Shhh… #275

Negative hemmeligheder med navngivne mennesker er STADIG ikke tilladt, og hvis du er en af dem, der indsender dem, så er du helt ærligt ret nederen. Alle jer andre: Giv den endelig gas i indsendelsesformularen. Det er helt anonymt! 😀 Vi har et par kontroversielle med i dag, så husk også at råd er ok, fordømmelse bliver slettet.

 

Kommentarer (30)

 • Til den sidste

  NEJ! Det passer ikke
  Den kroniske uskyld er skrevet af Klaus Rifbjerg (med F) og døde i 2015

 • Altså… “Den kroniske uskyld” er skrevet af Klaus Rifbjerg. Ikke Klaus Riskjær. Eller er det bare en joke jeg er til blondine til at fatte?

 • Dig med den udstoppede kat. Har overvejet det med min højtelskede 13 år gamle hund. Den skal stå foran vinduet ved min fordør og ringklokken skal være en hund der gør. Min mand synes jeg er tosset?

 • Dig, som elsker at knalde overvægtige kvinder. Hvis du kan knalde dem, kan du vel også indgå i et forhold med dem? Eller, hvilken del forstår jeg ikke?
  Jeg formoder at du også er en hjerteknuser, de falder vel for dig?

  • Jeg gætter på, at indsender hører til den gruppe mænd, der er tiltrukket af større kvinder, men er skamfuld eller lignende over sin tiltrækning og derfor gerne har sex med dem i det skjulte, men et forhold ville jo kræve, at han gik offentligt, hvilket han ikke vil. Det er et ret almindeligt fænomen.
   Mht hjerteknuser, så kan man jo sagtens frivilligt indgå i et rent seksuelt forhold, uden nogen får følelser i klemme. 🙂

  • Enig med Miriam her…

   Desværre er landet fyldt med disse mænd.

   Derfor får jeg konstant kun tilbudt pik… Trist, når alt jeg ønsker er kærlighed ?

   • “Karriere-kvinder”/kloge piger møder samme hele tiden. De vil knalde og muligvis også domineres, men de vil ikke kærlighed og forhold.

    Er du gal, jeg møder mange af dem. A-L-L-E vegne, HELE tiden! Single, gifte, osv. med seriøse fetishes og “lille-mand” syndrom, og de fatter ikke et nej, og at intet kunne tænde mig mindre…

   • Mie, jeg har slettet din kommentar. Jeg deler dine taker, men husk, at der er frit lejde ved hemmelighederne, så negativ respons er ikke tilladt.

 • Dig det har brugt 3 år på noget andre synes du skal.. jeg håber du finder ud af hvad DU har lyst til og går efter det!!! Det er aldrig for sent.

   • Jeg er 46 og har først lige fundet ud af hvad jeg vil. Mine 11 år i verdens to værste virksomheder betragter jeg ikke som spildte, for der har jeg lært en masse, jeg skal bruge fremover.
    Blandt andet hvordan man driver virksomhed uden at være en røv 🙂
    Det er aldrig for sent. Aldrig…

 • Riskær – Rifbjerg what the difference! 🙂

  Åh jeg håber, ham/hende, der arbejder på at få datteren til at hade den anden forælder finder en anden måde at bearbejde sin smerte på. ?

 • Hende med den kedelige bachelor

  Dig med bacheloren, i feel you! Min bachelor uddannelse var helt enormt kedelig og intetsigende. Men heldigvis fandt jeg da ud af at skrive projekt om noget spændende! Og så gav det adgang til det bedste kandidatstudie med de fedeste mennesker og undervisning. Du har nået første skridt ved at indse, at du selv har et valg fra nu af ❤️

 • Miriam, dine kommentarfelter giver mig altid troen tilbage på sisterhood og næstekærlighed. Tak ❤️

 • Dig der arbejder på at få en datter til at hade sin mor. Husk at det er barnet der er taberen i det her. Jeg håber at du holder nok af barnet, og dig selv, til at stoppe op og søge hjælp til at få bearbejdet alle de dårlige følelser. Kram

 • Det er meget spændende og nok også udfordrende med seksuelle præferencer. Personligt har jeg haft alle mulige typer, kan fysisk tiltrækkes af mange forskellige typer. Hvad gør man(d) mon, hvis man(d) forelsker sig i en overvægtig kvinde? Eller hvis man falder romantisk for en slank kvinde, men bare ikke tænder på hende helt så vildt som på andre?

 • Til Stine…..dine vise ord om at have arbejdet 11 år i verdens to værste virksomheder og alligevel have overlevet og have lært noget trøster én, hvis ellers gode arbejdsplads er blevet underlagt et af de andre datterselskaber for at spare en chefstilling. Et mere diktatorisk og modbydeligt regime skal man lede længe efter.

Der er lukket for kommentarer.