Oscars 2019 ifølge Miriam

Vi lægger som altid ud med mine favoritter: Jeg elsker Constance Wu, og jeg elsker en gul kjole, og den her er nærmest et moderne take på Belle fra Skønheden og Udyrets balkjole. Kæmpe win. Billy Porter får min anden stemme, selvom jeg er med på, at hans look deler vandene. Det her er heller ikke det bedste billede, jeg har set, men jeg er simpelthen så vild med konceptet, og kunne jeg slippe af sted med et Z-snap og et “YAAAAAS!!”, så havde han også fået det.

I slutningen af 90’erne havde en af mine veninder et par moon boots med fake fur over det hele, hvilket var smart, for så slap man for at tage sine fake fur-benvarmere på, og hvis man forstørrede en af hendes støvler omkring 75 gange, så ville man have Cicely Tysons kjole. Maya Rudolphs outfit minder mig imidlertid mest af alt om det overavancerede nattøj, kvinder rent rundte med i ca. Anne fra Grønnebakken-æraen.

Jeg må nok erkende, at jeg ikke rigtigt synes lakse-lyserød og skriggul passer sammen, hvorfor Lauren Maranos kjole på forhånd har tabt min stemme, men elsker til gengæld manden i den blå jakkes reaktion på bagsidens kæmpesløjfe, vi lykkeligvis ikke kan se så meget af. SZA er på vej til noget kitchy bryllup i Vegas i 80’erne, og jeg digger det.

Jeg lader muligvis min bitterhed over, at Olivia Coleman nappede Oscaren for næsen af Glenn Close gå ud over hendes kjole, men jeg synes, den virker næsten ked af det. Mørk og tung og nærmest lidt spændetrøjeagtig med slæbet viklet rundt om overkroppen. Heldigvis havde andre så glæde nok at dele ud af. Som fx Linda Cardellini, der dukkede op i en symfoni af lyserødt tyl, der ville få selv den mest mutte syvårige pige til at hvine i begejstring. Real life Barbie!

“Fordi jeg gemte det beeeedste til sidst”… Hvis nogen havde fortalt mig i går, at der ville være rød latex på den røde løber, så havde jeg trukket på skuldrene, fordi, duh, Lady Gaga. Men det rimer altså ikke på Rachel Weisz. Fra halsen op skal hun i kirke, fra halsen ned er hun på vej til sexmesse. Sarah Paulson ligner en diller. Altså, det gør hun ikke teknisk set, men det gør hun lidt alligevel y’know?

Billeder fra People.com

Kommentarer (7)

 • Maya Rudolph er også helt klart på min liste over de værste. Lady gagas kjole er så en af mine favoritter ?

 • Jeg elskede at Tessa Thompson have julepynt på <3 Og er helt enig i at den gule kjole er så fin!
  Jeg synes til gengæld den gule/lyserøde er helt genialt, men sådan er vi jo heldigvis så forskellige 🙂 Tak for diller-joke 😀

 • Vi er rimelig enige kan jeg se. Dog er vi virkelig uenige om Linda Cardellini, jeg kan ikke se andet end noget Fredericks of Hollywood har solgt til en amerikansk husmor i 80´erne, til når hun skal lokke manden med i soveværelset, totalt Peggy Bundy 🙂

  Jeg havde Allison Janney, Brie Larsson, Charlize Theron, Emilia Clarke og Amy Adams med i min top 10, og kan vi så snakke lidt om JLo´s smadrede spejl og Emma Stones Bacon kjole ting!! DAMN

  Og nu vi er i gang med den dårlige smag, så var Pharell, Jason Momoa og Tommy Hilfiger godt nok ikke heldige…..

  • Elsker også den gule/lyserøde, men jeg ville have lavet nederdelen chocking pink i stedet, fordi jeg ELSKER skriggul og chocking pink sammen <3

   Var totalt på røven og Gagas kjole og Diamant…

 • Julia Roberts var mega flot i pink, og Chris Evans i hans lækre jakke/suit, men han er Chris Evans så alt er flot på ham ?
  Og så døde jeg lidt af grin af Melissa McCarthys kaninkjole, da hun var presenter ?

Der er lukket for kommentarer.