Kommentarer (10)

 • So many questions…
  den med backstreet boys – hvis man som teenager rent faktisk formår at tage til koncert i et andet land og vende hjem i god behold , så er det jo en kæmpe succes oplevelse ! det ville selv ikke en livslang stuearrest ville kunne ændre på….

  og den med arto-kæresten på 30…. hun var jo kærester med en pædofil!

  • Tidligere 14-årig arto-bruger

   Teknisk set hedder det vist ikke pædofil, når børnene er i puberteten, men ja… han var i hvert fald klammo. Og der er rigtig, rigtig mange af den type der ude. En af dem har lige fået 188.757 personlige stemmer og skal i EU-parlamentet for Socialdemokratiet.

   • Jeg har simpelthen ikke kunne tænke på andet end lige netop det HVER gang jeg har set en plakat for ham de sidste par uger… jeg forstår simpelthen ikke at man kan stemme på en der udviser så dårlig dømmekraft!

    • Guuuud, jeg havde helt glemt at det var HAM. Troede nærmest at, han var blevet landsforvist efter den omgang – vi er mange der glemmer hurtigt åbenbart….

 • Dig med knæklyset! Jeg har også bidt hul i et knæklys engang og er den dag i dag stadig skidebange for at få kræft af den grund ?

  • Mig med knæklyset

   Jeg har nu ikke lidt nogen mén af at tygge lidt i det knæklys, og det er 11 år siden nu! Men forhåbentlig får vi ikke kræft!

Der er lukket for kommentarer.