ekstra 20% på mærkevareudsalget og ekstra 50% på Ellos’ egne ting på udsalg gælder altså til og med d. 6., så det er ved at være op over! Shop her. (reklamelink)

8. Jeg er ret glad for min nye computer, også selvom den ankom med et jordstik, som ikke passer ind i nogen af mine kontakter. Efter kyndig vejledning fra jer, endte jeg med at save jordstikket af med en brødkniv. Det virkede!

9. For tiden oplever jeg en sær trang til bladselleri, hvilket er enormt underligt, for jeg kan ikke fordrage bladselleri. De ser bare så crunchy ud!

10. For et par dage siden havde jeg et par sko på ud i verden, som ellers har stået ubrugt i min samling i mindst to år, og jeg tænkte, I ville være stolte af mig? 😀

Kommentarer (19)

Der er lukket for kommentarer.