Min ønskeseddel

Reklame – Alle links i dette indlæg er reklamelinks, hvilket betyder, at klikker man sig ind på den pågældende shop og køber noget – hvad som helst – så får jeg en lille del af salget i kommission. Er der i øvrigt nogen, der stadig har planer om at købe nogle julegaver online, så må man rigtig gerne kigge forbi fanen “Støt bloggen”, hvor jeg har links til et bredt udvalg af netbutikker. Tusinde tak til dem, der gør en indsats for at bruge mine affiliatelinks. I er yndlings! <3

Og derfra direkte videre til de ting, jeg, ønsker mig i år:

1) En fin, enkel halskæde som den her fra Syster P.

2) Sengetøj fra Södahl, fx det her sæt. (Satinvævet bomuld, min kærlighed <3) Mit liv bliver aldrig det samme, efter jeg har opdaget fantatiskheden af det her sengetøj, undskyld jeg ranter om det med jævne mellemrum! Til sjælefrænder er der 30% på virkelig meget sengetøj derinde lige nu, gratis fragt og retur indtil 31. januar.

3) Radiatorseng til Herbert. Frank var aldrig den varmebesatte type, men det er Herbert ved grød, så han skal selvfølgelig have sig en seng, der kan hænges på radiatoren. Den er ugly as fuck, men til gengæld koster den kun 90 kroner, og den kan vel tages ned, når der kommer gæster.

4. In-ear høretelefoner, der ikke stikker for meget ud af øret, for jeg bruger dem, når jeg skal sove og lytter til ASMR. Jeg har hørt godt om dem her.

5. Da jeg skulle genfinde titlen på Red Rising, kunne jeg kun huske, den hed noget med “red”, og i min google-søgning faldt jeg over Red Queen, så nu ønsker jeg mig den også. De er begge noget dystopisk young adult-halløj, som jeg altid vil være en sucker for.

6. En ny lampe til over mit spisebord. Kan virkelig godt lide den her fra Ray Pendel.

7. Viskestykker, der er bare en lille tand over de klassiske kokketernede. Fx dem her fra Ellos, som endda er sat ned.

8. Min far med sin værktøjskasse næste gang han er i Kbh. Holy fuck, der er meget i den her lejlighed, der trænger til at blive fikset!

Kommentarer (16)

 • Haha, jeg håber, du har sendt præcis den her til din far også 😀 Genialt ønske. Det ønsker jeg mig også! Altså ikke din far, men min egen far.. Yeah, you get it!

 • Hej M (Og Herbert <3)
  Er satinvævet bomuld katte-venligt sengetøj? Jeg har så mange udfordringer med at finde sengetøj som ikke suuuger kattepels til sig 🙁 indtil videre har jeg kun fundet det klassiske hvid/blå stribede fra IKEA, som er nogenlunde modstandsdygtigt…

  hjæææælp.

  • Yikes, det ved jeg ikke, om jeg kan svare på. Jeg har aldrig rigtigt haft de store problemer med kattehår på sengetøj, mest bare lidt på lagnet.

 • Nr. 8 er også et stort og slet ikke nyt ønske hos mig, jeg har nogle ledninger, der gerne må komme styr på. Nr. 7 de er fristende, men jeg køber viskestykker, souvenirs, når jeg kommer rundt. Det er lidt hyggeligt, og så fylder de ikke ret meget.

 • Hej søde Miriam
  Det bedste og mest lækre sengetøj er lavet af egyptisk bomuld, og har du først prøvet at ligge med det, ja, så vil det for altid være din favorit.
  Sovnogcomfort.dk har nedsat pris på model Seve lige nu til 400-500 kr/sæt, normal pris er 1.300 kr. Og jeg elsker bare god kvalitet også i sengetøj og kan i allerhøjeste grad anbefale dette.

  • Det har jeg faktisk prøvet, men var ikke voldsomt fan. Teksturen var underlig til mig. Men det er jo smag og behag. 😀

 • Sådan en radiatorseng der købte vi til vores 2 katte. De har brugt den lige præcis 0 gange, i det år vi har haft den. Jeg har forsøgt at lokke med et af yndlingstæpperne, og jeg har samlet dem op, og sat dem i den, så de kunne mærke hvor blød og dejlig den er.. Lige meget hjalp det. Så hellere det hårde køkkengulv uden gulvvarme, helst i den direkte linie fra soveværelse til badeværelse.

 • Har hørt godt om sleep buds fra Bose til at sove med også! De kan også være noise cancelling, hvid støj osv.
  Og skulle være så flade, så man kan sove med dem!

 • Skulle Herbert blive vild med at ligge i radiatorsengen, kan Nogen (wink wink – nudge nudge) sy et nyt betræk til den, i noget stof der falder bedre ind i boligindretningen 😉

 • Åhh, Red rising-serien er så helt og aldeles fantastisk ?. Formidabelt skrevet og hele universet er så genialt tænkt og fundet på ?. Jeg skal snart i gang med den for anden gang – dog på dansk, da der er lidt for mange snørklede termer, til st jeg kan følge med på engelsk ?. Jeg prøvede at gå i gang med Red Queen, men den greb mig ikke rigtig – men måske, jeg skulle give den et forsøg mere.

 • Den der katteseng har jeg også overvejet, da vores nøgne kat Frank fryser konstant (sjovt nok.. det ville jeg også gøre hvis jeg altid gik rundt nøgen om vinteren), men desværre er vores radiatorer så gamle at den ikke kan hænge der…… #gamlelort #defektkat

  / sisselsolsort.dk

 • Jeg stikker blot hovedet ind for at fortælle dig, at et par af dine følgere diskuterer din “forretningsmetode” (eller hvad man kan kalde det?) inde på den anonyme app Jodel under emnet ‘bloggergossip’.. Egentlig bare fordi jeg selv synes at det ville være rart at vide det, hvis der stod noget om mig et sted på nettet :/ God weekend!

  • Arh ja, det burde vel ikke komme bag på mig. Jodel er noget, fanden har skabt. Tak for heads up!

Der er lukket for kommentarer.