Fem filmanbefalinger

Polar (2019). Jeg har set sindssygt delte meninger om Polar. Det er åbenbart en film, man enten elsker eller hader. Jeg elskede den. Mads Mikkelsen er fabelagtig i rollen som lejemorderen, der selv bliver et mål, da han skal til at gå på pension. Den er baseret på en serie grafiske romaner af samme navn, hvilket afspejler sig i filmen, der er meget voldelig og, well, grafisk. Se den, hvis du var vild med John Wick og alting Tarantino. Ligger på Netflix.

Homeward Bound (1993). Fra den ene ende af skalaen til den anden. Jeg så første gang Homeward Bound, da jeg var otte år gammel og boede på Hawaii. Jeg var helt pjattet med den, og det var jeg stadig, da jeg for nylig genså den. To hunde og en kat tager sætter ud på en lang rejse for at genfinde deres familie. Rendyrket familie-feelgood. Se den, hvis du var vild med Beethoven og essentielt alt Disney. Ligger på Viaplay.

Fyre: The Greatest Party That Never Happened (2019). Dybt fascinerende dokumentar om et sindssygt projekt, der lovede hele verden og faldt til jorden med et brag, i høj grad på grund af én mands evne til at have det hele i munden. Se den, hvis du godt kan lide relativt lette dokumentarfilm. Ligger på Netflix.

Beautiful Creatures (2013). Teenageromance af den overnaturlige slags for de af os, der aldrig bliver for gamle til den genre. I den mørkere, mindre platte ende med heftig sydstatsdialekt. Se den, hvis du var vild med I Am Number Four og Divergent. Ligger både på Netflix og Viaplay.

Dunkirk (2017). Nogle krigsfilm har evnen til virkelig at få en til at forstå, hvor lidt man ved om krig. Der er så utroligt mange problemstillinger, der aldrig er faldet mig ind. Dunkirk har en noget atypisk vinkel, men det gør den på ingen måde mindre rammende. Se den, hvis du var vild med Warhorse og Saving Private Ryan. Ligger på Netflix.

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.