Jeg er jo Bridget Jones #365

1. Jeg har for nylig erfaret, at det faktisk hedder Sportmaster og ikke SportSmaster, og det fucker seriøst med min hjerne.

2. Der skal indleveres momsregnskab om en uge, og i den forbindelse har jeg lagt posen med kvitteringer et meget specifikt sted, så jeg vidste præcis, hvor den var. Hvis jeg så bare kunne huske, hvor det sted er.

3. For et par dage siden blev min cykel stjålet, hvilket helt ærligt er megaflabet, når den holder i vores aflåste gård. Kæft, jeg blev hidsig. Hvem gider overhovedet eje min lortecykel?

4. …Ingen, viser det sig. Da jeg efterfølgende gik hen til stationen, kom jeg forbi Aldi, hvor cyklen pænt holdt. Dagen forinden var jeg cyklet derhen, hvorefter jeg havde glemt, at jeg var på cykel og var gået hjem.

5. Det har været en udfordring af de større at være Herbert-ejer i den her uge. Fx angreb han en stakkels, uskyldig mand i min stue, fordi denne havde et par høretelefoner hængende om halsen, og det er Herberts yndlingslegetøj.

6. Købte pæne, pæne tulipaner til mig selv. To gange har Herbert væltet vasen og uskyldigt beundret resultatet, mens jeg panisk er spænet ud efter en klud.

7. Hvad værre er – og jeg er udmærket godt klar over, at det her kommer til at lyde som noget, jeg finder på – så lykkedes det ham forleden at skrue røret (bredt og af plastic) under min køkkenvask løst. Altså decideret skille det ad. Hvilket jeg først opdagede, da jeg ville lukke opvaskevandet ud, og det i stedet for at løbe ned i afløbet, eksploderede ud over hele mit køkkengulv.

8. Dette scenario blev kun bedre af, at jeg havde ekstrem kvalme og havde kastet op det meste af natten og nu altså stod i beskidt opvaskevand til anklerne. Var sekunder fra at opgive det hele og sende Herbert tilbage til Als med GLS.

9. Jeg har forelsket mig hovedkulds i det her armbånd (reklamelink), fordi min indre hestepige virkelig lever vildt i disse dage, men jeg har vitterligt ikke gået med armbånd i årevis. Hvad nu hvis jeg bliver sindssyg over konstant at have noget dinglende ved håndleddet? Er det bare mig, der er elendig til at gå med smykker?

10. Det akavede øjeblik, når man kommer tilbage fra vaskekælderen og finder et par af sine trusser på vejen, som man ikke lige havde opdaget var faldet ud af kurven.

Kommentarer (22)

 • Hvordan kan en, stadig killing, splitte et afløb under vasken ad? Jeg fatter det ikke, men jeg tuder af grin herfra sofaen.

  • Jeg ved det ikke, men med mindre der har været nogen inde i min lejlighed og gøre det i smug, så KAN det ikke have været andre end ham! Og han elsker at lege derinde, det lille møgdyr! 😀

   • Men altså jeg har da prøvet at skille mit afløb ad fordi stuff sad fast. Det er fanme da alvorligt plastik, slet ikke noget for en killing 😆 Det er altså det sjoveste jeg har læst længe!

    • Til Herberts manglende forsvar vil jeg så sige, at mit afløb nok kunne være sværere at skille ad, men det er fandme stadig imponerende!

  • Hahaha, altså, nu kan man jo godt have besøg af en mand, uden der er romantiske undertoner. I dette tilfælde var det arbejdsrelateret. 😀

 • Arjmen, jeg siger også SportSmaster. De bliver nødt til at skifte navn, der er faktisk ikke rigtig nogen anden løsning; det føles jo som et peanutbutter-angreb på tungen når man forsøger at sige det uden ‘s’ i midten.

 • Arbejde i Sportmaster; en mor og hendes datter kom gående ude på gangen i centeret, og stavede samtlige butiksnavne.. da de kom til Sportmaster:
  Datter; hvad hedder de?
  Moderen; S-P-O-R-T-M-A-S-T-E-R, sports…… Sportmaster..

  Jeg er selv typen der er umådelig irrirterende med udtalelse af ord, og har altid sagt Sportmaster; så hver gang en sagde sportSmaster, fortrak der sig altid en mine hos mig??

 • Jeg tror SportSmaster er det mest Googlede ord i disse minutter. Jeg ville have satset hele millionen på at der er 3 s’ ( s’er? Hvordan skrives det korrekt?) i navnet.

 • Er sikker på den der med SportSmaster er endnu en Mandela effekt. Er højgravid og bruger tiden yderst fornuftigt i at se alle youtube videoer omkring dette og man bliver helt opslugt af det.

 • Jeg er også elendig til smykker. Selv min vielsesring finder sjældent vej til min finger. Godt man ikke er kendt. Så havde der konstant været sladder om kurrer på tråden i ægteskabet?

 • Ej stakkels afløb – angrebet af bæst ??? Jeg har måtte købe et nyt apple tv (kan det lort slides op ??‍♀️) Og den nye fjernebetjening har touch… Det kan en kattepote sagtens aktivere – jeg har bandet mere end en gang af Sylvester fordi han spolede – lige midt i noget spændende! Og ja fjernbetjening skal ligge i sofaen!

 • Elefantsnot under alt der kan væltes af nysgerrige killingepoter ! ??? (Tror måske også at nogen kalder det lærer tyggegummi ??) Det virkede herhjemme da Flemming var killing, og konsekvent stak poterne i ALT !!

 • Altså vores ene kat fandt ud af at åbne vores vinduer -også når vi ikke var hjemme. Så fik vi håndtag med kodelås, hvor man kunne låse ved at trykke en dims ind og dreje på tallene. Som regel nøjedes vi med at trykke dimsen ind, da håndtaget så ikke kunne løftes op. Desværre lykkedes det ham også at låse dimsen op igen, for herefter at løfte håndtaget og hoppe ud. Mage til fræk (og street smart) kat altså! Så for at gøre en lang historie kort: jeg tror på Herberts evner!

 • Jeg elsker Herbert. Jeg er yderst tilfreds med, at det ikke er mig, der skal udøve damage control efter ham, men ih, hvor jeg altså er pjattet med at høre om ham.
  Ps. ❤️ Frank for evigt.

 • Hold kææææft, det med cyklen er sjovt?
  Du er ikke alene om at være distræt; jeg kender en, der kørte hjem på en FORKERT cykel??

Der er lukket for kommentarer.