Kommentarer (22)

 • Det er også en del af meningen med konceptet – og det er helt okay! (ikke fordi det er op til mig alligevel, haha) Men puha, der var godt nok nogle stykker, jeg fandt lidt stødende denne gang… Men det er også sundt nok at blive udfordret på dén konto en gang imellem… 😉 og dig med hjemmearbejdsdagen – I feel you!

 • Hold da op nogle heftige nogen! Og lidt et gennemgående tema i stil med: “Familielivet sucks”.

  Ville sgu ønske, at jeg havde en forkælet veninde med en rig fars, hvis kreditkort, man kunne nyde godt af. Hvis det ikke bliver opdaget, så må man have penge nok til at dele ud af.

  Og hvor er den sidste sød <3

 • Dig med bryllupstale! I hear you!! Er stadig voldsomt skuffet her 4 år efter. Aftalen var vi begge skulle holde for hinanden – og jeg er absolut ikke den store taler! Slet ikke foran mange mennesker. Men jeg gjorde det, tudbrølende.
  Da det så blev hans tur rejser han sig, snakker sådan lidt tak til sine forældre og hans forlovere og mere eller mindre bare “jeg elsker dig” til mig .. ja. Flad følelse selv den dag i dag ??

 • Jeg ville sådan ønske, at folk ville stoppe med at kalde fitness for “fitten”. Fitten betyder noget helt andet…. ??

  • Enig! Husker tydeligt første gang jeg hørte fitness blive omtalt som fitten. Det var en snak med (yngre) kollegaer og jeg troede i 10 minutter, at vi snakkede om noget heeelt andet ? De griner stadig af mig ???‍♀️?

 • Til dig med venindens kreditkort: Ja livet på su er hårdt, men er det værd at miste din veninde over hvis hun opdager det? For ikke at nævne den plet på straffeattesten det giver, hvis hun også melder dig.
  Jeg er ikke ude på at give dig dårlig samvittighed, jeg tror mange med en overforkælet veninde har været fristet til at gøre det samme, jeg håber bare at du har tænkt over hvad det kan komme til at betyde for dig ❤️

 • Saftsuseme saft og kraft i hemmelighederne denne uge. Til dem vedrørende børn: er helt med. Har et rigtigt fint og afslappet forhold til en gift mand, der har to børn. Jeg ville ikke kunne overskue, hvis han stik imod alle aftaler flippede skråt ud og ville skilles. Alene den livsstil, der følger med. Hver anden uge. Nej tak. Ville måske ikke komme på hårde stoffer, men sukker, fedt og alkohol og trøstekøb ville nok komme på tale.

 • De er vilde denne her gang. Tænk hvis veninden finder ud af hun bruger hendes kort. Får næsten ondt i maven, det er den bedste hemmelighed.

 • Jeg har aldrig tænkt over det før, men nu er det lige gået op for mig, hvor ofte jeg dømmer folk på deres øjenbryn!

 • Av mit hjerte, hvor er det skræmmende med al den utroskab….
  Helt enig i den med øjenbrynene!! Fuck ?

 • Det hedder ikke fitten!!!! FITNESS tak.

  Dig der dømmer folk med dårlige øjenbryn, jeg dømmer folk med skæve/dårlige tænder. Jeg kan simpelthen ikke tage det 🙁

 • Dig med boob jobet. Der er rigtig mange kvinder, der fortryder, så du er ikke alene. Gå til din kirurg og få det lavet om igen, eller måske bare få nogen mindre implantater. Det er ingen skam! Det er bedre du indrømmer det og får det godt med dig selv!

  Og dig på 30 og stadig jomfru. Jeg mistede min mødom som 17 årig fordi jeg synes det var pinligt at jeg stadig var jomfru. Han betød ikke noget og var ligegyldig. Den gang var det ikke et issue for mig, det er det i dag – 13 år senere.
  Så for hvad det er værd, så synes jeg du er sej for ikke bare at “gøre som alle andre”.

 • Hmm overvejer om jeg kender dig med mosters mand?
  Det er ihvertfald ikke kun dig han er sammen med så…..

 • Dig som jeg er jomfru – jeg bliver også 30 i år, og er også stadig jomfru. Har det som dig – tror aldrig det kommer til at ske, og jeg forbliver jomfru resten af livet!

 • Dig med de tunge vægte, jeg har det på samme måde, så hvis du ser mit svar, så vil jeg gerne i kontakt med dig, bare for fællesskabet ?

 • Til dig på 30 der er jomfru.. jeg bliver 33 om lidt og er stadig jomfru og det har jeg det godt med.
  Har aldrig mødt en jeg følte mig tryg ved at have sex med og jeg er stolt af, ikke at have sex bare for at have sex! Own it i stedet ❤

Der er lukket for kommentarer.