Kommentarer (13)

 • Åh, hvor er det godt. It’s all coming back to me now (apropos teenagelivet og musiksmagen!) Jeg lærte at ryge på følgende måde: sug røg ind og tænk “Ups – mor kommer” så er du sikker på at inhalere??

 • Jeg er vild med den dér fuldstændigt manglende sans for konsekvenstænkning! Som f.eks. at lægge forbudte g-strenge til vask i forældrenes vasketøjskurv og vælge turkis togbaneelastikker! Det er verdens fedeste emne det her 😀 😀

 • Tidligere Brøndbyfan

  Dig med togskinnerne. Jeg havde elastikkerne i Brøndby-farver. Blå, gul, blå, gul osv. Hvorfor var der ingen der sagde noget? 🙂

 • Blåt hår med frugtfarve og lyserødt hår med tusch. Stædiģhed kan føre langt! Jeg er imponeret (og føler mig lidt kedelig over ikke selv at have gjort noget lignende…)

 • Tænker på en fra min klasse der ville være det, dengang, populære emo, og i mangel på bedre tegnede eyeliner med sprittusch – OGSÅ på den våde kant. ?

 • Jeg havde samme problem som hende med g-strengen. Jeg valgte så bare at vaske dem i hånden selv. Det samme med push up-bh’er. Var SÅ flov, dengang jeg var kommet til at lægge en bh i vasketøjskurven, og den kom tilbage ren, men min mor nævnte det aldrig. G-strengen opdagede min mor, da jeg kom hjem fra skolefest i 6. klasse og ikke lige havde været klar over, at mine hvide bukser var gennemsigtige: “Sig mig, har du g-streng på? Hvor har du den fra? Hvor længe har du haft den?”. VÆRSTE aften!

  • Hemmelighederne er om torsdagen, WTF er lidt noget andet, men der kommer en ny omgang med samme tema i næste uge. 😀

 • Fantastisk at mindes egne idiotiske påfund. Og ikke mindst når man nu så selv har en 15-årig og 13-årig der for fuld pedal er i fuld gang med at bidrage til deres skønne påfund….?teenagere tænker seriøst ikke to sek frem??

Der er lukket for kommentarer.