Tak for tøjkrisen, Siri!

Annonce for Ellos

Normalt med disse indlæg gør jeg mig umage for at finde en vinkel, der giver noget helt særligt. Som fx at dele nogle af mine favoritsilhuetter eller stylingtips eller min personlige strategi for den optimale online shopping-oplevelse. Dagens indlæg bliver lidt anderledes. Ser I, jeg er så godt som klar til min næste amerikanertur om to uger. Jeg mangler at købe en telefonholder til bilen og et batteri til selvudløseren på min selfiestang, men ellers er jeg i hus. Planen er som altid at medbringe det absolut minimale, så der er plads til flest mulige indkøb. Jeg har af samme årsag selvfølgelig undersøgt, hvordan vejret bliver, så jeg kan dække mit tøjmæssige behov på færrest mulige beklædningsdele. Men fordi vi lever i et underligt sci-fi-agtigt fremtidsscenarie, hvor man er for doven til selv at indtaste ord på Google, spurgte jeg selvklart Siri til vejret. Og Siri svarede mig pligtskyldigt. Og korrekt. Hvad, jeg bare ikke lige havde kalkuleret med, var, at jeg fik spurgt hende på et tidspunkt, hvor det i USA var midt om natten, og hendes svar derfor reflekterede en væsentligt lavere temperatur, end jeg kommer til at skulle befinde mig i det meste af tiden.

For at gøre en lang historie kort er der nu krise i pakningen, fordi jeg mangler den helt perfekte jakke. Den der, der passer til alt fra let forårskøligt til bragende solskin og kan bindes om livet, hvis den skulle gå hen og blive helt unødvendig. Og så skal den heller ikke fylde for meget.

Så her er en collage fra Ellos, hvor jeg har været på stalkertur i deres fine jakkesektion. Inspiration til mig selv, som jeg nu deler med jer, hvis andre skulle mangle forårsovertøj (Den lange, sorte er overhovedet ikke praktisk til mit formål, den var bare pæn). Pt hælder jeg mest til den lyserøde denimjakke, for sådan en købte jeg og knuselsede sidste år, men nu har jeg fået noget blækværk på den, som jeg ikke kan få af igen.

1: Denimjakke 2: Blomstret Lea jakke 3: Sort bomberjakke 4: Leopard bomberjakke 5: Lyserød denimjakke 6: Mønstret bomberjakke 7: Amber jakke 8: Frakke med flæseærmer 9: Armyjakke

Kommentarer (7)

  • Får du penge ud af at man bare klikker ind på linksene i denne omgang? Jeg har nemlig ikke flere shopping-penge i denne måned, men vil gerne støtte op om amerikaner-turen, så hvis en masse klikkeri er til hjælp, så gør jeg gerne det. ?

  • Den der denimjakke er jo så pæn. I sær i den lyse udgave. Den hopper jeg på. Kom så forår!

    • Den er for lang og stor til mit formål, er jeg bange for. Men måske køber jeg den alligevel! 😀

  • Har du prøvet med isopryl på blæk pletten? Jeg kan ikke garantere noget det kan også være det tager den lyserøde farve, men det er et forsøg værd tænker jeg, det kan købes i Matas:)

Der er lukket for kommentarer.