Kommentarer (9)

  • Sejt med hende som gav nummeret til Naturfrednings foreningen. Det skulle have eksisterer da jeg arbejdede på Bakken for 20 pr siden.

  • Skulle lige hilse at sige – den med bonnen har jeg selv prøvet (altså at være “stalkeren”) og jeg fik faktisk en date ud af det 🙂 Så det er ikke helt dumt!

    • Som en, der har måtte fjerne både hele efternavnet og derefter forbogstavet fra bonner, fordi kunder gentagne gange fandt mig på sociale medier – må jeg altså bare sige, at det ikke altid er behageligt at blive kontaktet på den måde.

  • Den med slik, vægt og posen. Så har vi faktisk love om mål og vægt her til lands, og vægte skal løbende kalibreres så de vejer netto og ikke brutto, altså de kompenserer for emballagen. Det gælder alle der sælger pr. vægt, som supermarkeder, slagtere, ostehandlere osv. og altså også vej selv slik. Det koster 5-10.000kr. i bøde at overtræde reglerne, og sker det flere gange kan man miste retten til at drive virksomhed!!

  • Dig der slog russeren i hovedet: Ikke at vold er okay, men forstår faktisk godt som reaktion. Han fik da svar som han råbte i skoven.

  • Stalker-kunden …min kæreste har gjort det samme (ikke med mig) Jeg kunne ikke forstå at han ikke ville i søstrene grene i starten da vi datede – Efter at have fundet ud af hvorfor, så slæber jeg ham EKSTRA meget med i søstrene grene ???

  • 10 æg i taske er alligevel modigt! Det turde jeg ikke.

    Og kan vi så lige konstatere at kunder kam være nogle… Klaphatter… Når de sådan beslutter sig for at de ikke skal have en vare alligevel. Jeg arbejder ikke i detail (selvom jeg tit bliver forvekslet med det. Ulempen ved at gå i rød klubjakke gætter jeg), men jeg finder jævnligt folks levninger af alt fra fisk til spegepølser i textil afdelingen. Kan vi i det mindste ikke smide det af i den første og bedste koleriske i frem for bare at lægge det på hyllerne? For det er altså pænt klamt at komme rundt til ?

Der er lukket for kommentarer.