Kommentarer (22)

 • Den med slagteren ? Fy. For. Helvede… jeg kommer til at være for evigt mistænksom hos slagtere nu… Har altid påstået at intet kunne få mig til at blive vegetar, men nu er jeg pludselig i tvivl.

  • Jep.
   Min mand er meget følsom overfor fisk der smager af fisk, fordi det betyder at fisken enten er gammel eller er blevet opbevaret forkert (fisk bør faktisk opbevares ved højest 1-2 grader, ikke 5 som mange køleskabe er herhjemme).
   Det betyder at vi altid spørger om fisken er frisk og siger at den skal spises i dag men fanges i morgen, så frisk skal den være….

 • Den med espresso, det er seriøst bare kogende vand oveni, ja kaldet Americano på “cafe sprog”. Også kendt som alm. Kaffe (filter kaffe som dødelige laver hjemme) sådan forklarede jeg det, forstående og tålmodig til ældre damer der kom ind, og ville have alm. Kaffe. Altså lidt lige meget hvad det hedder

  • Altså, jeg vil godt gå med til at kalde en americano for almindelig kaffe, men skal man være helt krakilsk, er der vel forskel på filterkaffe og en americano? ??

   • Kæmpe forskel! Og der er ofte brugt forskellige bønner (og restning) til henholdvis espresso og filter kaffe.

  • Arh der er jeg så uenig. Americano og filterkaffe er altså ikke tilnærmelsesvis det samme.
   Men ja… hun burde nok ikke have rettet kunden.

  • Hun prøvede vel at forklare hvad kaffen hed, så kunden kunne se på menuen, at prisen på kaffen så var anderledes? Men ja, ellers er jeg enig med dig!

 • fiskefileter skal altså ikke smage for meget af fisk, så er de ikke friske. Så der bakker jeg kunden op?

 • Haha, de er sjove! Bortset fra den første, hvor det egentlig mest bare er synd, da damen med stregkodeparanoia tydeligvis må være psykisk syg. Er dog heller ikke sikker på, jeg vil købe kød i en slagter igen.

  • Det tror jeg ikke nødvendigvis, du skal regne med. Nogle folk har bare nogle virkelig sære overbevisninger.

 • Åha, hende fra Søstrene Grene skal være glad for ikke at arbejde steder med flaskeautomater, hvor pantsamlere indlevere flasker med fæces og andet godt.. Det er ikke fedt at få tildelt rengøringen af sådan en maskine!

 • Jeg har arbejdet i Føtex i 6 år – ENDELIG kan jeg bruge mine erfaringer derfra til noget ? Må man gerne indsende mere end én historie ?

 • “Middelaldrende mand”, åh haha! Undskyld, men det var faktisk den sprogfejl, der fik mig til at grine mest, selvom de andre også er sjove ;-D

Der er lukket for kommentarer.