I dag er jeg vred over…

 • At Frozen blev så meget mere succesfuld end Tangled, når alle ved, at Tangled helt objektivt er så meget bedre!
 • At jeg stadig ikke har spottet danske ærter nogen steder.
 • At vi stadig skal glo på valgplakater en uge endnu.
 • At folk sviner min kat til i hemmelighederne. Det var meget sjovt de første par gange, men nu bliver jeg faktisk temmelig fornærmet på Herberts vegne!
 • At jeg ikke bliver student i år. Kæft, det var tider. (Eksamener undtaget).
 • At man ser sig selv så sjældent i profil, at man altid får et mindre meltdown, når man prøver tøj i H&M. “Ser jeg virkelig sådan ud??”
 • At mine ankler åbenbart er for tykke til ankelkæder. Og det på trods af at I for nylig ellers har gjort mig opmærksom på, at jeg faktisk har ret pæne ankler. Havde ellers lige tænkt, jeg skulle hoppe med på den vogn!
 • At Justin Biebers “Baby” er gået hen og blevet en decideret partyklassiker. Jeg hader den sang.
 • At der er 30% off hos Nelly (reklamelink), og jeg lige har købt nye kjoler hos Ellos, fordi de havde op til 40% (reklamelink) og derfor har shoppestop.
 • At jeg har fået en bums placeret så strategisk, at den grangiveligt ligner et tredje øje.
 • At mit tastatur altid er i hvert fald en lille smule beskidt.
 • At jeg i går klappede min bog sammen uden at lave et æseløre (ja, jeg er den type), og nu kan jeg simpelthen ikke finde ud af, hvor jeg er kommet til.

Kommentarer (26)

 • Nooooo! Æselører i bøger er blasfemi! Hvordan kan du, som med-bogelsker, gøre det mod bøgerne? Jeg bliver nærmest helt ked af det på deres vegne.

 • Hvordan kan man skrive grimme ting om Herbert! (Forfærdelse i stemmen) Jeg er et SERIØST hundemenneske, som i alt hemmelighed er lidt (læs: meget) bange for katte, men Herbert er CUTE?? PS. Det med prøverummet er SÅ vanvittig rigtigt. Og så skal man endda forholde sig til at se sig bagfra #toomuchinfo

 • Ej jeg har også et tredje øje lige nu. Skal have en hel klasse til eksamen på mandag. Hvis det ikke er væk til den tid, aner mine stakkels elever jo ikke hvor de skal kigge hen, når de taler til mig.

 • Så FUCKING true med Tangled – den er legit en milliard gange bedre. Frozen er så overvurderet!

 • Ej nej nej, troede jeg var den eneste med prøverum og profil. Jeg HADER det seriøst!

 • Jeg har et særligt æselører-system, hvor jeg bukker forskelligt i top/bund/halve sider afhængig af, hvad det omhandler. Vidste ikke, at det ikke var velanset?

 • Jeg ser din Tangled og raiser den med Prinsessen og frøen – den er sååå undervurderet!

 • Man kan få ankelkæder med ekstralængde hos ASOS (Curve). Jeg har lige købt. Jeg har også pæne ankler, der er en smule tykkere end gennemsnittet ??‍♀️

 • Som en ydmyg tak for mange stunders god læsning vil jeg gerne lave og forære dig en ankelkæde, som passer til dine unikke mål. Bare sig til ?

 • OMG hvor er jeg bare glad og lettet over, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan i H&M’s prøverum!!! TAK!

 • Jeg forstår ikke hvorfor der ikke er én eller anden højere oppe i systemet i f.eks. H&M der indser *hvor* meget omsætningen ville stige hvis prøverummene fik bedre belysning? Der er jo ingen der synes de ser godt ud i prøverumsbelysning, og det sker virkelig tit at jeg ender med at droppe et køb fordi jeg har nedtur over min krop sådan helt generelt. #hejappelsinhud #ogtvivlsomhudfarve #ogbredbagport

  Det kan umuligt kun være mig der afskriver ellers pænt tøj pga. ringe belysning på min krop?!

  • Nope! Samme her! Nogle prøverum har seriøst lys, der får mig til at købe ALT! H&Ms er ikke i den kategori.

   • Arhmen det er så mærkeligt jo! Når man som butik KUN sælger tøj, burde man så ikke skabe de bedst mulige forudsætninger for at kunden bliver forelsket i ens vare? Jeg forstår intet…

 • Jeg forstår ikke, at Elsa der forsøger at forhindre sin søster i at gifte sig, bliver hyldet som en helt? Fornuftigt træk fra hendes side, men ellers er der vel ikke noget yderligere nyt over det kontra fx Merida, der kæmper for sin frihed og ret til ikke at være en del af tvangsægteskab går i glemslen?

  • Ret beset forsøger hun vel ikke at forhindre sin søster i at blive gift. Hun forsøger at forhindre sin søster i at blive gift med en mand hun LIGE har mødt. Vigtig detalje.

 • Hvordan skriver man dumme ting om en kat, der er så nuttet? Troede ikke det var fysisk muligt at hate på en kat!

Der er lukket for kommentarer.