Jeg er jo Bridget Jones #362

1. Sidste søndag smækkede Herbert mig ude på altanen i en god halv time. Jeg havde lukket døren til, så han ikke kunne komme ud, fordi det var plaskvådt, og han ellers ville sætte våde, beskidte poteaftryk over hele hytten. Han kvitterede ved at hoppe op i vindueskarmen og give altandørens håndtag et gok nedad, hvilket altså låste døren. Til sidst fik jeg den åben igen med vold og magt, men I guder, det var kritisk.

2. Var faktisk ikke mest panisk ved tanken om at være nødt til at betale for en låsesmed. Var væsentligt mere tilbageholdende, fordi jeg 1) ikke havde nogen bukser på, 2) havde en afsindigt rodet stue og 3) ville være nødt til at fortælle manden, at min kat havde smækket mig ude!

3. Min genbo har taget sit julepynt ned. Det gjorde mig faktisk lidt trist, da jeg opdagede det. Hvad blev der af “julen varer lig’ til påske”?

4. Er tilsyneladende nu blevet så gammel, at mine knogler reagerer negativt på kulde. I hvert fald kan jeg ikke ligge på siden særlig lang tid ad gangen, før jeg får ondt i hoften. Det er ret upraktisk, når man sover på siden.

5. Andre tegn på, at jeg er blevet gammel: Jeg har forelsket mig i et æggebæger. (reklamelink) Så tit spiser jeg ikke engang blødkogte æg, det er bare så fint og lige tilpas over the top.

6. Det er efterhånden ved at være en god håndfuld år siden, jeg har ejet et fjernsyn (det siger jeg ikke for at være hipster; jeg streamer uhensigtsmæssigt meget), men lige i dag mugger jeg virkelig meget over det. Det er nemlig Superbowl Sunday, og jeg elsker det skidt.

7. Da jeg først skrev ovenstående punkt, fik jeg skrevet at det er “en god håndfuld får siden”. What gives?

8. Sidste år elskede jeg Nettos fastelavnsboller. I år er de ikke bare tørre og træls, de er også en krone dyrere, og jeg er vred.

9. Skulle ned at træne og var derfor ved at fjerne min makeup, da det ringede på døren. Officiel undskyldning til pakkemanden, der må have troet, jeg havde gang i noget “A Clockwork Orange”.

10. Glemte efterfølgende, at jeg ikke var blevet færdig og nåede hele vejen ned i omklædningsrummet i Fitness World, før jeg stødte på et spejl og stæsede ind på et toilet. FML.

Kommentarer (13)

 • Åh! Herbert er Misse Møghe og du er lærer Andersen ?? ej undskyld, jeg fik et billede i hovedet og kunne ikke lade være med at dele det ??

 • ‘En god håndfuld får’ er glimrende at bruge som tidsangivelse.
  “Hvor er det skønt at se dig igen, det er en god håndfuld får siden sidst”.

 • Jeg ved godt, du ikke beder om gode råd, men: fra en med virkelig ondt i hofterne. Ammepuden bbhugme er seriøst GENIAL til at sove med mellem benene. Pissedyr men jeg bruger den hver nat og i alle mine liggende timer på sofaen. (Bruger den også lidt til at amme med men meget mere til at have mellem benene, (når jeg ammer liggende på siden.))

 • Jeg har engang måtte ringe efter låsesmeden fordi vores kar havde spærret mig inde.. Det var lykkes den at ødelægge dørhåndtaget til soveværelset i løbet af natten og siden hoveddøren var låst var jeg nødt til at ringe efter en låsesmed. Han synes det var væsentligt sjovere end jeg gjorde…

  • Hahahah! Jeg vil nu sige, at jeg godt kunne se det sjove i min situation, men det kan godt ske, humoren var gået af, hvis jeg reelt havde været nødt til at foretage det opkald. 😀

  • Selvfølgeligt! Tør sommer = tørt mel = tørre boller!
   Jeg danser en lille regndans for næste sæsons fastelavnsboller 🙂

 • Men havde du telefon med ude på altanen? Jeg var virkelig gået i panik, og i denne kulde uden bukser??!

  Jeg har funderet over hvordan låsesmeden skulle hjælpe dig og komme op på din altan. Indtil jeg nu læser den anden kommentar. Havde ikke lige overvejet at han jo kan låse sig selv ind og åbne altandøren ?

Der er lukket for kommentarer.