Kommentarer (4)

  • Åh, jeg elsker Jonas og Kristian 🙂

    Da min veninde tog på efterskole da jeg var 15 eller 16 år skrev vi hver uge et brev til hinanden som en slags evaluering af weekendens fester og vores meget omskiftelige kærlighedssituation. Jeg har stadig alle brevene og det er SÅ tåkrummende sjovt at læse dem engang imellem 🙂

  • Åh hvor er jeg glad for, at man aldrig skal være teenager mere.
    Jeg fik også min veninde til at fortælle min kæreste, som gik i hendes klasse, at jeg ikke ville være kærester med ham mere. Lang tid før mobiltelefonen kom ?

  • Da jeg begyndte at få bryster i en meget tidlig alder, var jeg også vildt pinlig berørt omkring dem, så jeg havde nærmest ALTID en stor, sort sweater på og et tørklæde der ikke var bundet, så det hang strategisk rigtig over bulerne. Også til gymnastik. Der lå tørklædet bare ikke stille over bulerne, så det fæstnede jeg med to sikkerhedsnåle. Det er sgu ikke sjovt at være tidligt udviklet.

Der er lukket for kommentarer.