Kommentarer (8)

 • Folk er jo bindegale! Dig med de brækkede ribben, jeg håber virkelig den kunde blev politianmeldt ? Det er jo langt fra acceptabel opførsel.

 • Det med skoene sker hele tiden.
  Jeg har fundet SÅ mange sko i mine 3 år i Føtex textil.
  Jeg har tilmed også fundet brugte kondomer under stativerne, når vi har fejet ud om aftenen.
  Folk er mærkelige.

 • Haha elsker at læse de her. Minder mig om da jeg arbejde i Vero Moda og en kunde havde valgt at tisse i et prøverum og efterfølgende tørt det op med en af vores kjoler…

 • Både min kæreste og jeg er kasseassistenter i Netto, og har også oplevet lidt af hver. Hun vinder dog nok, da hun har en beundrer, en engelsk talende mand omkring de 30 år (vi er 17), da ca. en gang om ugen kommer ind og flirter med hende. For et par uger siden købte han to bundt med roser, efter hun havde scannet den anden ind og skulle til at række den tilbage til ham, siger han så: No no this one is for you.
  Der var flere mennesker i kø, og ingen vidste rigtigt hvordan de skulle reagere…

 • Jeg har også arbejdet i Føtex textil. Holy fuck man finder mange klamme ting. Brugte trusser – med blod i. Hullede/våde strømper. Brugte sko. Det værste var engang en der havde valgt at skide inde i prøverummet (af den slags hvor døren kun går til knæet). Hele Føtex måtte spærres af og ISS kom i kæmpe rumdragter for at rengøre! Bvadr!!!

  • Jeg er NØD til at vide, hvor i landet den Føtex ligger, for det er sjovt nok ikke første gang jeg høre om nogen der skider i Føtex prøverummene.

Der er lukket for kommentarer.